You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Metin2 RO. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

✿ Afrodita ✿

Unregistered

1

Friday, August 27th 2010, 1:25am

Metin2.ro Ghid

Bun venit in Metin2.RO .

Subiectul jocului :
Personajele şi arhitectura orientului îndepărtat va transpun într-un ţinut misterios al unor technici de luptă exotice.
Păşeşte în sate realeale orientului îndepărtat şi lasă-te prins de şarmul luptătorilor asiatici. Şi tu te vei lupta în curând nu numai cu sabia sau cu arcul; vei putea încerca modalităţi rafinate de luptă cum ar fi clopotul şi evantaiul

Creaturi periculoase se năpustesc în haită asupra ta.

Răneşte grav în luptă mai multe creaturi. Dar ai mare grijă:
dacă te-ai descotorosit de un adversar şi ai reuşit să-l azvârli de lângă tine, ceilalţi nu se vor lăsa de tine. Trebuie să fii foarte atent, în special în regiunea unde au căzut numeroasele blocuri de meteorit
Devino membru al unei obşti puternice şi pune-ţi amprenta pe cursul istoriei regatului tău.Devenind membru al unei obşti, rezultatele fiecărei bătălii în partenu se reflectă numai în poziţia obştei, ci şi în valoarea de experienţă a fiecărui membru. Luptaţi pentru a ajunge în posesia uneia din puţinele baze miltare ale ţării. Cu cât veţi deveni mai puternici, cu atât mai mult veţi putea introduce personaje virtuale şi le veţi putea dirija.

Înfruntă-i pe reprezentanţii celorlaltor regate, în lupte violente desfăşurate în centrul continentului.
În lupta corp-la-corp eşti în slujba regatului tău năzuind la supremaţia pe continent. Regatul victorios va dobândi bunuri materiale: bani şi pământ. Eroul biruitor se va bucura de faimă şi onoare. Toate acestea te aşteaptă. În acest fel, ţi se oferă posibilitatea ca în luptele viitoare ale regatului tău să porţi un rang militar superior.Pasul 1 .
 • Crearea contului .
Daca nu te-ai inregistrat inca pe Metin2, intra pe pagina oficiala www.metin2.ro si apesi ¨JOACA GRATIS ACUM¨ .Introdu doar numele de utilizator dorit, adresa ta de email, o parola la alegere si confirma faptul ca ai citit termenii si conditiile.In cateva minute vei primi un mail de confirmare ce va contine un link. Urmeaza instructiunile din e-mail pentru a-ti activa contul.


Pasul 2 .

 • Descarcarea jocului .

* Intri pe pagina oficiala a jocului ( www.metin2.ro ) si in partea stanga ai optiunea ¨Descarcare¨ .

Descarca kit-ul de instalare din sectiunea corespunzatoare.
Ai 2 optiuni :


* Descarcare via torrent .

* Descarcare directa .

Dublu-click pe executabilul descarcat pentru a incepe instalarea. Apoi alege un loc in PC-ul tau pentru a se instala Metin2.Cerinte minime de sistem

OS - Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7
CPU - Pentium 3 1GHz
Memorie - 512M
Hard Drive - 1 GB
Placa grafica de memorie - Placa grafica de baza cu minim 32MB RAM
Placa de sunet - Support DirectX 9.0
Mouse - Mouse compatibil cu Windows-ul

Cerinte de sistem recomandate

OS - Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7
CPU - Pentium 4 1.8GHz
Memorie - 1G
Hard Drive - 2 GB
Placa grafica de memorie - Placa grafica de memorie de minim 64MB RAM
Placa de sunet - Support DirectX 9.0
Mouse - Mouse compatibil cu Windows-ul

Memoria insuficienta a placii grafice de memorie poate duce la pierderea FPS. Configureaza-ti setarile jocului pentru a evita aceasta problema. In cazul in care descarcarea are loc de catre mai multi useri in acelasi timp, aceasta poate fi mai scazuta, de aceea te rugam sa ai rabdare.Pasul 3 .

Dupa instalarea jocului, pe desktop-ul PC-ului tau va aparea o icoana numita Metin2.
Aditional, aceasta icoana va aparea si in meniul de Start al PC-ului. Dublu-click pe icoana de pe desktop sau un singur click din meniul de Start pentru a incepe jocul.
Cand va fi necesar, Metin2 se va updata automat cu noua versiune implementata ce poate dura cateva minute.
Dupa update poti intra in Profilul tau pentru a alege un server. Va trebui sa alegi un Regat din cele trei si apoi iti vei putea crea propriul caracter.


Pasul 4 .
 • Crearea caracterului .


Exista mai multe lumi in joc si canale diferite (CH). In fiecare lume poti crea pana la patru caractere cu care poti juca numai pe lumile unde au fost create. Si bineinteles ca poti juca doar cu un singur caracter o data.
Poti alege sa joci pe canale diferite cu acel caracter. Pe canalul ales poti interactiona cu alti jucatori, lupta alaturi sau impotriva lor si experimenta aventuri. De asemenea poti comunica (chat) cu jucatori de pe alte canale.
Interactiunea si schimbul cu jucatorii de pe canalele diferite nu sunt posibile.
Dupa ce ai ales o lume (server) si un canal (CH), apasa butonul "OK", tasteaza ID-ul si parola si confirma-le apasand butonul "Conectare".


Inainte de a crea un caracter nou, alege un Imperiu din cele trei posibile. Iti vei incepe jocul in Imperiul ales. Apasa butonul "Creeaza".


Alege un Imperiu si apasa butonul "Alege" apoi vei putea selecta si tipul caracterului tau.


Există 4 clase diferite în joc, fiecare cu caracteristici individuale.
Poti să te folosesti de săgeti pentru a alege clasa. Când caracterul tău este afisat în fată, poti folosi linkul din cutie pentru a schimba aspectul caracterului prin alegerea intre 1 si 2. Într-un final caracterul tău are nevoie de un nume
După ce ai ales numele apasă pe " Crează " pentru a da viata caracterului. Acum poti apasă pe Start pentru a intra in joc.


CARACTERELE :

Ghid Arme
Ghid Caractere

1. Razboinic ----> Pentru mai multe informatii click aici :

Razboinicii, datorita abilitatilor armurilor lor puternice, au un rol important in lupta corp la corp. Aspiratiile lor vin mai ales din puterea fizica si din spiritul lor calm si echilibrat.

Depinde de abilitatile alese, razbunarea lor poate fi distrugatoare folosindu-se de armele manevrate cu ambele maini sau prin indemanarea utilizarii unei sabii si a scutului, ce pot pune piedici oricarui adversar.


2 . Ninja ----> Pentru mai multe informatii click aici :


Ninja sunt asasini profesionisti, ei pot ataca prin ambuscada. Poarta numai armuri usoare pentru a mentine viteza si mobilitatea.

Dedicati abilitatilor lor, Ninja sunt maestrii in luptele cu pumnalul cat si cu arcul.


3. Saman ---> Pentru mai multe informatii click aici :

Samanii sunt intelepti si folosesc Farmecele si Magia. Intr-o lupta sau in apararea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace.

Dedicati abilitatilor lor, Samanii sunt maestrii in intensificarea damage-ului din timpul atacului si in tamaduirea rapida sau in sustinerea vrajilor.


4. Sura ----> Pentru mai multe informatii click aici :

Sura sunt Luptatorii care au optinut puteri magice cand au decis sa creasca in bratele lor Samburii malefici ai Raului. Din aceasta cauza sunt maestrii in lupte prin manuirea sabiei cauzand de asemenea chiar si damage de la distanta folosindu-se de magie.

Dedicati abilitatilor lor, Sura isi pot dezvolta farmecele folosite in atac si pot spori puterea magica.

✿ Afrodita ✿

Unregistered

2

Friday, August 27th 2010, 1:31am

IMPERII :


1 . IMPERIUL CHUNJO .Imperiul Chunjo se afla in partea de Vest a continentului. Este un imperiu teocratic si este condus de liderii spirituali.

Intemeiat de Yoon-Young, unul din verii fostului imparat. Vastele puteri magice ale sotiei sale l-au ajutat sa descopere la timp pericolul Pietrelor Metin. In nenumarate randuri a recomandat initierea masurilor de siguranta impotriva Pietrelor Metin dar nu a fost luat in seama. Astfel, el si-a condus armata intr-o rebeliune impotriva vechiului imperiu. Dupa dezintegrarea vechiului imperiu, Chunjo inca este implicat intr-o batalie deschisa cu Imperiile din Est si Sud.

Scopul lor este sa aiba controlul intregului continent si sa invinga cresterea puterii a Pietrelor Metin.


2 . IMPERIUL JINNOImperiul Jinno este situat in partea de Est a continentului. Acest imperiu a fost intemeiat pe baza unei puteri militare iar populatia este agresiva si combatanta.

Liderul Imperiului Jinno este Ee-Ryoong, fiul fostului imparat. El crede ca poate reuni vechile imperii folosindu-se de armata sa.

Temerile despre implicarile sau efectele adverse ale Pietrelor Metin au fost ignorate oficial dar Ee-Ryoong incearca in secret sa gaseasca o cale pentru a folosi puterea mortala a Pietrelor Metin in scopuri militare.

3. IMPERIUL SHINSOOImperiul Shinshoo se afla in partea de Sud a continentului. Principala activitate a populatiei este comertul.

Creat de Yoon_Yoing, dupa dezintegrarea vechiului imperiu, comertul in zona estica s-a transformat intr-o afacere profitabila. Conflictele avute de Shinsoo cu Imperiul occidental au pus in pericol calea comertului. Cand au descoperit pericolul provocat de Pietrele Metin, mercenarii s-au inarmat. Scopul lor este sa se apere de atacurile occidentale, sa redeschida calea comertului si sa reuneasca vechile imperii intr-un singur Imperiu, al lor.

✿ Afrodita ✿

Unregistered

3

Friday, August 27th 2010, 1:32am

INTRODUCERE :După ce jocul se încarcă, caracterul tău va apărea în lumea jocului. Apasă butonul de " Ajutor " din stânga jos a ecranului pentru a vedea funcțiile de baza ale jocului.
Principalul scop al jocului va fi explicat in urmatoarea diagrama. Poti apela la sectiunea de ajutor din joc, oricand, folosind tasta "H" pentru a descoperii cele mai importante scurtaturi, alaturi de alte informatii. Va fi explicat si cel mai bun mod de a misca in joc caracterul tau. Apasa dreapta mouse pentru a-l misca sau foloseste tastele W, A, S si D.
Închide secțiunea pentru ajutor și apasă pe " I " pentru a deschide inventarul și fereastra pentru echipament. Da dublu click pe item pentru a echipa caracterul.
Poțiunile roșii care le primești la început le vei găsi în fereastra de acces rapid. Poți folosi itemuri punîndu`le acolo apăsînd numerele corespunzătoare fără a trebui să intri în inventar.

Acum sa aruncam o privire despre cum putem plimba caracterul (zoom = mouse scroll). Tine apasat dreapta mouse pentru a avea o vedere panoramica. Acum ar trebui sa poti vedea alti jucatori sau oponenti (grupuri), prieteni sau mercenari. Daca apesi tasta "Alt" , vei vedea ca oponentii din zona ta sunt marcati cu rosu. Acestia se mai pot vedea si daca treci cu mouseul peste ei sau daca apesi butonul "Arata numele intotdeauna" din optiunile jocului. Nu te ingrijora, oponentii aflati in zona ta, nu te vor ataca fara motiv.Citește prima misiune apăsînd pe pergamentul " Bine ai venit la Metin2 " din stînga ecranului. Pe mini hartă din dreapta sus vei vedea un punct clipind, acolo trebuie să ajungi. Direcția caracterului tău este indicată de o săgeată colorată. Apăsînd pe " + " și " - " poți da zoom la mini hartă.
Acum ar trebui sa te indrepti catre gardianul orasului. Vei primi o noua misiune. Vei putea vedea pe harta locatia misiunilor. Apasa pe gardian pentru a putea vorbi cu el.
Citeste textul care apare si apoi apasa "Next". Apoi vei afla ce misiune ai primit, ce recompensa primesti daca o indeplinesti sau vei invata despre alte misiuni.Ulterior se va deschide o hartă unde vei putea vedea detaliat detalii. Puteți deschide și închide harta apăsînd pe litera " M ". Pe urmă trebuie să mergi la Gardian (în mijlocul satului) pentru a îndeplini o misiune pentru el.Mergi la gardianul orasului si apasa pe acesta. Misiunea ta este: cumpara potiuni pentru el!
Pe aceasta harta ai insemnate magazinele, la fel ca si pe harta mica. Aditional vei primi o sarcina pe care o poti citii dand click pe scroll.Apasa pe figura personajului marcat de sageata si urmareste dialogul. Mergi inapoi la gardianul orasului pentru a-i duce potiunea.
Nu va trebui sa astepti mult pentru a-ti arata puterea si abilitatile in prima ta batalie! Pentru ca ai dus potiunea si ai primit-o pe a ta ca recompensa, acum esti echipat pentru a incepe lupta!Mergi la poarta orasului unde se afla caini salbatici si lupi. Ar fi bine sa alegi un grup de caini salbatici mai intai. Oponentii tai intotdeauna vor sta in grup de cate trei si vor ataca in acelasi timp.

Click pe un caine salbatic pentru a incepe lupta. Indicatorul de deasupra iti va arata ca te lupti cu un caine salbatic de lvl 1. Pentru ca tu esti de asemenea lvl 1, ar trebui sa eviti sa te lupti cu oponenti care sunt cu cateva lvl mai mari decat tine. Caracterul tau va incepe sa atace grupul de caini salbatici. Click repetat pe caini pana ce ii invingi pe toti sau foloseste tasta "space" pentru a initia un atac asupra lor. Alternativ, poti apasa pe icoana armei din partea de jos, in mijloc, a monitorului si alege "atac automat" - caracterul tau se va lupta cu oponentul pana ce-l va omori., dupa care se va concentra asupra urmatorului oponent.

Poti urmari vitalitatea caracterului tau in stanga jos, bara rosie. Cand toata vitalitatea dispare, caracterul tau moare dar poate reveni dupa 10 secunde. De indata ce nu te mai lupti, caracterului tau i se va regenera viata. In timpul luptei poti apasa "1", pentru a bea o potiune rosie (regenerare).Cu cît învingi mai multi oponenți cu atît mai multe puncte de experiență primești. Acestea sunt simbolizate prin cele patru pelete din dreapta imediat lîngă indicatorul de viata. Cînd toate peletele sunt pline avansezi la nivelul următor. Cu fiecare pelet plin primești punct de experiență.
Aceste puncte te ajută să îmbunătățești atribuții particulare. Apasă pe " + " sau litera " C " pentru a deschide pagina caracterului. Vei vedea că ai 1 punct de abilitate disponibil. Adaugă-l la ce atribuție dorești. In funcție de atribuția aleasă caracterul poate deveni mai rezistent (cu multe puncte de viată), mai puternic (mai multe daune) sau mai îndemânatic (evitare mai bună).

Cand oponentii tai pierd o batalie, deseori pot lasa pe jos anumite lucruri. Pot fi Yang sau Items. Click pe aceste lucruri pentru a le ridica sau apasa tasta Z, daca esti langa ele.In partea dreapta a monitorului, in primul inventar "I", poti vedea ceea ce momentan iti apartine, incluzand si Yang-ul colectat. De asemenea iti poti crea sau schimba armura. Vei primi Iteme aditionale pentru armura ta daca ai invins un oponent. In orice caz, nu le poti avea pe toate, depinde si de tipul sau nivelul caracterului tau.

Sa inceapa lupta! Cand ai umplut toate cele patru bile de experienta, vei trece la lvl urmator si vei primi noi misiuni.
Inca un lucru, poti urmari traseul pe harta ("M"). Butonul "N" iti deschide o fereastra cu misiunile neterminate.Aceasta este sfarsitul tutorialului. Acum poti pleca in cautarea aventurilor. Sunt atat de multe lucruri de descoperit - noi doar am dezvaluit o mica parte.
*** Tutorial preluat de pe www.metin2.ro ( Tutorial )


✿ Afrodita ✿

Unregistered

4

Friday, August 27th 2010, 1:33am

Prescurtarile Tastaturii : • H = Ajutor
 • Space = Actiune
 • M = Harta
 • Shift + Enter = Creaza PM
 • L = Deschide chat-ul
 • Alt + G = Deschide Fereastra Breslei
 • A, S, D, W si sageti = Te misti .
 • Z = Aduna obiecte si Yangi .
 • Q, E , T , G = Misti camera .
 • R , F = Apropie / indeparteaza camera .
 • C = Caracter .
 • V = Abilitatile .
 • B = Emotii.
 • N = Misiuni .
 • I = Inventar .
 • Shift + click + item = desparte itemele .
 • ctrl + H / G = urci / cobori de pe cal .
 • ctrl + B = Trimite calul .
 • ctrl + F = Hraneste calul .

✿ Afrodita ✿

Unregistered

5

Friday, August 27th 2010, 1:34amAdministratorul depozitului :
Pentru o suma de 500 de yangi iti poti deschide un depozit cu 45 de casute .
Depozitul il poti accesa cu orice carcater de pe acel cont . Itemele cumparate din Item-Shop pot fi gasite in depozitul de iteme .
Ghid Item-Shop


Joan : 609, 596 ; Bokjung :471, 347
Pyungmo :315, 560; Bakra : 394, 390
Yongan :674, 607 ; Jayang :430, 574Misiuni :

 • Level 6 : Favoare pentru fierar
  Level 6 - Favoarea pentru fierar

  Recompensa:

  * 1.300 EXP
  * 2.000 Yang
  * Bana de lup +


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Gardianul orasului
  * Du-te la fierar
  * Ia Ratul de porc de la depozit
  * Du-te inapoi la fierarAh-Yu : Vrea doar sa ii dea sa manance copilului ei . Poate va avea nevoie de ajutorul tau .

Pozitie :


Joan : 553, 663
Pyungmo : 377, 577
Yongan : 698, 513


Misiuni :
 • Level 15 : Placinta cu orez

  Recompensa:


  * 26.000 EXP
  * 10.000 Yang

  Misiune de la: Ah-Yu
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Ah-Yu.
  * Du-te la Negustorul de arme.
  * Du-te la Octavio.
  * Du-te la Yu-Rang.
  * Du-te la Taurean.
  * Du-te inapoi la Yu-Rang si ia placinta cu orez.
  * Intoarce-te la Ah-Yu.
 • Level 21 : Comanda noii arme
  Level - 21 Comanda de arma
  Recompensa:


  * 122.000 EXP
  * 20.000 Yang
  * Arma +3 de level 20


  Misiune de la: Negustorul de arme.

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Negustorul de arme.
  * Cere minereu de fier de la Uriel.
  * Omoara tigri pana ai pachetelul lui Uriel.
  * Du-te inapoi la Uriel preda pachetelul si ia minereu de fier.
  * Du-te la Ariyoung si ia scrisoarea.
  * Preda scrisoarea lui Ah-yu si ia ghemul de ata.
  * Du-te inapoi la negustorul de arme cu materialele procurate.
 • Level 30 : Sulitele sotului
  Level - 30 Sulitele sotului
  Recompensa:


  * 300.000 EXP
  * 20.000 Yang


  Misiune de la: Ah-yu
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Ah-yu.
  *
  Omoara Arcasi salbatici, salbatici devotati, infanteristi salbatici si
  generali salbatici pana cand primesti 3 sulite ale sotului (shrinken).
  * Du-te inapoi Ah-yu.


Aranyo : Este sotia lui Soon . O deranjeaza foarte tare faptul ca citeste atat de mult .

Pozitie :

Joan : 692, 577
Pyungmo : 454, 530
Yongan : 629, 471


Misiuni :

 • Level 10 : Cauta-l pe Soon
  Level 10 - Cauta-l pe Soon

  Recompensa:

  * 7.000 EXP
  * 10.000 Yang

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Aranyo
  * Du-te la Soon
  * Alege ce vrei sa faci cu Soon
  * Du-te inapoi la Aranyo
  * Daca ai ales acopera intoarcete la Soon
 • Level 38 : Cartea Templului
  Level – 38 Cartea templului

  Recompensa:

  * 850.000 EXP
  * 20.000 Yang

  Misiune de la: Soon


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Soon.
  * Mergi la Aranyo.
  * Mergi la Negustoreasa.
  * Mergi la Soon.
  * Omoara Fanatici esoterici pana primesti cartea templului ( Valea Seungryong).
  * Intoarce-te la Soon.


Ariyoung : Iti poate reseta frizura ( cumparat din Item-Shop ) cu doar 500.000 yang .


Pozitie :


Joan : 375, 378
Pyungmo : 403, 481
Yongan : 408, 581
Misiuni :

 • Level 21 : Comanda noii arme
  Level - 21 Comanda de arma
  Recompensa:


  * 122.000 EXP
  * 20.000 Yang
  * Arma +3 de level 20


  Misiune de la: Negustorul de arme.

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Negustorul de arme.
  * Cere minereu de fier de la Uriel.
  * Omoara tigri pana ai pachetelul lui Uriel.
  * Du-te inapoi la Uriel preda pachetelul si ia minereu de fier.
  * Du-te la Ariyoung si ia scrisoarea.
  * Preda scrisoarea lui Ah-yu si ia ghemul de ata.
  * Du-te inapoi la negustorul de arme cu materialele procurate.
 • Level 27 : Razbuna-l pe sotul lui Ariyoung
  Level - 27 Razbuna-l pe sotul lui Ariyoung
  Recompensa:


  * 300.000 EXP
  * 10.000 Yang


  Misiune de la: Ariyoung
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Ariyoung.
  * Mergi la Negustoreasa.
  * Intoarce-te la Ariyoung.
  * Omoara Goo-Pae pana primesti amintirea (inelul sotului).
  * Intoarce-te la Ariyoung.
 • Level 31 : Florile fara nume
  Level - 31 Florile fara nume

  Recompensa:

  * 400.000 EXP
  * 12.000 Yang

  Misiune de la: Huahn-So.

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Huahn-So.
  * Du-te la Ariyoung.
  * Du-te la Huahn-So.
  * Culege florile de la Florile fara nume (map 1 in josul hartii stanga).
  * Intoarce-te la Huahn-So.
 • Level 41 : Cererea Negustorului Ambulant
  Level - 41 cererea Negustorului ambulant

  Recompensa:

  * 1.000.000 EXP
  * Bratara de aur, colier de aur si cercei de aur

  Misiune de la: Negustorul ambulant.

  Pasii parcursi:

  * Du-te la negustorul ambulant.
  * Mergi la Negustoreasa.
  * Omoara Tigri si tigri albi pana strangi 100 de ficati de tigru si o iarba medicinala.
  * Mergi la Negustoreasa sa primesti o bijuterie.
  * Mergi la Ariyoung.
  * Mergi la Ah-yu.
  * Mergi la Ariyoung care iti va da un mosor de ata.
  * Omoara orci vrajitori Elite pana strangi 100 de masele de orc.
  * Mergi inapoi la Negustorul ambulant.Baek-Go : La el poti face o parte din Potiuni .

Pozitie :


Joan : 898 , 797
Pyungmo : 285, 285
Yongan : 896, 610
Misiuni :

 • Level 8 : Ingrediente pentru medicament
  Level 8 - Ingrediente pentru medicament

  Recompensa:


  * 3.000 EXP
  * 5.000 Yang
  * Blana lup


  Pasii parcursi:


  * Du-te la Baek-Go
  * Ucide Lupi albastri pana primesti fical de lup
  * Intoarcete la Baek-Go
 • Incepand cu misiunea de level 30 ( pana la cea de lvl 70 ) de la Biolog , pentru recompensa trebuie sa mergi la Baek-Go .


Batranica : La ea te poti casatori , poti intra ca invitat la nunti , iti spune norocul tau in ziua respectiva .
La battrana iti poti deprecia magiile ( asta numai pana la level 30 ) , in cazul in care ti-ai construit gresit sau doresti sa iti schimbi caracterul .

Joan : 588, 633 ; Bokjung : 419 , 309
Pyungmo :417 , 671 ; Bakra : 433 , 376
Yongan : 633, 622 ; Jayang : 487 , 666Misiuni :

 • Level 13 : Procura blana de lup
  Level - 13 Procura blana de lup
  Recompensa:


  * 15.000 EXP
  * Armura intre +0 - +4 de level 9

  Misiune de la: Femeia batrana
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Femeia batrana.
  * Omoara lupi gri pana obtii blana de lup (galbena).
  * Du-te inapoi la Femeia batrana.
 • Level 25 : Razbunarea Negustorului de inele
  Level - 25 Razbunarea negustorului de inele
  Recompensa:


  * Inel de logodna


  Misiune de la: Batrana (misiune optionala)

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Batrana.
  * Omoara 30 de Jin-Hee.
  * intoarce-te la batrana.Biologul Chaegirab : El iti va da misiunile cele mai ¨importante¨

Pozitie :


Joan : 898, 797
Pyungmo : 285, 285
Yongan : 896, 610


Misiuni :

 • Level 4 : Flori de piersic
  Misune flor piersic

  - Du-i biologului 5 flori de piersic (bune)
  - Le dau lupii alfa-flamanzi
  - Recompensa 500 exp, 1k yang, si arma+3
 • Level 7 : Flori de clopotel
  Misiunea florilor de clopotel lvl - 7

  - Du-i biologului 5 flori clopotel (bune)
  - Le dau lupii alfa-albastrii-flamanzi
  - Recompensa 2k de exp, 3k yang, si armura+3
 • Level 10 : Flori Kaki
  Misiunea flor kaki lvl - 10

  - Du-i biologului 5 flori kaki (bune)
  - Le dau lupii alfagri-flamanzi
  - Recompensa 6.5k exp, 5k yang si colier de cupru +3
 • Level 20 : Liliac
  Du-i biologului 10 lilac(bune)
  - Le dau ursii negri flamanzi
  - Recompensa 95k exp, 15k yang si bratara de cupru +3
 • Level 25 : Ciuperci Tue
  Misiune Ciuperci Tue lvl - 25

  - Du-i biologului 10 ciuperci tue (bune)
  - Le dau ursii maro flamanzi
  - Recompensa 200k exp, 20k yang si coif de 21+2
 • Level 30 : Dinti de orc
  Misiunea Dintii de Ork lvl - 30
  - Du-i biologului 10 dinti de ork (bune, numai 1 pe zi si sa nu ai mai multi in inventar ca ti ia pe toti)
  - Ii da orcii negri si orci negri intunecati
  - Piatra o da orice orc
  - Recompensa +10 viteza de miscare(permanenta) si un inel de exp pt 30 de min
 • Level 40 : Cartile Blestemelor
  Misiune Cartile Blestemelor lvl - 40
  - Du-i biologului 15 carti (bune)
  - Le dau toti din jurul templului de la orci
  - Piatra o dau toti cei din jurul templului
  - Recompensa +5% viteza de atac(permanenta) si o cutie (care poate contine pergamentul binecuvantarii, manusa de talhar pt 2-3 ore, carte de lider,inel de exp pt 2-3 ore, cartea competentei,boabe zen.....etc)
 • Level 50 : Suvenirul Demonului
  Misiune Suvenirul demonului lvl 50
  -Du-i biologului 15 suvenirul demonului (bune)
  - Le dau toti diavolii din turn
  - Piatra o dau toti diavolii din turn
  - Recompensa: +60 aparare si o cutie (care poate contine pergamentul binecuvantarii, manusa de talhar ptr 2-3 ore,carte de lider,inel de exp 2-3 ore,cartea competentei,boabe zen...etc)
 • Level 60 : Glob de gheata
  Misiune Glob de gheata lvl 60

  - Du-i biologului 20 de globuri de gheata (bune)
  - Le dau golemi de gheata (la munte)
  - Piatra o da orice animal de la munte (de gheata)
  - Recompensa: +50 atac si o cutie verde (care poate contine piatra sufletului sau obiect de schimbat optiuni)
 • Level 70 : Creanga Zelkova

  Misiuni Creanga Zelkova lvl 70

  - Du-i biologului 25 de crengi Zelkova
  - Le dau orice mob din padure si padurea rosie (daca ai luat una si o ai in inventar...nu iti va mai da alta)
  - Piatra o da orice mob din padure si padurea rosie
  - Recompensa : 11 puncte de viteza de miscare si 10% protectie.
 • Level 80 : Certificate Tugyis
  Misiuni Certificate Tugyis lvl 80

  - Du-i biologului 30 de Certificate Tugys
  - Le dau gigantii (la fel ca si la crengi...daca ai luat una nu iti va mai da alta)
  - Piatra o dau gigantii
  - Recompensa: 6% viteza de atac si 10% atac permanent

Capitanul : Va incepe sa iti dea misiuni imediat ce Gardianul va termina cu tine .

Pozitie :


Joan : 772, 632
Pyungmo : 286, 639
Yongan : 573, 531Misiuni :

 • Level 10 : Du-te la Capitan
  Level 10 - Du-te la Capitan

  Recompensa:

  * 5.000 EXP
  * 2.000 Yang


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Capitan
  * Du-te la Muzicianul Yu-Hwan (Map2)
  * Intoarcete la Capitan
 • Level 12 : Du-te la Capitan
  Level - 12 Du-te la capitan
  Recompensa:


  * 10.000 EXP
  * 3.500 Yang

  Misiune de la: Automat
  Pasii parcursi:


  * Du-te la capitan.
  * Omoara 10 lupi alpha gri.
  * Mergi inapoi la capitan.
 • Level 14 : Distruge Pietrele Metin
  Level - 14 Distruge pietrele metin

  Recompensa:


  * 20.000 EXP
  * 10.000 Yang
  * Piatra intre+0 +2

  Misiune de la: Automat
  Pasii parcursi:


  * Du-te la capitan.
  * Distruge un metin al bataliei.
  * Mergi inapoi la capitan.
 • Level 15 : Cauta muzicianul Yu-Hwan
  Level - 15 Cauta muzicianul Yu-Hwan
  Recompensa:


  * 20.000 EXP
  * 10.000 Yang

  Misiune de la: Automat

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Capitan.
  * Du-te la muzicianul Yu-Hwan (Map2).
  * Mergi inapoi la Capitan.
 • Level 16 : Gaseste securea de aur
  Level - 16 Gaseste securea de aur
  Recompensa:


  * 36.000 EXP
  * 10.000 Yang
  * Bijuterie

  Misiune de la: Automat
  Pasii parcursi:


  * Du-te la fierar.
  * Omoara soldati din juramantul alb pana nu primesti securea de aur furat.
  * Intoarce-te la fierar.

  !! Soldati din juramant alb sunt amazoana arcas, amazoana comandant, amazoana soldat si amazoana general.
 • Level 25 : Cavaleria blindata
  Level - 25 Cavaleria armata
  Recompensa:


  * 150000 EXP
  * 30.000 Yang
  * Cercei de aur

  Misiune de la: Capitan
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Capitan.
  * Du-te la muzicianul Yu-Hwan.
  * Du-te la negustorul ambulant.
  * Du-te la Uriel.
  * Intoarce-te la Capitan.
 • Level 27 : Distruge Pietrele Metin II
  Level - 27 Distruge Piatra Metin 2
  Recompensa:


  * 300.000 EXP
  * 15.000 Yang
  * Banderola rosie
  * Bijuterie

  Misiune de la: Automat
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Capitan.
  * Distruge Piatra metin a amarului.
  * Intoarce-te la capitan.
 • Level 40 : Omoara Generali de vant negru .
  Level - 40 Omoara Generali de vant negru


  Recompensa:

  * 1.000.000 EXP
  * Inelul limbilor (30 zile)


  Misiune de la: Capitan

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Capitan.
  * Omoara Gu-Ryung de vant negru, Jak-To si To-Su de vant
  negru cate unu din fiecare.
  * Intoarce-te la Capitan.
 • Level 50 : Descifrarea criptogramei
  Level - 50 Descrifrarea criptogramei

  Recompensa:

  * 1.300.000 EXP
  * 20.000 yang


  Misiune de la: Capitan

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Capitan.
  * Tradu textul cerut ( vazut dusmani la orizont).
 • Level 56 : Ajutorul pentru razboi
  Level - 56 Ajutorul pentru razboi

  Recompensa:

  * 4.500.000 Exp
  * 50.000 yang
  * 3 x Batalie patrunzatoare (mareste sansa critica cu 20% pentru 20 min)
  * 3 x Batalie critica (mareste sansa de a evita atacul cu 20% pentru 10 min)

  Misiune de la: Capitan

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Capitan.
  * Omoara Arcasii ciumei pana colectezi 5000 varfuri de sageti.
  * Intoarce-te la Capitan.
 • Level 58 : Gaseste spionul .
  Level - 58 Gaseste spionul

  Recompensa:

  * 5.500.000 EXP
  * 50.000 Yang
  * 3 x Scrumbii

  Misiune de la: Capitan

  Pasii parcursii:

  * Du-te la Capitan.
  * Du-te la Pescarul din tinutul rosu.
  * Du-te la Pescarul din tinutul galben.
  * Du-te la Pescarul din tinutul albastru

Cetateanul Turmentat : Este doar de ¨estetica¨ . Nu are nici un rol si nu da nici o misiune in joc .
Joan : peste tot
Pyungmo : peste tot
Yongan : peste tot


Chuck-Sal : Iti permite trecerea in Pestera Paianjenilor ( V2 ) . Cu un permis de trecere (cumparat din Item-Shop ) te poti adanci in misterele pesteri .
Pozitie :: Kuahklo Dong : 412,391


Deokbae : De la el poti achizitiona Tarnacopul .

Pozitie :


Bokjung: 466, 321
Bakra: 515, 322
Jayang: 582, 561


Misiuni :


 • Level 9 : Scrisoarea de la fierar
  Level 9 - Scrisoarea de la fierar

  Recompensa:

  * 4.000 EXP
  * 3.000 Yang


  Pasii parcursi:

  * Du-te la fierar, care va va da Scrisoare
  * Du-te la Deokbae (map 2)
  * Intoarcete la fierar
 • Level 35 : Securea de aur a lui Deokbae
  Level - 35 Securea de aur al lui Deokbae

  Recompensa:

  * 400.000 Exp
  * 30.000 yang


  Misiune de la: Deokbae (map 2)


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Deokbae.
  * Omoara generali salbatici pana primesti toporul de aur al lui Deokbae.
  * intoarce-te la Deokbae.
Florile fara nume : Vei avea o misiune cu aceste flori .

Pozitie :

Joan : 250, 1104
Pyungmo : 771, 78
Yongan : 60, 1118
Misiuni :

 • Level 31 : Florile fara nume
  Level - 31 Florile fara nume

  Recompensa:

  * 400.000 EXP
  * 12.000 Yang

  Misiune de la: Huahn-So.

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Huahn-So.
  * Du-te la Ariyoung.
  * Du-te la Huahn-So.
  * Culege florile de la Florile fara nume (map 1 in josul hartii stanga).
  * Intoarce-te la Huahn-So.

Fierarul : Este unul din cei mai importanti NCP-uri din joc . La el poti imbunatati itemele ( cercei , papuci , coliere , bratari , arme , armuri , scuturi , coifuri ) . Atunci cand imbunatati un item poate reusi sau poate da fail . Cand un item se sparge este pierdut pentru totdeauna .
Cuvintele :
¨Nu ai reusit imbunatatirea ¨ sunt cele mai temute din tot metinul
:S .
Pana la +4 el iti va cere doar yangi pentru imbunatatire , insa incepand cu + 5 iti va cere si alte obiecte pe langa o suma de yangi . (Ghid upgrade ) .
El iti va mai crea si ¨pergamente¨ (Ghid Pergamente ) pentru imbunatiri mai sigure .


Pozitie :

Joan : 594, 692 ; Bokjung : 396, 344
Pyungmo :393, 692 ; Bakra : 491, 399
Yongan : 672, 556 ; Jayang : 423, 618
DT : Etajul 5 .Gardianul : La el poti vedea razboaiele care au loc si poti participa ca spectator la ce razboi vrei .

Pozitie :


Joan : 623, 617 , Bokjung : 415,370
Pyungmo : 367, 617 , Bakra :420, 416
Yongan : 657, 619 , Jayang : 478, 633Misiuni :

Nu iti da nici o misiune .Gardianul Orasului : Este cel care iti da prima ta misiune .

Pozitie :


Joan : 571, 558
Pyungmo : 468, 714
Yongan : 605, 663
Misiuni :

 • Level 1 : Bine ai venit in Metin2.ro
  Level 1 - Bine ai venit la Metin 2
  Recompensa:

  * 200 Yang
  * Accesorii de lemn +0
  * 4x Licori rosii(s)

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Gardianul orasului
  * Du-te la Gardian (din centru)
  * Du-te la Magazinul general (negustoarea de diverse) si cumpara o licoare rosie mica.
  * Du-te la inapoi la guardian
 • Level 2 :Scrisoare de la Gardianul Orasului
  Level 2 - Scrisoare de la Gardianul orasului

  Recompensa:

  * 250 experienta
  * 1.000 Yang
  * 15x Licori rosii(s)

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Gardianul orasului
  * Omoara 9 caini salbatici
  * Intoarcete la Gardianul orasului
 • Level 3 : Mesaj de la Gardianul Orasului
  Level 3- Mesaj de la Gardianul orasului

  Recompensa:

  * 450 EXP
  * 5.000 Yang
  * 20x Licori albastre(s)


  Pasii parcursi:


  * Du-te la Gardianul orasului
  * Mergi la Negustoarea de diverse, care va da o carte 'Tehnici de fabricatie armura'
  * Du-te la negustorul de armuri, preda cartea.
 • Level 6 : Favoarea Fierarului
  Level 6 - Favoarea pentru fierar

  Recompensa:

  * 1.300 EXP
  * 2.000 Yang
  * Bana de lup +


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Gardianul orasului
  * Du-te la fierar
  * Ia Ratul de porc de la depozit
  * Du-te inapoi la fierar
 • Level 9 :Vorbeste cu Gardianul Orasului
  Level 9 - Vorbeste cu Gardianul orasului

  Recompensa:

  * 5.000 EXP
  * 2.000 Yang


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Gardianul orasului
 • Level 23 :Omoara Eun-Jung
  Level - 23 Omoara Eun-jung
  Recompensa:


  * 150.000 EXP
  * 25.000 Yang
  * Colier de aur +4

  Misiune de la: Gardian
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Gardian.
  * Omoara Eun-jung pana cand primesti mesajul "intoarce-te la gardian".
  * Du-te inapoi la Gardian.

Gardianul : Este cel care iti permite sa creezi o breasla ( conditiile e sa ai
peste lvl 40 si 200.000 yangi ) , sa vezi clasamentul breslelor,
sa parasesti o breasla , sa divortezi ( unilateral sau
bilateral ) si se afla in map 1 si map 2 .


Pozitie :


Joan :
633, 640
, Bokjung : 431, 357
Pyungmo :
383, 640 , Bakra :442, 412
Yongan :
647, 582 , Jayang : 458, 631

Misiuni :

 • Level 1 :Bine ai venit in Metin2.ro
  Level 1 - Bine ai venit la Metin 2
  Recompensa:

  * 200 Yang
  * Accesorii de lemn +0
  * 4x Licori rosii(s)

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Gardianul orasului
  * Du-te la Gardian (din centru)
  * Du-te la Magazinul general (negustoarea de diverse) si cumpara o licoare rosie mica.
  * Du-te la inapoi la guardian
 • Level 20 :Omoara Mi-Jung
  Level - 20 Omoara Mi-Jung
  Recompensa:


  * 122.000 EXP
  * 20.000 Yang
  * Bratara de argint+0

  Misiune de la: Gardian
  Pasii parcursi:


  * Du-te la gardian.
  * Omoara Mi-Jung (normal, nu fara curaj).
  * Intoarce-te la gardian.

Grajdarul
: Incepand cu lvl 25 poti face misiuni pentru a iti achizitiona cal .


Pozitie :


Joan : Bokjung :
Pyungmo : 396, 735 ; Bakra :
Yongan : 718, 577 ; Jayang : 548, 588


Misiuni :

 • Level 47 : Grajdurile
  Level - 47 Grajdurile

  Recompensa

  * 1.800.000 EXP
  * cartea misiunii (greu)

  Misiune de la: Yonah

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Yonah.
  * Strange 10 legaturi de fan.
  * Intoarce-te la Grajdar.
  * Du-te la Yonah.

Heuk-Young : se afla in Grota Exilului .

Pozitie :

Grota : 120 , 80


Misiuni :

 • Level 75 : Jurnalul unei legende .
  Level - 75 Jurnalul unei Legende

  Recompensa:
  89,000,000 EXP
  1,200,000 YANG
  Lioare Rosie (G)
  Jurnal Legendar

  Misiune de la: Heuk-Young

  Pasii parcursi:
  *Dute la Heuk-Young
  *Dute la Sura Schelet 1, 2, 3 si 4 si colecteaza pagina 9
  *Omoara Golemi de Gheata(in grota) pana colectezi inca 6 pagini, vei avea 15 pagini in total
Koe-Pung : Iti permite intrarea in Grota .


Pozitie :

Joan: 617, 122
Pyungmoo: 395, 1144
Yongan: 935, 1040
Valley of Seungryong: 282, 1455


Negustorul ambulant : De la el poti cumpara Rochia de mireasa , Costumul de mire si Buchetul de flori .


Pozitie :


Bokjung :628 , 723 aprox .
Bakra : 160 , 220 arpox .
Jayang : 180 , 600 aprox .Magazinul General : De la ea poti cumpara licori pentru PV si pentru PM , manunchi ( pentru a iti face magazin ) , colier , cercei , papuci ...Pozitie :

Joan : 590, 689 ; Bokjung : 389, 352
Pyungmo :383, 693 ; Bakra : 484, 387
Yongan :678, 565 ; Jayang : 422, 608


Misiuni :

 • Level 3 : Mesaj de la Gardianul Orasului .
  Level 3- Mesaj de la Gardianul orasului

  Recompensa:

  * 450 EXP
  * 5.000 Yang
  * 20x Licori albastre(s)


  Pasii parcursi:


  * Du-te la Gardianul orasului
  * Mergi la Negustoarea de diverse, care va da o carte 'Tehnici de fabricatie armura'
  * Du-te la negustorul de armuri, preda cartea.
 • Level 7 :Cina .
  Level 7 - Cina

  Recompensa:

  * 1.000 EXP
  * 1.500 Yang


  Pasii parcursi:


  * Du-te la negustorul de armuri si intreaba cea ce vrea la cina
  * Du-te inapoi la magazinul general si spune fiicei sale ce vrea.
 • Level 18 :Acul de par furat .
  Level - 18 Acul de par furat
  Recompensa:


  * 60.000 EXP
  * 10.000 Yang
  * Harta de calarit

  Misiune de la: Magazinul general
  Pasii parcursi:


  * Du-te la magazinul general.
  * Du-te la fierar.
  * Du-te la negustorul de arme.
  * Omoara soldati din juramantul alb pana cand primesti acul de par.
  * Du-te inapoi la magazinul general si livreaza acul de par.
 • Level 27 :Razbuna-l pe sotul lui Ariyoung .
  Level - 27 Razbuna-l pe sotul lui Ariyoung
  Recompensa:


  * 300.000 EXP
  * 10.000 Yang


  Misiune de la: Ariyoung
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Ariyoung.
  * Mergi la Negustoreasa.
  * Intoarce-te la Ariyoung.
  * Omoara Goo-Pae pana primesti amintirea (inelul sotului).
  * Intoarce-te la Ariyoung.
 • Level 38: Cartea Templului .
  Level – 38 Cartea templului

  Recompensa:

  * 850.000 EXP
  * 20.000 Yang

  Misiune de la: Soon


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Soon.
  * Mergi la Aranyo.
  * Mergi la Negustoreasa.
  * Mergi la Soon.
  * Omoara Fanatici esoterici pana primesti cartea templului ( Valea Seungryong).
  * Intoarce-te la Soon.
 • Level 41 : Cererea Negustorului Ambulant .
  Level - 41 cererea Negustorului ambulant

  Recompensa:

  * 1.000.000 EXP
  * Bratara de aur, colier de aur si cercei de aur

  Misiune de la: Negustorul ambulant.

  Pasii parcursi:

  * Du-te la negustorul ambulant.
  * Mergi la Negustoreasa.
  * Omoara Tigri si tigri albi pana strangi 100 de ficati de tigru si o iarba medicinala.
  * Mergi la Negustoreasa sa primesti o bijuterie.
  * Mergi la Ariyoung.
  * Mergi la Ah-yu.
  * Mergi la Ariyoung care iti va da un mosor de ata.
  * Omoara orci vrajitori Elite pana strangi 100 de masele de orc.
  * Mergi inapoi la Negustorul ambulant.Mirine : L-a pierdut pe fratele ei in razboiul dintre regate si iti va cere ajutorul pentru a il gasi .Pozitie :Joan : 716, 632
Pyungmo : 336, 770
Yongan : 582, 578Misiuni :


 • Level 19 : Cauta-l pe fratele lui Mirine .
  Level - 19 Gaseste fratele lui Mirinie
  Recompensa:


  * 122.000 EXP
  * 5.000 Yang

  Misiune de la: Mirinie
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Mirinie.
  * Mergi la muzicianul Yu-Hwan (map2).
  * Du-te la Yang-SHIN.
  * Intoarce-te la Mirinie.
 • Level 24 : Cauta uniforma neagra .

  Level - 24 Cauta uniforma neagra.
  Recompensa:


  * Sabie bastard +2 sau
  * Sabie barbar +2 sau
  * Sabie de argint +2 sau
  * Sabie orchidee +2

  Misiune de la: Mirine
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Mirine.
  * Omoara soldat de vant negru pana obtii uniforma neagra cea veche.
  * Du-te inapoi la Mirine.
 • Level 36 : Gaseste-l pe fratele lui Mirine
  Level – 36 Fratele lui Mirine

  Recompensa:

  * 600.000 EXP
  * 35.000 Yang

  Misiune de la: Mirine

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Mirine.
  * Mergi la Muzicianul Yu-Hwan.
  * Du-te la Yang-Shin.
  * Du-te la Colectorul de Ging-seng.
  * Intoarce-te la Mirine.


Negustorul de armuri : De la el poti achizitiona armuri ( lvl 0 , 18 si 26 ), coifuri ( level 0 ) si scut ( level 0 ) .


Pozitie :


Joan : 676, 617 ; Bokjung : 461, 374

Pyungmo : 403, 586 ; Bakra : 435, 467

Yongan : 596, 605 ; Jayang : 471, 608

Misiuni :


 • Level 3 : Mesaj de la Gardianul Orasului
  Level 3- Mesaj de la Gardianul orasului

  Recompensa:

  * 450 EXP
  * 5.000 Yang
  * 20x Licori albastre(s)


  Pasii parcursi:


  * Du-te la Gardianul orasului
  * Mergi la Negustoarea de diverse, care va da o carte 'Tehnici de fabricatie armura'
  * Du-te la negustorul de armuri, preda cartea.
 • Level 7: Cina
  Level 7 - Cina

  Recompensa:

  * 1.000 EXP
  * 1.500 Yang


  Pasii parcursi:


  * Du-te la negustorul de armuri si intreaba cea ce vrea la cina
  * Du-te inapoi la magazinul general si spune fiicei sale ce vrea.
 • Level 11 : Comanda de armura
  Level - 11 Comanda de armura
  Recompensa:


  * 26.000 EXP
  * 15.000 Yang
  * Rat de porc
  * Armura +3 de level 18


  Misiune de la: Negustorul de armuri.

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Negustorul de armuri.
  * Du-te la fierar.
  * Cere minereu de fier de la Uriel.
  * Omoara caini salbatici pana ai cartea lui Uriel.
  * Du-te inapoi la Uriel preda cartea si ia minereu de fier.
  * Cere piele de la Octavio.
  * Omoara Ursi pana cand iti da fiere.
  * Du-te la Octavio livreaza fierea si ia pielea.
  * Cere carbune de la Yonah.
  * Omoara mistreti rosii flamanzi pana primesti lut.
  * Du-te la Yonah da lutul si ia carbunele.
  * Du-te inapoi la fierar cu materialele procurate.
Negustorul de arme : De la el poti achizitiona arme si iti poti vinde itemele .

Pozitie :


Joan : 676, 662 ; Bokjung : 448, 387

Pyungmo : 430, 607 ; Bakra : 460, 467

Yongan : 596, 557 ; Jayang : 450, 608

Misiuni :

 • Level 15 : Placinta cu orez
  Level - 15 Placinta cu orez
  Recompensa:


  * 26.000 EXP
  * 10.000 Yang

  Misiune de la: Ah-Yu
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Ah-Yu.
  * Du-te la Negustorul de arme.
  * Du-te la Octavio.
  * Du-te la Yu-Rang.
  * Du-te la Taurean.
  * Du-te inapoi la Yu-Rang si ia placinta cu orez.
  * Intoarce-te la Ah-Yu.
 • Level 18 : Acul de par furat
  Level - 18 Acul de par furat
  Recompensa:


  * 60.000 EXP
  * 10.000 Yang
  * Harta de calarit

  Misiune de la: Magazinul general
  Pasii parcursi:


  * Du-te la magazinul general.
  * Du-te la fierar.
  * Du-te la negustorul de arme.
  * Omoara soldati din juramantul alb pana cand primesti acul de par.
  * Du-te inapoi la magazinul general si livreaza acul de par.
 • Level 21 : Comanda de arma
  Level - 21 Comanda de arma
  Recompensa:


  * 122.000 EXP
  * 20.000 Yang
  * Arma +3 de level 20


  Misiune de la: Negustorul de arme.

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Negustorul de arme.
  * Cere minereu de fier de la Uriel.
  * Omoara tigri pana ai pachetelul lui Uriel.
  * Du-te inapoi la Uriel preda pachetelul si ia minereu de fier.
  * Du-te la Ariyoung si ia scrisoarea.
  * Preda scrisoarea lui Ah-yu si ia ghemul de ata.
  * Du-te inapoi la negustorul de arme cu materialele procurate.
Octavio este bucatarul jocului .


Pozitie :


Joan : 581, 620
Pyungmo : 340 , 747
Yongan : 623 , 630Misiuni :

 • Level 11 : Comanda de armura
  Level - 11 Comanda de armura
  Recompensa:


  * 26.000 EXP
  * 15.000 Yang
  * Rat de porc
  * Armura +3 de level 18


  Misiune de la: Negustorul de armuri.

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Negustorul de armuri.
  * Du-te la fierar.
  * Cere minereu de fier de la Uriel.
  * Omoara caini salbatici pana ai cartea lui Uriel.
  * Du-te inapoi la Uriel preda cartea si ia minereu de fier.
  * Cere piele de la Octavio.
  * Omoara Ursi pana cand iti da fiere.
  * Du-te la Octavio livreaza fierea si ia pielea.
  * Cere carbune de la Yonah.
  * Omoara mistreti rosii flamanzi pana primesti lut.
  * Du-te la Yonah da lutul si ia carbunele.
  * Du-te inapoi la fierar cu materialele procurate.
 • Level 12 : Cea mai buna carte de bucate
  Level - 12 Cea mai buna carte de bucate
  Recompensa:


  * 12.000 EXP
  * 5.000 Yang
  * Gheara de lup

  Misiune de la: Octavio
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Octavio.
  * Du-te la Soon.
  * Du-te inapoi la Octavio.
  * Omoara lupi gri pana obtii un intestin de lup.
  * Intoarce-te la Octavio si livreaza intestinul.
 • Level 15 : Placinta cu orez
  Level - 15 Placinta cu orez
  Recompensa:


  * 26.000 EXP
  * 10.000 Yang

  Misiune de la: Ah-Yu
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Ah-Yu.
  * Du-te la Negustorul de arme.
  * Du-te la Octavio.
  * Du-te la Yu-Rang.
  * Du-te la Taurean.
  * Du-te inapoi la Yu-Rang si ia placinta cu orez.
  * Intoarce-te la Ah-Yu.
 • Level 49 : Reteta lui Octavio
  Level - 49 Reteta lui Octavio- provizia de ochi de paianjen

  Recompensa:

  * 2.100.000 EXP
  * 20.000 Yang

  Misiune de la: Octavio

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Octavio.
  * Omoara Paianjeni de oricare fel pana strangi 100 de ochi de paianjeni.
  * Du-te inapoi Octavio.

 • Level 57 : In cautarea picioarelor de broasca
  Level – 57 In cautarea picioarelor de broasca

  Recompensa:

  * 5.000.000 EXP
  * 50.000 Yang

  Misiune de la: Administratorul depozitului

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Administratorul depozitului.
  * Mergi la Octavio.
  * Omoara Liderii brotaci (Soldat brotac, General brotac, Comandant brotac si General broasca taur) pana primesti pulpe de broasca.
  * Intoarce-te la Octavio.
 • Level 59 : Bingsu
  Level – 59 Bingsu

  Recompensa:

  * 6.000.000 EXP
  * 70.000 Yang
  * Pergamentul razboiului.

  Misiune de la: Taurean

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Taurean.
  * Du-te la Harang.
  * Du-te la Octavio.
  * Omoara Gheatza vrajita pana strangi 50 de bucati de gheata.
  * Du-te la Octavio.
  * Du-te la Taurean.

Peddler este Negustorul ¨static¨ , de la el vei primi unele informatii .


Pozitie :


Bokjung :628 , 723
Bakra : 167 , 224
Jayang : 516 , 579Misiuni :

 • Level 25 : Cavaleria armata
  Level - 25 Cavaleria armata
  Recompensa:


  * 150000 EXP
  * 30.000 Yang
  * Cercei de aur

  Misiune de la: Capitan
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Capitan.
  * Du-te la muzicianul Yu-Hwan.
  * Du-te la negustorul ambulant.
  * Du-te la Uriel.
  * Intoarce-te la Capitan.
 • Level 32 : Cartea secreta
  Level - 32 Cartea
  secreta (paginile jurnalului 1)

  Recompensa:

  * 1.000.000 EXP
  * 50.000 Yang
  * Sticluta cu lacrimile zeitei

  Misiune de la: Uriel

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Uriel.
  * Du-te la Negustorul ambulant.
  * Strange 20 de sabii de argint ( le poti cumpara si de la negusotrul de arme).
  * Du-te inapoi la negustorul ambulant.
  * Du-te la Monumentul Weol si ia pagina de jurnal.
  * Du-te inapoi la Uriel.
 • Level 41 :Cererea lui Peddler
  Level - 41 cererea Negustorului ambulant

  Recompensa:

  * 1.000.000 EXP
  * Bratara de aur, colier de aur si cercei de aur

  Misiune de la: Negustorul ambulant.

  Pasii parcursi:

  * Du-te la negustorul ambulant.
  * Mergi la Negustoreasa.
  * Omoara Tigri si tigri albi pana strangi 100 de ficati de tigru si o iarba medicinala.
  * Mergi la Negustoreasa sa primesti o bijuterie.
  * Mergi la Ariyoung.
  * Mergi la Ah-yu.
  * Mergi la Ariyoung care iti va da un mosor de ata.
  * Omoara orci vrajitori Elite pana strangi 100 de masele de orc.
  * Mergi inapoi la Negustorul ambulant.

✿ Afrodita ✿

Unregistered

6

Friday, August 27th 2010, 1:38am

Pung-Ho : Cu ajutorul lui poti iesi din Pestera Paianjenilor ( V2 )

Pozitie :

Pestera : 385,274 .


Seon-Pyeong : Arata ca un sura ... Momantan nu se stie ce misiuni iti va instiinta .

Pozitie :

Valea Seungryoung : 295 , 1442Misiuni :

 • Cercetarile lui Seon-Pyeong
  Level – 92 Cercetarile lui Seon-Pyeongs

  Recompensa:
  Se poate alege intre trei recompense:
  a) +1000 PV
  b) +120 aparare
  c) +50 atac

  Misiune de la: automat

  *Dute la Seon-Pyeongs (Valea Seungryong)
  *Omoara Golemi de gheata si Oameni de gheata din grota pana aduni 10 Bijuterii ale resentimentului
  *Intoarece-te la Seon-Pyeongs


Seon-Hae : Te va ajuta sa obtii Piatra insangerata pentru a pasii in misterioasa Grota .


Pozitie :

Joan : 618 , 562

Pyungmo : 471 , 576

Yongan : 655, 646


Misiuni :


 • Level 75 : In Grota
  Level - 75 In Grota

  Recompensa:
  Piatra insangerata

  Misiune de la: Seon-Hae

  Pasii parcursi:
  *Dute la Seon-Hae
  *Dute in Hartie Doyum (Tara de foc) si cauta 7 Fosili Lacrimogeni
  *Dute in Hartie Doyum (Tara de foc) si omoara Flacara pana primesti 4 Obsidian
  *Da-i aceste iteme lui Seon-Hae si vei primi Lacrimile lui Baljit-Elvedin
  *Mergi in Padurea Rosie si dute la punctele tinta
  *Imediat dupa atingerea punctelor , click pe Quest si vei primi Picatura De Sange
  *Mergi la Seon-Hae pentru a termina misiunea


Soon : Este inteleptul satului si sotul lui Aranyo . Ii place foarte mult sa citeasca insa sotia lui este contra si de aceea se ascunde .

Pozitie :

Joan : 692, 577
Pyungmo : 454, 530
Yongan : 629, 471Misiuni :

 • Level 10 : Ajutor pentru Soon
  Level 10 - Ajutor pentru Soon

  Recompensa:

  * 6.000 EXP
  * 2.000 Yang


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Soon
  * Du-te la Uriel
  * Du-te inapoi la Soon cu raspunsul
 • Level 10 : Cauta-l pe Soon
  Level 10 - Cauta-l pe Soon

  Recompensa:

  * 7.000 EXP
  * 10.000 Yang

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Aranyo
  * Du-te la Soon
  * Alege ce vrei sa faci cu Soon
  * Du-te inapoi la Aranyo
  * Daca ai ales acopera intoarcete la Soon
 • Level 12 : Cea mai buna carte de bucate
  Level - 12 Cea mai buna carte de bucate
  Recompensa:


  * 12.000 EXP
  * 5.000 Yang
  * Gheara de lup

  Misiune de la: Octavio
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Octavio.
  * Du-te la Soon.
  * Du-te inapoi la Octavio.
  * Omoara lupi gri pana obtii un intestin de lup.
  * Intoarce-te la Octavio si livreaza intestinul.
 • Level 38 : Cartea Templului

  Level – 38 Cartea templului

  Recompensa:

  * 850.000 EXP
  * 20.000 Yang

  Misiune de la: Soon


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Soon.
  * Mergi la Aranyo.
  * Mergi la Negustoreasa.
  * Mergi la Soon.
  * Omoara Fanatici esoterici pana primesti cartea templului ( Valea Seungryong).
  * Intoarce-te la Soon.
 • Level 44 : Hartile comorilor
  Level - 44 Hartile comorilor

  Recompensa:

  * 1.400.000 EXP
  * 25.000 Yang
  * Coif level 41 ( conform caracterului)

  Misiune de la: Soon

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Soon.
  * Omoara Bera, Lykos, Scrofa si Tigris pana colectezi 4 harti ale comorilor.
  * Mergi la Soon.
  * Du-te la batran.
  * Du-te inapoi la Soon.
 • Level 51 : Secretul portelanului Seladon
  Level - 51 Secretul portelanului Seladon

  Recompensa:

  * 2.500.000 EXP
  * 35.000 yang
  * Papuci de jade +3

  Misiune de la: Yonah

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Yohan.
  * Du-te la Uriel.
  * Du-te la Soon.
  * Mergi la Negustorul ambulant.
  * Mergi la Soon.
  * Intoarce-te la Yonah.
 • Level 60 : Templu secret
  Level - 60 Templul secret

  Recompensa:

  * 7.000.000 EXP
  * 70.000 Yang
  * Cartea comandantului (2 ore).

  Misiune de la: Soon

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Soon.
  * Omoara Esoterici (camera 7) pana primesti fularul, Invatatura templului si Traducere cartea blestemelor.
  * Du-te inapoi Soon.


Teleporterul : ( il poti folosi incepand cu level 11 )
Cu ajutorul lui te poti teleporta in multe restul satelor , in schimbul unei sume de yangi . Din map 1 si map 2 te poti teleporta in : Desert , Valea Orcilor , Munte si Zona Breslelor ... insa din Vale , Desert , Munte si Zona Breslelor te poti teleporta numai in map 1 sau map 2 .
Incepand cu level 60 te mai poti teleporta in : Padure , Padurea Rosie , Turnul Demonilor si Tara de foc .
Incepand cu level 11 el iti va lua o suma de 1.000 yang ... insa cu cat ai level mai mare cu atat suma creste .
Ex : Level 59 : 5 = 11,8 --> 11 x 1.000 = 11.000 yangi .
Level-ul tau , impartit la 5 . Rezultatul ( fara decimale ) inmultit cu 1.000 .


Pozitie :


Joan : 519,512 ; Bokjung :345, 355 ; Waryoung : 250 ,240

Pyungmo :432, 685 ; Bakra : 480, 355 ; Inmha : 280, 240

Yongan :555, 625 ; Jayang : 500, 575 ; Jungrang : 350, 175
Muntele Sohan : 780, 620 ; Tara de Foc : 120 , 730 ; Templul Hwang : 570, 820
Lungsam : 220, 270 ; Valea Seungryoung : 800, 900 ; Desert : 920 , 610 ; Tara Gigantilor : 245 , 580
Uriel :
Este cel care iti va da cele mai importante misiuni . Este in cautarea unui jurnal si cu ajutorul tau spera sa gaseasca toate cele 12 pagini si sa il descifreze .

Pozitie :

Joan : 654, 553

Pyungmo : 425 , 716

Yongan : 713 , 605


Misiuni :

Paginile lui Uriel

 • Level 11 : Comanda de armura
  Level - 11 Comanda de armura
  Recompensa:


  * 26.000 EXP
  * 15.000 Yang
  * Rat de porc
  * Armura +3 de level 18


  Misiune de la: Negustorul de armuri.

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Negustorul de armuri.
  * Du-te la fierar.
  * Cere minereu de fier de la Uriel.
  * Omoara caini salbatici pana ai cartea lui Uriel.
  * Du-te inapoi la Uriel preda cartea si ia minereu de fier.
  * Cere piele de la Octavio.
  * Omoara Ursi pana cand iti da fiere.
  * Du-te la Octavio livreaza fierea si ia pielea.
  * Cere carbune de la Yonah.
  * Omoara mistreti rosii flamanzi pana primesti lut.
  * Du-te la Yonah da lutul si ia carbunele.
  * Du-te inapoi la fierar cu materialele procurate
 • Level 21 : Comanda de arma
  Level - 21 Comanda de arma
  Recompensa:


  * 122.000 EXP
  * 20.000 Yang
  * Arma +3 de level 20


  Misiune de la: Negustorul de arme.

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Negustorul de arme.
  * Cere minereu de fier de la Uriel.
  * Omoara tigri pana ai pachetelul lui Uriel.
  * Du-te inapoi la Uriel preda pachetelul si ia minereu de fier.
  * Du-te la Ariyoung si ia scrisoarea.
  * Preda scrisoarea lui Ah-yu si ia ghemul de ata.
  * Du-te inapoi la negustorul de arme cu materialele procurate.
 • Level 25 : Cavaleria blindata
  Level - 25 Cavaleria armata
  Recompensa:


  * 150000 EXP
  * 30.000 Yang
  * Cercei de aur

  Misiune de la: Capitan
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Capitan.
  * Du-te la muzicianul Yu-Hwan.
  * Du-te la negustorul ambulant.
  * Du-te la Uriel.
  * Intoarce-te la Capitan.
 • Level 30 : Misterul Pietrelor Metin
  Level - 30 Misterul pietrelor Metin
  Recompensa:


  * 420.000 EXP
  * 20.000 Yang


  Misiune de la: Automat
  Pasii parcursi:


  * Du-te la Uriel.
  * Mergi la Piatra Memoriala Asun in Temnita maimutelor (map 2).
  * Du-te la Uriel.
  * Du-te la Piatra Memoriala Seul Rong ( Valea Seuryung).
  * intoarce-te la Uriel.
  1º pagina - lvl 30 - Urmezi traseul : INAINTE,INAINTE,INAINTE,INAINTE,STANGA,DREAPTA,INAINTE

  Prima oara te trimite la pestera la maimute (map 2) sa atingi monumentul din
  ultima sala. Dupa aceea Uriel te va trimite la Peddler (map2) care iti
  va cere 20 de sabii de argint +0 (pe care le poti cumpara de la vanz.
  de arme)

  Recompensa: - Ptr. monument - 25k yang si 350k exp
  - Ptr. sabii - 25k yang si 1kk exp
 • Level 32 :
  2º pagina -lvl 31 sau 32
  Uriel te va trimite la Vanator (map2), el iti cere sa omori orc elite vrajitor in valea dragonullui
  Recompensa : 1kk exp
 • Level 40 :
  3º pagina - lvl 40
  Uriel te trimite sa omori fanatic mandru intunecat din Templu Hwang (de la orci)
  Recompensa: 2kk exp si 50k yang
 • Level 40 :
  4º pagina - lvl 40-41 - Urmezi traseul : Mergi numai inainte pana
  ajungi la primul monument , intri in portal iar apoi STANGA -DREAPTA
  -INAINTE -DREAPTA -STANGA -INAINTE -STANGA


  Uriel te trimite sa atingi monumentul din pestera maimutelor normale (desert jos)
 • Level 40/47 :
  5º pagina - lvl - 47
  Se poate face de la lvl 42 dar i se va da lui Uriel la lvl 47.
  Ptr. aceasta pagina trebuiesc omorati Capitani Brutali (map2)
  Recompensa: 2kk exp si 50k yang
 • Level 47 :
  6º pagina - lvl - 47
  Uriel te trimite sa atingi monumentul de la pestera paienjenilor din desert.
  Monumentul se gaseste in camera galbena in coltul stanga(pt a vedea
  unde este camera galbena micsorati harta apasand pe minus)
  Recompensa: 3kk exp si 70k yang
 • Level 47 :
  7º pagina - lvl 47
  Uriel te va trimite la Yu-Kwan (map2), iar acesta iti va cere sa omori
  talharii desertului (acestia sunt beduini in grupa cu
  om scorpion, razboinic sarpe, arcasi scorpion si arcasi sarpe)
  Recompensa: 3kk exp si 75k yang
 • Level 47 :
  8º pagina (imediat dupa 7º)
  Trebuie sa omori razboinic sarpe in desert pana iti da pagina
  Recompensa: 3kk exp, 75k yang si 20 mantia curajului.

 • Level 50 :
  9º pagina - lvl 50
  Uriel te va trimite sa omori paienjeni in pestera din desert (sunt paianjenii mari "Mandrii")
  Recompensa : 5kk exp
 • Level 50 :
  10º pagina (imediat dupa 9º)
  Uriel te va trimite la munte sa atingi ¨cutia veche cu hartii¨.
  Recompensa: 5.5kk exp
 • Level 50 :
  11º pagina (dupa 10º)
  Uriel te va trimite in pestera la paienjeni (in desert) sa omori paienjeni din prima camera (sunt cei mari care te ataca)
  Recompensa: 6kk exp

 • Level 51 :Secretul Portelanului Seladon
  Level - 51 Secretul portelanului Seladon

  Recompensa:

  * 2.500.000 EXP
  * 35.000 yang
  * Papuci de jade +3

  Misiune de la: Yonah

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Yohan.
  * Du-te la Uriel.
  * Du-te la Soon.
  * Mergi la Negustorul ambulant.
  * Mergi la Soon.
  * Intoarce-te la Yonah.

 • Level 55 :
  12º pagina lvl 55
  Uriel te va trimite sa atingi un monument in regatul vecin (shinso sau
  chunjo). Cand vei ajunge in regatul respectiv pe harta iti va aparea
  cliparind unde trebuie sa te duci.
  Recompensa: 6.5kk exp

 • Level 55 :
  13º pagina (dupa 12º)
  Uriel te va trimite sa omori Capcauni in templu la orci iar dupa ce iti vei lua
  pagina te va mai trimite sa atingi monumentul din spate de la Turnul
  Diavolilor
  Recompensa: 7.5 kk exp
Yonah : Este artezanul satului . In mainile lui pamantul se transforma in minunate obre de arta .

Pozitie :


Joan : 701, 686Pyungmo : 292, 718Yongan : 597, 511


Misiuni :


 • Level 6 : Adu sticla goala
  Level 6 Adu sticla goala

  Recompensa:


  * 1.500 EXP
  * 1.000 Yang


  Pasii parcursi:

  * Du-te la Negustoarea de diverse
  * Du-te la Yonah
  * Omoara mistreti simpli pana primesti Seminta de piersica
  * Du seminta la Yonah si ia sticla de la el
  * Du-te la Magazinul general, preda sticla
 • Level 11 : Comanda de armura
  Level - 11 Comanda de armura
  Recompensa:


  * 26.000 EXP
  * 15.000 Yang
  * Rat de porc
  * Armura +3 de level 18


  Misiune de la: Negustorul de armuri.

  Pasii parcursi:


  * Du-te la Negustorul de armuri.
  * Du-te la fierar.
  * Cere minereu de fier de la Uriel.
  * Omoara caini salbatici pana ai cartea lui Uriel.
  * Du-te inapoi la Uriel preda cartea si ia minereu de fier.
  * Cere piele de la Octavio.
  * Omoara Ursi pana cand iti da fiere.
  * Du-te la Octavio livreaza fierea si ia pielea.
  * Cere carbune de la Yonah.
  * Omoara mistreti rosii flamanzi pana primesti lut.
  * Du-te la Yonah da lutul si ia carbunele.
  * Du-te inapoi la fierar cu materialele procurate.
 • Level 47 : Grajdurile
  Level - 47 Grajdurile

  Recompensa

  * 1.800.000 EXP
  * cartea misiunii (greu)

  Misiune de la: Yonah

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Yonah.
  * Strange 10 legaturi de fan.
  * Intoarce-te la Grajdar.
  * Du-te la Yonah.
 • Level 51 : Secretul portelanului Seladon
  Level - 51 Secretul portelanului Seladon

  Recompensa:

  * 2.500.000 EXP
  * 35.000 yang
  * Papuci de jade +3

  Misiune de la: Yonah

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Yohan.
  * Du-te la Uriel.
  * Du-te la Soon.
  * Mergi la Negustorul ambulant.
  * Mergi la Soon.
  * Intoarce-te la Yonah.
 • Level 53 : Secretul portelanului verde
  Level - 53 Secretul portelanului verde

  Recompensa:

  * 3.000.000 EXP
  * 30.000 Yang

  Misiune de la: Yonah

  Pasii parcursi:

  * Du-te la Yonah.
  * Omoara Talharii desertului (Beduini simpli) pana primesti nisip de desert.
  * Colecteaza un zacamant de cristal.
  * Omoara Gorile de piatra si Gorile de aur in teminta maimutelor din desert (expert) pana colectezi Sange de maimuta.
  * Du-te inapoi la Yonah.


Monumentul Weol : Acest monument te va ajuta in misiunile de la Uriel .


Pozitie :

Joan : 614, 1167Pyungmo : 114, 960Yongan : 582, 347


Misiuni :

 • Level 32
 • Level 55
  12º pagina lvl 55
  Uriel te va trimite sa atingi un monument in regatul vecin (shinso sau
  chunjo). Cand vei ajunge in regatul respectiv pe harta iti va aparea
  cliparind unde trebuie sa te duci.
  Recompensa: 6.5kk exp✿ Afrodita ✿

Unregistered

7

Friday, August 27th 2010, 1:39am

Metine ( Ghid Metine )Asa cum spune povestea , metinele sunt bucati de meteoriti cazute din cer . Ele au adus haosul in imperiu si l-a impartit in 3 regate .
Metinele sunt pietre care atunci cand le lovesti apar un anumit fel de monstri (depinde de nivelul metinului ). Ele nu sunt singurele care dau cartile competentei( Ghid carti ) insa asta este principala metoda de a le procura . Din ele mai poti lua si pietrele care le pui pe arme si armuri .
Pietre stafie : • Sunt pietrele pe care le putem adauga armelor si armurilor .
 • Le poti lua din metinele de 25 , 30 , 35, 40 , 45 , 50 , 55, 60 , 65 si 70 .
 • Pot fi +1, +2, +3 si +4 .
 • Fiecare piatra are bonusul ei .

Armura :
 • Grabei : iti ofera un bonus de viteza de miscare .
 • Pitularii : iti ofera rezistenta la sageti .
 • Eschivei : iti ofera x% sansa de a reflecta atacul corporal
 • Protectiei : iti ofera mai multa aparare .
 • Magiei : iti ofera PM .
 • Vitalitati : iti ofera PV .

Arma :

 • Reintoarcerii : iti ofera viteza farmecului . ( ti se incarca magiile mai repede )
 • Fatala : iti ofera un % de critice . (depinde de + pietrei )
 • Patrunderi : iti ofera un % de patrundere . (depinde de + pietrei )
 • Monstrilor : iti ofera un % contra metinelor .
 • Razboinic : iti da un % contra razboinicilor
 • Sura : iti da un % contra sura .
 • Saman : iti da un % contra saman .
 • Ninja : iti da un % contra ninja .

✿ Afrodita ✿

Unregistered

8

Friday, August 27th 2010, 1:39am

Alte abilitati ale personajelor :


I . COMBO --- > Ghid carti

La nivelul 30 poti citi prima carte , la nivelul 50 poti citi a doua carte . Daca cartea este citita cu suces , se adauga o lovitura la seria de lovituri combo .
 • Stapanirea combo
 • Cartea maestrului combo
 • Arta inalta combo

II . PESCUITUL


Aceasta abilitate nu se poate creste . Tot ce poti creste este undita .
Mai multe informatii aici ---- > ( Ghid pescuit I / Ghid pescuit II )


III. CONDUCERE

Cartile cu care poti creste competenta sunt :

 • Sun-Zi : 20 de carti pentru a face M1
 • Wu-Zi : 55 de carti pentru a face G1
 • WeiLiaoZi : 155 de carti pentru a face P

Mai multe informatii gasiti aici --- > Ghid ConducereIV . MINERIA


Cartea cu care poti creste aceasta competenta este :
 • Cartea mineritului .


Mai multe informatii despre minerit aici ---- > Ghid Minerit I si Ghid Minerit II

V . TRANSFORMAREA .


Transformarea în Metin2 vă permite să vă transformati în diferite tipuri de monstrii care de obicei vă oferă o crestere masivă a atacului. Transformat, apărarea vă este scazută, însă viteza de atacare poate varia in functie de tipul de glob . Efectul de transformare este deosebit de util in uciderea monstrilor mari (boss), dar nu este atat de util atunci cand încercati să atacati mai multi monstrii (din cauza apărării scazute ). Cat timp sunteti sub efectul de transformare nu puteti să schimbati itemele sau să vă folositi abilitătiile (skillurile).
Pentru a te putea transforma într-un monstru ai nevoie de un glob de transformare , care poate fi folosit apăsand click dreapta. Un glob de transformare poate fi găsit foarte greu.

Cartile cu care poti creste aceasta competenta sunt :
 • Cartea Transformarii : 20 carti pentru a face M1 .
 • Cartea Transformarii av. : 10 carti pentru a face G1 .
 • Cartea Transformarii Experte : 10 carti pentru a face P .
Șansa de a citii cu succes o carte este de 70% - 80 %( pentru M ) , 50% -60% (pentru G ) si 20% ( pentru P )

Durata timpului de transformare este întotdeauna de 10 minute mai puţin pentru P cand durata devine de 35 de minute.

Globurile transformarii

Depinde de la ce monstru o iei el isi schimba anumite bonusuri .Tot ce se schimba este viteza atacului si viteza de miscare . NU SE SCHIMBA APARAREA SAU ATACUL .
Acestea sunt globurile intalnite cel mai des :
 • Caine salbatic
 • Lup
 • Lup alpha
 • Lup albastru
 • Lup alpha-albastru
 • Lup Gri
 • Lup flamand albastru
 • Lup flamand gri
 • Mistret
 • Mistret flamand
 • Urs
 • Urs flamand
 • Urs negru
 • Urs Brun
 • Tigru
 • Tigru flamand
 • Soldat maimuta
 • Soldat de atac negru rau
 • Salbatic devotat
 • Infanterist salbatic dur
 • Infanterist
 • Locotenent salbatic dur
 • Orc elite
 • Fanatic intunecat
 • Paianjen Otravitor
 • Pui de paianjen
 • Buturuga fantoma


*** Armele de lvl 30 ( cele cu paguba medie ) sunt cele mai indicate cand bateti transformati .

VI. LIMBA .

Pentru a invata aceasta competenta trebuie sa cititi urmatoarele carti :
 • Limba Shinsoo : 20 de carti pentru a face M1 si a intelege pe cei din acest regat .
 • Limba Jinno : 20 de carti pentru a face M1 si a intelege pe cei din acest regat .
 • Limba Chunjo : 20 de carti pentru a face M1 si a intelege pe cei din acest regat .

Poti invata numai limbile acelor regate din care nu faci parte ( ex : daca esti din jinno poti invata numai limba shinsoo si limba chunjo ) .
Ghid creat de Afrodita .
Pentru greseli / adaugari va rog sa imi trimite-ti PM pentru a corecta / adauga . Va multumesc .