[Discuții] Evenimente/Event de Craciun 2017 /Edit by Xedru

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Sayabuse wrote:


  HalfOp wrote:

  06.12.2017 Cutie Visinie de Ebonita (la metine si bosi) - 6h (12:00 - 18:00)
  E ora 14.00 :)) Deci 2 ore din event adios, de asta se leaga multi de ei. Nu gandesc cand pun eventurile astea...Poate o sa se mute ora, dar ar trebui sa anunte din timp lucrul asta, nu sa se streseze playeri si sa isi faca nervi ca pierd eventul din vina staff-ului.
  Asa ca nu mai le lua partea, cand ei stau dgeaba, intra putin pe server Dragon sa vezi tot map1 plin pana la refuz de hackeri si de fisheri.
  Legat de hackeri...tu nici pana azi nu stii ca munca de GM e de fapt VOLUNTARA. Da,stiu, o sa-mi zici ca daca nu au timp sa lase locul altora. Daca tot esti atat de intrigat ca sunt hackeri aplica tu pentru functia de GM..chiar daca vad ca ai facut lucrul acesta pentru un alt joc care apartine tot Gameforge.

  Cat despre orele de drop..

  HalfOp wrote:

  ca de fiecare data se va intampla si acum: daca ora nu a fost potrivita, din cauza unei mentenante, aceasta a fost mutata. Asa ca, ai rabdare sa se termine mentenanta si vei avea tot acelasi numar de ore de event, ce au fost initial programate :)
  Totul se transforma, nimic nu piere.
  :growup:
 • Cine te-a mintit ca e munca voluntara?:))
  Tu nu stii ca GM-u e si player in acelasi timp? Dar nu pe serverul pe care il modereaza.
  Ei primesc Cupoane Gameforge in fiecare luna ( adica MD ). Cand esti platit inseamna voluntariat?:))  GYLDA//Atentionare pentru offtopic.

  The post was edited 2 times, last by GYLDA ().

 • Sayabuse wrote:

  Cine te-a mintit ca e munca voluntara?:))
  Tu nu stii ca GM-u e si player in acelasi timp? Dar nu pe serverul pe care il modereaza.
  Ei primesc Cupoane Gameforge in fiecare luna ( adica MD ). Cand esti platit inseamna voluntariat?:))
  Nu primeste bani reali, primeste un beneficiu tot in cadrul jocului asa ca da, e voluntariat.


  GYLDA//Atentionare pentru offtopic.
  Do something :stick:

  The post was edited 2 times, last by GYLDA ().

 • enki wrote:

  Sayabuse wrote:

  Cine te-a mintit ca e munca voluntara?:))
  Tu nu stii ca GM-u e si player in acelasi timp? Dar nu pe serverul pe care il modereaza.
  Ei primesc Cupoane Gameforge in fiecare luna ( adica MD ). Cand esti platit inseamna voluntariat?:))
  Nu primeste bani reali, primeste un beneficiu tot in cadrul jocului asa ca da, e voluntariat.
  Daca tu te duci si dai cu sapa la unu in curte si ala iti da doar tigari, bautura si mancare ai facut munca voluntara?
  Sa fii platit nu inseamna doar cu bani.


  GYLDA//Avertisment pentru offtopic.
  Iti reamintesc ca tema topicului este :[Discuții] Evenimente/Event de Craciun 2017
  Data viitoare sa te abtii de la comentarii inutile.

  The post was edited 1 time, last by GYLDA ().

 • Tu nu intelegi ideea de beneficiu si plata. Ca si voluntar pe joc ai parte si de beneficii spre exemplu treaba cu cupoanele. Ceea ce zici tu acolo de tigari, bautura si mancare alea nu sunt facute de cei la care tu dai la sapa incat sa numesti asta beneficiu, e doar o alta modalitate de plata.
  Cat despre evenimente lasand la o parte neplacerea legata de tombola, dropul la carduri si din cufere okey e multumitor, astept sa se termine mentenanta sa vad cum este si eventul cu sistem spirit. Sper sa aduca a atmosfera de Craciun daca tot s-au inlocuit sosetele.
  Do something :stick:

  The post was edited 3 times, last by amdarnam ().

 • Ooofff...anul asta s-au cam indepartat eventurile de sarbatori..de halloween am avut un joculet cu bete..unde au disparut dovlecii? De craciun in loc sa avem un mos craciun si un pui de ren avem niste pinguini si 2 spirite care se duc dupa ce bati un metin si iar astepti o ora sa se incarce, costumele nu au nici o treaba cu sarbatoarea: costume de tabla in locul costumelor de craciun Inteleg ca trebuie sa apara schimbari, dar macar sa se pastreze tematica. Numai craciun nu simtim ca este..
 • Din ce in ce mai rau dropul .... am sura arme 76 bat padure ultima camera cu manusa si bratara cumparata special pentru imbunatatirea dropului si am facut 3 carduri in 45 minute . Pe bune domnilor admini , 3 carduri ?? Mut pe farmer tot merg la maimute , mai rau 2 carduri in aproape o ora ... Dar aud ca v2 sd3 ploua cu carduri . Este si normal doar trebuie sa platesti intrarea v2 fie bani reali fie yang ... Un coleg face v2 si 3 carduri pe o mantie tot cu manusa si bratara dar la nivel 55 bate el . Unde sa incerc ? Am farmer si de map2 si de metine 45
 • WolfSoul wrote:

  Am farmat aseara de curiozitate sa vad de ce vorbiti voi, mie unu mi-a cazut destul de bine, am facut 3 carduri la level 16 cu un sura cu iteme slabe si sabia de la inceput in maxim 10 20 de minute si un set intr-o ora deci nu aveti de ce sa va plangeti.
  Pai nu stii ca asa e romanu' sa vrea mai mult. Ei se asteptau sa faca 3-4 seturi pe ora.
  Eu fac cate 2 seturi pe ora si sunt foarte multumit de eventul principal, adica cel cu cardurile okey.
 • Cu manusa site fac un set la o ora jumate la maimute normale, categoria 4 si 3 si bat toata camera mare + pe holuri. In timpul asta fac de doua ori mai multe cioburi si medalii de cal. Ce-i frustrant e ca se intampla sa-mi pice cate doua-trei carduri la o camera, iar dupa abia mai pica unul peste 10-15 minute. Drop-ul nu e constant cum am auzit ca ar fi in v2/sd3 unde ar pica cateva carduri pe mantie... . De ce pica asa bine acolo?