Ce faceti fratilor...?

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Ce faceti fratilor...?

   Asa se organizeaza eveniment? Cum va asteptati sa stim ce se intampla daca nu scoateti un cuvant, vreti sa citim in stele ce aveti de gand sa faceti sau sa nu faceti? Ieri trebuia pe sv Romania sa fie event de la 3 la 7. N-a fost. L-au bagat de la 9 la 1 fara sa ne anunte, si marea majoritate l-au ratat. Cum sa bagi event de la 9 la 1 dimineata in noaptea de revelion?

   Astazi trebuia sa fie event cu CL pe toate serverele de la 2. La 2 a inceput un event cu metine si bosi. In prinul rand n-am auzit in viata mea de cand joc metin de event cl la metine si bosi (daca este, ca daca nu inseamna ca au bagat un eveniment complet separat, oricum nu ai cum sa-ti dai seama daca e dropul la metine cum e la alte evenimente de drop la metine si bosi ca bati cu 3 manusi pe tine 20 de metine si iei 0), ceea ce e si mai rau), in al doilea rand, CE?

   Va rog sa comunicati mai mult, nu este greu sa spuneti ca nu o sa fie eventul in ziua respectiva. Nu trebuie neaparat sa dati motiv dar macar sa ne anuntati sa nu ne anulam planurile degeaba, ca chiar nu e frumos.
  • tetrapack wrote:

   RaZ0r01 wrote:

   dany999999 wrote:

   au uitat sa specifice ca eventu de CL de pe data 01.01.2019 e doar la metine si bosi... e bataie de joc
   Vorbest in necunostinta de cauza. Eventul cu cl a inceput la ora 15:00 (ora Romaniei) . Probabil au uitat sa anunte ca eventul cu CL se tine dupa ora Germaniei.
   N-a fost nici un event la 3. Am fost on toată ziua.

   Daca joci pe Romania sau Noel probabil nu a fost event (aici chiar nu stiu ce evenimente sunt fata de serverele vechi) . Pe Phoenix a fost event cufere clar de luna de la ora 15:00 pana la ora 19:00 .