Torrent error / Problems with new torrent

• Cu un mic search, sau doar cu o privire aruncata asupra ultimelor 2 pagini, ai fi gasit solutia problemei tale.

Pentru cei care au eroarea "Configuratia nu a putut fi deschisa in remote"
    Deschideti Internet explorer/ internet options / connections si in fereastra asta bifezi never dial a connection( click apply si ok )
    Sper sa va ajute la ceva!

Incearca si asta :
    Internet explorer/ internet options / connections si in fereastra asta bifezi never dial a connection( click apply si ok ).
    Astept reply daca ai rezolvat, normal ar trebuii sa rezolvi pentru ca acum 2 zile un user a rezolvat cu metoda asta. :)

• Cu un mic search, sau doar cu o privire aruncata asupra ultimelor 2 pagini, ai fi gasit solutia problemei tale.

Salut!Mie imi zice:This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team for more informations.
    Cum o repar? ;(

• Rezolvarea e simpla, cel putin la mine a fost!
    Incearca sa cureti fisierele temporale cu CCleaner.

ESTI UN ZEU !

Nu stiu cum sa iti multumesc ... A functionat , in sfarsit ma pot juca si eu dupa 3 zile de pauza ! Toti cu aceasta problema ar trebui sa folositi CCleaner cum a zis bogdan , merga 100% .
    Inca o data , multumesc mult .

• Accountname: Raoul95
    Server:none because i am new and i can't open the game
    Error message displayed by the torrent: "New patcher is launching"
    Operating System and Service Pack(Windows XP ,Vista,older): Windows XP
    Are you starting the game with administrator rights on your system: Yes Screenshot: http://imgur.com/OTJUBJQ

• eu nu am o conexiune in Internet Explorer ce fac????

• Alta rezolvare? ieri a mers iar 2h mai tarziu m-am pomenit cu "bucuria". indiferent de conexiunea internetului (wi-fi,fibra,stick) am aceeasi eroare. dezinstalat metinu,sters tot ce tine de el, incercat si setarile de mai sus. NIMIC!!!

Server: Scorpius/Taurus
    Regat: Jinno
    Carcater: Sura AM
    Level: 93

cu katana si topor
    sunt un aprig vanator
    cu un neveu naucitor
    eu la prada-i dau omor
    :hb:

• Sterge toate cookie-urile si cache-ul din browser.

La mine a mers figura asta si s-a rezolvat problema...