Lary4u

• Buna tuturor.

Ma numesc Larisa sunt zodia leu am 20 de ani sunt nascuta in luna august :love: studenta anul II la Universitatea Maritima din Constanta la "Ingineria si protectia mediului in industrie" . Sunt o fire prietenoasa dar cei care intrec masura ma comport cum se cuvine. Imi place viata si tot ce e frumos. Sper sa ne intelegem bine si sa nu existe probleme.

Va astept cu intrebari. 8)

• Buna tuturor.

Ma numesc Larisa sunt zodia leu am 20 de ani sunt nascuta in luna august :love: studenta anul II la Universitatea Maritima din Constanta la "Ingineria si protectia mediului in industrie" . Sper sa ne intelegem bine si sa nu existe probleme.

Va astept cu intrebari. 8)

Bun venit in staff.Sper sa faci o treaba buna.Daca trec de interviu o sa fim colegi :rofl2:

• [b][color=#000080]Bine ai venit in echipa Larisa, spor la curatat forumul, ai o echipa frumoasa acolo care te va ajuta sa iti faci treaba cum trebuie. :love:

• Bun venit Lary :thumbsup:

P.S. Esti o urata :P

• Buna colega. Bun venit in comunitate. Bafta in continuare si multa rabdare...

• Bun venit si pe Metin2. Noi ne cunoastem de mult de pe forumul 4story.
    PS: Fii fara griji, nu prea e activitate la spamm...

• Multumesc tuturor de urari. Si stiam deja Night ca sunt urata :P

• Wellcome^^...am facut deja "cunostinta" in sectiunea spam:P
    Multa bafta^^

• Va astept cu intrebari. 8)

Ce inaltime ai ?
    Ce culoare au ochii tai?
    Ce marime porti la pantofi?

Glumeam :rofl: :rofl:

Bun venit in echipa , nervi de otel :criminal2:

• Welcome in za dark said. Nu mai avem prajiturele :( dar vedem noi cum rezolvam :P

Spor la munca, vei avea nevoie.

img_f9668ae6.png
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg

• Daca vrei iti raspund :)

Ce inaltime ai ? 1,72
    Ce culoare au ochii tai? albastri - verzi
    Ce marime porti la pantofi? 37-39

Glumeam :rofl: :rofl:

Bun venit in echipa , nervi de otel :criminal2: Multumesc frumos.

Multumesc si lui HalfOp :*

• Neata Larisa :phatgrin:
    Bun venit, sunt convins ca te vei acomoda foarte repede,iar echipa iti va fii alaturi indiferent de problemele pe care le vei intampina pe forum.
    Succes :thumbup:

• Multumesc CREDD2 m-am acomodat deja numai datorita voua pentru ca sunteti niste colegi asa de treaba si va multumesc. :love:

• Bun venit :love: spor la treaba si.... te mai asteptam pe la spam :thumbsup:

• Bine ai venit in nebunia noastra. Cred ca deja ai observat ca suntem o echipa deosebita... :beer::gamer::phatgrin: si sunt convinsa ca te vei simti bine intre noi. Mult succes!

• Da Aether am vazut ca sunteti o echipa deosebita :love: doar ca cu unii nu am avut sansa sa vorbesc inca dar am sentimentul si sunteti cu totii asa 8)