Unde pica?

• In acest topic fiecare user va putea intreba unde pica un anumit item in joc. Intrebarile vor trebui sa respecte urmatorul model: Unde pica armura de lvl 54 de sura? (este doar un exemplu)
    Off-topicul si posthuntul(gen: "cauta pe primele pagini ca s-a mai intrebat odata") vor fi aspru pedepsite.

aerrow:)

• evantaiu de 60 pica la monstri din muntele sohan dar nu stiu exact la care iar sabia lata map2 sau map1

• vreau sa stiu exact locu si monstru unde pica acel evantai si nu cred ca pe munte eu stiam ca pica dt etaj 5 parca vreau sa stiu exact LOCU si MOBU udne pica

• Unde pica evantaiu de 60 ?

Cufar auriu +, metinul crimei(lv 70), general broasca taur, regele demon, lord maimuta

Sabie Lata ?

Lup alfa gri, urs, urs brun, lup albastru blestemat, lup flamand albastru, urs flamand brun, urs grizly flamand, mistret flamand, mitret rosu, caine salbatic flamand, Mu-rang, urs negru, in grota la Yeti

• Sabia lata mai pica la o misiune de lvl 23 (parca ?( ..sau pe acolo)...de la negustorul de arme...dar doar daca esti sura si razboinic (parca pica si la razb)....la aceasta misiune pica armele de lvl 20: la razb si sura sabie lata+3, la ninja pumnal foarfece+3 (nush daca si arc de 20) si la saman pica evantai paun (nush exact numele) :D

• sabie lata cade la lupi de la lv 9 in sus :thumbup: io am vreo 10

• unde pika otel de razboinic si BLESS????????

• armura de 66 din lada Reaper-ului (cel mai des), la Miria de la 86+. Bless random drop conditia sa ai peste 50+

• unde pika otel de razboinic si BLESS????????

otel de razboinic ? :)):)):)) exista si de alte caractere otel ? daca te referi la otel negru :
    uptator milenar
    Lada sef (reaper-ingerul cu coasa)
    Buturuga fantoma rosie - (doar la + lvl 86)
    vrajitoarea din grota

Bbless random drop lvl 50+

• unde cade scutl de 61?

v2 (primele camere anti-war si anti-ninja), la gheare anti-sura si anti-shaman si in dt etaju 7,8,9

• unde pica coiful de lvl 41(nu-mi aduc aminte cum se numeste)

• unde pica coif de lv 21 in afara de mis de la 25 del la biolog

• Coifuri
    Razboinic, Sura, Saman, Ninja

Coif lvl 21
    Regele scorpion
    Cave 2 (temnita paianjenilor superioara)
    Bo - map 2

• unde pica bratara de argint, PFN si papuci de lvl 17( nush cum se numesc)?

• Bratara de argint la misiunea de level 20 si la amazoane , PFN la orci ( Orc Elite , Orc Cercetas , Orc etc. ) papuci nu stiu ...