Ce linistit sunt de cand nu ma mai joc ![]()
-
-
Maine e LUNI!!! Fugitii incepe Scoala!!!:)
-
Bleah
-
Taci ca e primavara nu toamna!
da?
-
Eu inchideam de mult sectiunea. Hai sa fim realisti, pana la urma e forumul oficial al unui joc on-line. E pentru informare, negoturi..ajutor s.a.m.d. Am mai spus de mai multe ori ca in aceasta sectiune se fac/s-au facut cele mai multe incalcari.
Zona de recreere.Sunt multe jocuri oficiale-nu pot sa spun toate,pt ca nu le-am incercat-care au sectiunea SPAM.Faptul ca se posteaza tot felul de chestii random,aberatii,nu ar trebui sa fie o problema,atat timp cat nu este depasita sau fortata limita regulamentului.Just sayin'.

-
Imi metin parerea. Zona de recreere ar trebui sa fie afara cu familia, prietenii. Mai ales acum ca e vreme frumoasa...primavara. Nu stand in casa, tot la PC. Fiecare are propria lui mentalitate.
-
Dar daca ies afara cum o sa ma joc pe PC?

-
Cine spune ca afara nu te poti juca ?:)).Iei laptopul cu tine.
-
Daca n-am laptop?
-
Rabzi

-
-
Maine e Joi!!!
-
Ce linistit sunt de cand nu ma mai joc

reapuca-te
-
Imi metin parerea. Zona de recreere ar trebui sa fie afara cu familia, prietenii. Mai ales acum ca e vreme frumoasa...primavara. Nu stand in casa, tot la PC. Fiecare are propria lui mentalitate.
Dreptate totala.
-
Poate unii intra pe forum din plictiseala deoarece sunt la scoala/ munca si stau de pe laptop/smartphone ...

-
Poate unii intra pe forum din plictiseala deoarece sunt la scoala/ munca si stau de pe laptop/smartphone ...
Exactus.
But I'm never opening this site on my phone ever again. -
reapuca-te
Veci, pururi.... Amin!
-
Parastas???
-
-
Colivãããã!!!