Toata lumea stie ca se poate citi o carte o data la 24h,dar nu stim cat timp mai avem pana sa citim urmatoarea carte
Cred ca majoritatea playerilor citesc mai mult de o carte pe zi...:) ..Adica avem carti pt Master,avem SS pt G-uri...avem cartea mineritului,arme si cai,jinno,shinsoo,chunjo...bla bla...
Eu citesc o carte dupa-amiaza,iar a 2-a zi cand intru sa citesc stau si astept si vad ca personajul meu zice "Inca putin","am ajuns la ultima pagina"
Ar fi frumos daca dupa textul de mai sus ar aparea timpul ramas..adica sa fie ceva de genul:
"Am ajuns la ultima pagina"(timp ramas:23 min)
Sper ca intelegeti ce vreau sa zic...Niste pareri?
-
-
Sunt de acord e o idee foarte buna dupa parerea mea pt ca daca sunt grabit si dau si zice ca trebuie sa astept mai zic ca mai stau ca poate merge dar asa daca arata timpul as stii exact
-
alte pareri?
ganditi-va...nu v-ar fi mai usor daca ati stii cat aveti de asteptat pana sa cititi urmatoarea carte?
E usor de implementat banuiesc...si folositor
-
Pro , bv pentru idee ! Ar fi frumos

-
Pro ar ajuta cel putin pentru mine sau pentru altii si cu organizarea timpului sa stiu cam cand sa intru pe caracterul respeciv, ca nu stau toata ziua pentru o carte pe un caracter de 20 in defavoarea celui de 70 si uneori nu mai bag carti...
-
pro imi palce si eu sunt nerabdator sa vad dak merge !
:claps: :claps: -
PRO ar fi o ideie buna
sa vedem daca se implementeaza
-
Pro ... chear e foarte buna idea

-
Mndah.. si de parca ar putea fi usor de implementat..Totusi pro. Este util
intr-un fel. -
Pro nu ma`s mai stresa k asteptatul si as sti sigur kand sa intru daca nu uit :bike: .

-
pro e foarte enervant cand nu stiu cand sa citesc o carte

-
Contra.
Retineti ora la care ati citit cartea + 24 de ore si va da ora cand puteti citi urmatoarea carte.
Daca vreti sa aflati diferenta de timp ramasa, va puteti uita la ceas.Mesajele sunt puse acolo ca sa sporeasca fantezia, n.r. sa arate ca pentru personaj antrenamentul are efecte.
-
Contra.
Retineti ora la care ati citit cartea + 24 de ore si va da ora cand puteti citi urmatoarea carte.
Daca vreti sa aflati diferenta de timp ramasa, va puteti uita la ceas.Mesajele sunt puse acolo ca sa sporeasca fantezia, n.r. sa arate ca pentru personaj antrenamentul are efecte.
Da uneori cartile nu se citesc odata la 24 ore ci la vreao 26 ore sau mai mult deci...
On: PRO ar fi foarte util si sper sa se implementeza ca sa nu mai stau atata timp sa vad cand pot citi -
Contra.
nu cred ca tu ai macar un G de esti contra ...cred ca tu ai citit foarte putine carti pt skiluri ...cel putin eu stiu ce inseamna cititul cartilor si cred ca ar fi grozav daca s-ar implementa...ca de multe ori stau prin oras o ora degeaba sa astept sa citesc o carte si apoi esueaza .... timp in care mai spargeam niste metine , mai faceam niste bani , blessuri , ss-uri ...cv acolo
-
imi place :X s-o trezit cnv pana la urma:) pro pro pro :claps:
-
nu cred ca tu ai macar un G de esti contra ...cred ca tu ai citit foarte putine carti pt skiluri ...cel putin eu stiu ce inseamna cititul cartilor si cred ca ar fi grozav daca s-ar implementa...ca de multe ori stau prin oras o ora degeaba sa astept sa citesc o carte si apoi esueaza .... timp in care mai spargeam niste metine , mai faceam niste bani , blessuri , ss-uri ...cv acolo
Ar fi grozav daca ne-am concentra pe argumente si nu pe atacarea opiniilor altora. In cazul meu, presupunerea ta este cel putin eronata. :d4nce:
Ontopic:
Un ghid gasit pe o comunitate internationala de Metin2 (link la cerere in PM):
“Not enough experience, can not read book” — You need at least 20k exp. Once you have that you can read.“Can not practice this skill by reading skill tome” — You either got the wrong skill book or your skill is not mastered
“Harder than you think, not as easy to understand meaning. Continuing like this can cause failure” — About 18-24 hours
“What happened? I can not remember anything. Too tired to go on” — About 12-18 hours
“Now feel better, finally can understand much more. Great, keep it” — About 8-12 hours
“Almost out, do not have many left. You can feel the power growing in your body” — About 4-8 hours
“Good! Keep holding on while” — About 3-4 hours
“Hold on! Do not have many left” — About 2-3 hours
“This is the last chapter, it is the hardest part” — About 1-2 hours
“Finished Reading! Right now touch tome and breathe. Practice complete” — 30 mins-1 hour
“This feeling is so great, the body is filled with chi” — 10-30 mins
“Like this, slow, slower do not stop, just like this” — 5-10 mins
“Feeling the chi around, feel powerful” — 5mins or less
Cine vrea le poate corela sau chiar posta o traducere corelata cu mesajele de pe ro pentru cei care nu inteleg engleza

Google helps!
-
Absolut PRO
RoCkKiD* - Avertisment verbal!
Asta e mai degaraba absolut post hunt.
-
“Not enough experience, can not read book” — You need at least 20k exp. Once you have that you can read.
Nu ai destula experienta pentru a citi cartea. -iti trebuie cel putin 20k experienta. Cand ai acumulat atat, poti sa citesti
“Can not practice this skill by reading skill tome” — You either got the wrong skill book or your skill is not mastered
Aceasta competenta nu poate fi practicata. - Ori este cartea gresita, ori nu ai Master la acea carte.
“Harder than you think, not as easy to understand meaning. Continuing like this can cause failure” — About 18-24 hours
Mai greu decat crezi, nu este asa de usor sa o inteleg. Continui, dar asta poate duce la esuare. - 18-24 ore (timpul care trebuie sa il astepti pentru a citi cartea )
“What happened? I can not remember anything. Too tired to go on” — About 12-18 hours
Ce s-a intamplat? Nu imi pot aminti nimic. Prea obosit sa merg mai departe. -12-18 ore
“Now feel better, finally can understand much more. Great, keep it” — About 8-12 hours
Acum ma simt mai bine, in sfarsit pot intelege mai mult. 8-12 ore
“Almost out, do not have many left. You can feel the power growing in your body” — About 4-8 hours
Aproape gata, nu mai este mult timp. Poti sa simti puterea crescand in corpul tau. - 4-8 ore
“Good! Keep holding on while” — About 3-4 hours
Bine! Tine-o tot asa. - 3-4 ore
“Hold on! Do not have many left” — About 2-3 hours
Asteapta! Nu mai este mult timp. - 2-3 ore
“This is the last chapter, it is the hardest part” — About 1-2 hours
Am ajuns la ultimul capitol, este cea mai grea parte. - 1-2 ore
“Finished Reading! Right now touch tome and breathe. Practice complete” — 30 mins-1 hour
Am terminat de citit! Inca putin - 30 minute- 1 ora
“This feeling is so great, the body is filled with chi” — 10-30 mins
Minunat, corpul meu se umple cu Chi. - 10-30 minute
“Like this, slow, slower do not stop, just like this” — 5-10 mins
Incet, foarte incet, nu te opri. - 5-10 minute
“Feeling the chi around, feel powerful” — 5mins or less
Simti Chi-ul, te simti puternic. - 5minute sau mai putin.
Aceasta este o traducere motamo.. Am fost ajutata la unele propozitii si de profa mea de engleza
Nu am avut cum sa tin minte tot ceea ce scrie in joc. Daca vreti sa faceti rectificari.. go on.. eu am incercat.
Enjoy
-
Clar PRO ! foarte buna ideea

RoCkKiD* - Avertisment verbal!
Te rog sa iti motivezi opiniile.
-
Am observat ceva in topicurile de PRO/CONTRA de ce va ganditi daca e greu sa usor de implementat..? SI de unde stiti cat "de greu e" serios atat de mult suferiti voi pentru alti?.. ON: PRO de ce nu..