Regulament sectiune

 • 1 ) Titlul topicului sa fie cat mai sugestiv si in legatura cu tema discutata .


  2 ) Daca userul a primit deja un raspuns, va sugerez sa nu mai interveniti, postul dumneavoastra va fi considerat Posthunt. Acest lucru nu este valabil atunci cand aduceti completari la un raspuns deja dat.


  3 ) Postarea dubla, topicurile multiple deschise pe aceeasi tema, sunt interzise, cu toate ca nu v-ati primit raspunsul in urmatoarele secunde dupa postare.


  4 ) Insultele nu sunt permise. In aceasta categorie intra si cuvantul "nab" , "noob" si alte variante asemanatoare. Deasemenea sunt interzise apelativele. Ex : " mah " , " ba " , " frate " , " mha " , " waaa " , ¨ man ¨ etc .


  5 ) Nu abuzati de functia report. Acest lucru duce la un warn. Postarea intr-un topic se face prin selectarea butonului Reply, iar daca nu il gasiti, inseamna ca acel topic a fost inchis.


  6 ) Pot fi atasate sau adaugate imagini in continutul unui post cu conditia ca acestea sa nu depaseasca urmatoarele masuri : Height : 600 pixeli Width : 600 pixeli . Marimea lor sa nu depaseasca 200 Kb .
  Totodata numarul admis de imagini este de 2 per post , daca aveti mai multe imagini pe care trebuie sa le postati va rog sa folositi link-ul extern.


  7 ) Raportarea de buguri se face doar cu acest ghid !!! Va rog frumos sa nu raportati altfel deoarece veti fi sanctionati .


  **Majoritatea regulilor le gasiti si in celelalte sectiuni . Aceasta sectiune este temporara .