In principal in DT si catacombe, plus portalul zodiac Xu. E cam cel mai rar simbol si in afara de ce ti-am enumerat nu am intalnit in alta parte (probabil se regaseste si prin vreun colt al mapelor beta dar nu am prea batut acolo si nu stiu)
-
-
In principal in DT si catacombe, plus portalul zodiac Xu. E cam cel mai rar simbol si in afara de ce ti-am enumerat nu am intalnit in alta parte (probabil se regaseste si prin vreun colt al mapelor beta dar nu am prea batut acolo si nu stiu)
in mapele beta nu se regaseste (am farmat si farmez foarte mult acolo).
-
rezistenta la intunecare foloseste in turnu demonilor(DT) si catacomba diavolului
-
la toti mobii din dt si catacombe, si unii mobi de la templul zodiac
-
Doar DT si catacombe si poti abina ff bine acest bonu cu vampiri in timp ce unu iti creste rezistenta la atacul mobilor respectiv celalalt iti mareste valoarea daunei cauzate si implicit iti scade timpu la care esti supus atacului daca nu ai "rezistenta la intunecare"
-
10% daunde vor fii absorbite de PV este bun pentru Razboinic pentru Armura si Bratara? La ce se foloseste mai exact? Stiu ca Sura AM are pe Tais acest bonus/
-
Evident ca este bun ,asa cum amintesti tu 10% din daunele pe care le produci vor fi absorbite in PV-ul tau, deci cu cat ai mai mare acest bonus procentual si dmg mai mare, cu atat vei absorbi mai mult pv. Partea buna e ca functioneaza atata pvm cat si pvp, partea mai putin buna e ca nu e tocmai ca si in cazul taisului ,taisul absoarbe mult mai eficient, cel putin asa mi se pare mie si am jucat ambele caractere, atat razboinic cat si sura . Sper ca te-am lamurit, numai bine!
-
Evident ca este bun ,asa cum amintesti tu 10% din daunele pe care le produci vor fi absorbite in PV-ul tau, deci cu cat ai mai mare acest bonus procentual si dmg mai mare, cu atat vei absorbi mai mult pv. Partea buna e ca functioneaza atata pvm cat si pvp, partea mai putin buna e ca nu e tocmai ca si in cazul taisului ,taisul absoarbe mult mai eficient, cel putin asa mi se pare mie si am jucat ambele caractere, atat razboinic cat si sura . Sper ca te-am lamurit, numai bine!
Taisul nu are bonus daune pv.
Are bonus refacere pv , lucru complet diferit de daune pv si e mult mai practic. Gasesti bonusul acesta pe bratari beta de exemplu si nu numai. -
10% daunde vor fii absorbite de PV este bun pentru Razboinic pentru Armura si Bratara? La ce se foloseste mai exact? Stiu ca Sura AM are pe Tais acest bonus/
10 % daune sunt bune la pvm pv daune si valoare atac se merita sa pui pe armura si pe bratara daune si vampiri diavol depinde unde bati
-
Salut la ce ajuta Lacrima Foailizata am cautat pe wiki da nu am gasit nimic ?

-
Ajută, ajută Lacrimă fosilizată.
Foloseşte la misiunea În grotă la care primeşti ca recompensă Piatră însângerată.
Oh şi mai exista şi această secţiune a forumului La ce foloseşte? unde puteai întreba dar presupun că trebuie să facă şi moderatorii ceva să nu se plictisească. -
Topic unit cu cel dedicat
-
LA CE AJUTA SCUTU TITAN ???
-
Ori ce Skil indiferent ca este de la un Boss sau de la un Jucator este redus cu 10% cu cat ai mai multa Rezistenta la Abilitate cu atat ei DMG mai mic pe Skil.
-
Scutul titan nu ajuta la multe dar bonusul pe care il are se foloseste pvm versus bosi si pvp generala nu 1 v 1 Dece generala ? Pai la o bataie generala sunt mai multe clase de caractere (fiecare e cu scutu ei )ca de aia se numeste " bataie generala " si nu bataie . E mai bn sa pui 10 % sa reduca la toate clasele de caractere decat sa ti scutu war si sa iei mai mult de la celelalte dar mai putin de la war . Deci prin urmare e mai bun un titan decat un scut rasa ( la generala nu 1 v 1 , se poate folosi in caz ca nu ai scut saman sau ninja eu il folosesc pentru saman si ninja dar prefer acel 10hh de pe vultur decat apararea de pe titan ) De aia e asa scump ca de la 80 in sus peste tot trebuie titanu ...
-
Topic unit cu cel dedicat.
-
Salutare,
Stie cineva la ce se refera bonusul de Aparare(max 5%) de pe Talisman?
Am observat ca apararea fizica nu creste cand il echipez.Multumesc.
-
Ce este mai bun pentru farm la un Sura arme. Lama zodiac sau sabie cianit?
-
Ce este mai bun pentru farm la un Sura arme. Lama zodiac sau sabie cianit?
Lama zodiac(medie cat mai mare), cianitul e pvp
-
in v2 respectiv v3 care din bonusurile de pe talisman sunt bune?
Tare impotriva monstrilor desertului sau tare importriva insectelor? Sau aman2 se stacheaza? sau niciunu nu se stacheaza??