Topic unit cu cel dedicat.
Link: http://wiki.metin-2.com/index.php/Lucky_Medal
Este folosită în special la dragon, la Beran-Setaou, deoarece dropează cantități foarte mari de Yang.
În rest, este folosită în combinație cu A 3 a mână.
Topic unit cu cel dedicat.
Link: http://wiki.metin-2.com/index.php/Lucky_Medal
Este folosită în special la dragon, la Beran-Setaou, deoarece dropează cantități foarte mari de Yang.
În rest, este folosită în combinație cu A 3 a mână.
La ce foloseste PIATRA SPIRITULUI + ?????
Cu ajutorul pietrei spirit+ faci p la al 7 lea si al 8 lea skill
La ce ajuta dioxid de titan mi-a picat la Cutie Aur Okey , nu stiu absolt nimic despre el.
La ce ajuta dioxid de titan mi-a picat la Cutie Aur Okey , nu stiu absolt nimic despre el.
E posibil ca in momentul de fata sa nu aiba nici o utilitate, am cautat pe wiki, la ro nu gasesti nimic, dar la cel de la uk am gasit asta http://wiki.metin2.co.uk/index.php/Titanium_Dioxide
Pe Polaris are un pret destul de piperat si se foloseste la plusat(+7 ) noile armuri de 105 , uite ce am gasit pe wiki spaniol http://wiki.metin2.es/index.php/Guerrero/armaduras si e folosit la toate armurile nu doar la razboinic.
E posibil ca in momentul de fata sa nu aiba nici o utilitate, am cautat pe wiki, la ro nu gasesti nimic, dar la cel de la uk am gasit asta wiki.metin2.co.uk/index.php/Titanium_Dioxide
Nu cred ca ai cautat bine
http://wiki.metin2.ro/index.php/Dioxid_de_Titan
La ce foloseste Ou dragon cu 999 MD din shop? Se poate vinde pe yang sau nu e transferabil?
Bineinteles ca se poate comercializa in joc, la fel ca si celelalte oua din sistemul animalutelor. Ce nu inteleg unde ai gasit tu in item shop un astfel de item?
Roata bogatiei=> premii posibile si mai incolo
La ce folosesc bonusurile de pe talismane ? Pentru ca suna putin diferit ...
Au efect cele 5 bonusuri daca talismanul e +0 ?
Am cautat pe wiki si am gasit doar tare importiva insectelor unde ajuta , restul daca poate cineva sa imi spuna va rog ?
La ce folosesc bonusurile de pe talismane ? Pentru ca suna putin diferit ...
Au efect cele 5 bonusuri daca talismanul e +0 ?
Am cautat pe wiki si am gasit doar tare importiva insectelor unde ajuta , restul daca poate cineva sa imi spuna va rog ?
rezistenta gheata, pamant, intuneric, se intelege de la sine ca sunt rezistente impotriva monstrilor cu elementele respective, rezistenta la alunecare este utila la zodiac si reduce sansa sa te "arunce" de pe mount, vulnerabil aparare sabie, 2 maini etc. iti ofera pana la 5% patrundere in apararea oponentului. ( ex te bati cu cineva care are 60 sabie si tu ai 5 vulnerabil sabie, atunci o sa dai dmg ca si in 55 sabie. Tare impotriva insectelor: v1 v2 sd3 nemere, tare monstrii desert: tot ce tine de desert si camp cu serpi daca nu ma insel, Aparare: initial am crezut ca iti ofera aparare normala la status dar cred ca iti ofera aparare impotriva orice mob sau jucator, sansa de blocare cred ca stii ce face, rezistenta semi-om la fel.
Intrebare; Duel intre A si B. Daca A are rezistenta la gheata pe talisman, iar B are echipat talisman de gheata, atunci playerul B va da mai putin damage? (nu de alta dar as vrea sa imi pun semiom pe unul de gheata si m-am gandit sa nu ma incurce treaba de mai sus). astept raspund daca stie cineva
rezistentele la elemente nu au treaba cu pvp.
Am prins pe un talisman fulger: - vulnerabil aparare evantai 4% asta ce inseamna? ca setou cu evantai vor da dmg mai mare in mine? sau eu le voi da dmg mai mare?
salut tuturor am si eu o intrebare legat de armele beta sa luam spre exemplu lama dinte dragon sura sa spunem ca ii adaug 5 bonusuri si ii dau schimba cu vrajeste obiectul ce sanse am ca din cele 5 bonusuri sa imi intre 10 semiom sai ori ce valoare dar imp sa fie semion .
Astept parerile voastre legat de acest lucru
Multumeac si daca am intrebat in locu gresit rog sa fei mutat in locul adegvat
Multumesc astept raspunsurile voastre
salut tuturor am si eu o intrebare legat de armele beta sa luam spre exemplu lama dinte dragon sura sa spunem ca ii adaug 5 bonusuri si ii dau schimba cu vrajeste obiectul ce sanse am ca din cele 5 bonusuri sa imi intre 10 semiom sai ori ce valoare dar imp sa fie semion .
Astept parerile voastre legat de acest lucru
Multumeac si daca am intrebat in locu gresit rog sa fei mutat in locul adegvat
Multumesc astept raspunsurile voastre
Pe armele epice, nu ai sanse sa mai prinzi semi-om fiindca are deja bonusul de semi-om
Daca vrei dublu hh trebuie sa iei un Dinte stafie+9 cu bonusul semi-om si sa-l plusezi singur.
de acord dar judecand dupa info de pe wiki ar trebui este o arma pe contu ei Screenshot_2018-01-05-05-13-37.png
de acord dar judecand dupa info de pe wiki ar trebui este o arma pe contu ei Screenshot_2018-01-05-05-13-37.png
Trebuie sa facem diferenta intre bonusurile generale care pot intra pe un anumit item existent in joc ,in cazul de fata arma si bonusurile specifice care sunt pe itemele care se pot evolua(arme ,armuri) si care se pastreaza in diferitele etape ale evolutiei unui item ,vezi Lama Dintele Stafiei lvl65-Sabie Sfanta lvl 80,90-Lama Dinte Dragon lvl 87,105- Sabie din Cianit lvl 105,115. O zi buna!
Salutare,
Nu știu unde sa pun întrebarea, așa că îmi cer scuze daca am greșit topicul.La ce mobi este buna rezistenta la întunecare, daca știe cineva aș fi recunoscator.Sper să nu primesc răspunsuri gen: la mobii cu simbolul aferent deasupra. Mulțumesc.