Eneyda

• Felicitari pentru functie!
    Spor la vanat hackeri :sniper: :ninja: :bann:

Multumesc , atat cat pot am sa ajut la reducerea lor. ^^

Multumesc Kali , pentru ca ai fost alaturi de mine inca de la inceput si da, am sa incerc sa nu mai pun la suflet toate prostiile. Bineinteles ca te iubesc .. oare cum as putea sa nu? ^^ :love: :kiss:

• bine ai venit!
    sau marog...bine te`am gasit ^^
    ai grija ce faci pe aici si...fi si tu mai iertatoare :rofl:
    mult succes si muuulta rabdare

• bine ai venit!
    sau marog...bine te`am gasit ^^
    ai grija ce faci pe aici si...fi si tu mai iertatoare :rofl:
    mult succes si muuulta rabdare

Multumesc BiZZ4r, ma bucur ca m-ai gasit ^^ , nu pot fi iertatoare cu cei care incalca regulamentul . Voi avea grija,la fel cum am avut si pana acum, multumesc pentru urari. Bun venit si tie in echipa, sa faci o treaba buna. ^^

• pe noi ce ne intereseaza asta? :horsie:

• Buna Gabi

unde iti petreci timpu liber?
    Ce iti place sa faci ?
    dupa aceea conversatie sti ca trebuie sa dai un suc nu ? :love:

• Buna Gabi

unde iti petreci timpu liber?
    Ce iti place sa faci ?
    dupa aceea conversatie sti ca trebuie sa dai un suc nu ? :love:

Buna Armag3ddon ,

Putinul timp liber pe care il am imi place sa mi-l petrec afara cu prietenii, vizionand un film sau de ce nu? Jucand metin.
    Imi plac multe lucruri pe care din pacate timpul nu imi permite sa le indeplinesc de fiecare data cand as vrea, mai ales in perioada aceasta cand sunt ocupata cu examele.
    Tin sa te contrazic nu eu sunt cea care trebuie sa dea sucul, tu ca un adevarat domn ar trebui sa oferi.Dar cine stie? Ma mai gandesc, am sa te anunt
    ^^

• Bun venit:P
    Am o intrebare...
    De unde esti?

Multumesc ^^ .Din pacate nu iti pot raspunde la intrebare. Mi-a mai fost adresata si inainte dar prefer sa nu dau mai multe amanunte decat am dat deja.

• Eneyda nu mai face parte din echipa. Iti uram mult succes in viata reala.