EmRyY

• Ceea ce stiu este ca dorinta ti s-a indeplinit! Esti sanatoasa, fericita, inconjurata de cei dragi? Atunci Mos Niculae a venit!

• Bună EmRyY(nu am dat copy-paste,chiar m-am uitat în jos să vad cum se scrie:D) Am și eu câteva întrebări. 1.Te crezi acea fată năbădăioasă care ar putea petrece până la 5 dimineața(Majoratul și permisul nu se pun :)) ) 2.Încerci să cunoști oamenii sau ești gata mereu să tragi concluzii la prima vedere? 3.Fast food sau restaurant romantic? 4.Parapanta sau o săptămână plictisitoare la mare? Cheers :)

Bunaaa...Categoric as petrece si mai tarziu de 5 dimineata:P 2.asa cum imi doresc ca ceilalti sa nu traga concluzii pripite despre mine si eu la randul meu incerc sa nu o fac 3.fast-food 4.o saptamana la mare:P

Si eu? Cu mine cum ramane? ;( In schimb, ce-ti mai face burtica? :love:

tu esti mai special:P Burtica mea creste..bebe da din picioare

Psalms 16:8

• Acest mesaj e marturia ca Sarbatoarea Craciunului trebuie sa fie in noi in fiecare zi si sa nasca dorinta de a duce lucrurile pana la capat. Craciun fericit!

• Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa-ti aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La multi ani!

CRACIUN FERICIT!!!

• Fie ca sărbătoarea sfântă a Crăciunului să iti umple casa de dragoste, lumină, fericire şi linişte sufletească! Sărbători fericite!

• Craciun fericit doamna doctor si sa fi iubita :* ;* :* sa iti aduca mosu ce iti doresti tu