Cat costa?

• După cum spune și titlul,aici o să întrebăm cam cu cât se vinde un anumit obiect de pe Metin2,ca să nu mai deschideți o grămadă de topicuri.
    Schema întrebării.

• Numele obiectului(ex clopot orhidee)
    • Serverul(ex Aries)
    • Nivelul respectivului obiect(ex 75)
    • Plus cât este(ex+7)

P.S:O să puneți ceva de genul ”Cam cu cât se vinde ...pe serverul...fiind nivel...și fiind +...?
    P.S2:Am dat doar un exemplu de întrebare,puteți întreba exprimându-vă altfel dar trebuie să precizați toate lucrurile de mai sus într-un fel sau altul.

Dacă s-a mai postat un topic de genul acesta,îmi pare rău,dar nu am găsit la search.

Mittens edit : Exista deja topicuri pentru asa ceva la fiecare server . Dar nu prea sunt frecventate asa ca ... voi vorbi sa nu va inchida topicul .
    Sticky si mutat la A&I

• nu cred ca vreun moderator va lasa deschis topicul asta
    Eu as zice la sectiune Ajutor si Intrebari sa se faca un nou topic sticky cu numele Cat costa? (cum sunt celelalte : Unde pica? , La ce foloseste? etc) si acolo sa se dezbata acest subiect.

• Cristalul de apa cam ce e itemul asta?

mi-a dat iepuroiul ala pe 20 de oua 1 cristal de apa

nu stiu ce e si la ce se foloseste

va rog frumos pe cei din staf sa imi spuneti si mie pt ce este acest item si de la ce level se poate folosi....etc cat tot ce se poate spune despre el

• mi se pare ca este item de upgrade pt papucii epici.. pe srv Draco l'am vazut la pretul de 500k

• Lol... am vazut la 1 kk ... mentionez ca acel shop aveam lev 25.. Cred ca era un player care nu stia preturile
    Se vinde cam cu 30 si cva..

• Daca tu ai deschis acest topic ce rost mai are sectiunea estimari??
    si ca sa fiu on
    Cu cat se vine 500 licori verzi g server corvus?

Psalms 16:8

• haha si de cand scrie in regulament ca un topic deschis la o sectiune nu prea citita, poate fi deschis la o alta sectiune mai citita? in rest vad ca sunteti f drastici, cum vi se pare un offtopic, pac cu avertisment :lol:

Intrebare/i in legatura cu vanzarea de iteme si preturi?
    Ai primit un avertisment pentru offtopic.Balder

• fms +9 medie 35 war si fatala +4
    server:aries
    lvl:30

• Cred ca fms-ul tau face 60kk(preferabil era sa pui mobi)
    Are cineva idee cat fac astia?
    Nume obiect:cercei de abanos +9 (20%diavoli, 6% vampiri, 15% aparare 2 maini, 10% aparare evantai)
    Server:Virgo
    Nivelul obiectului:33

• [b]
    [/b]

• Numele obiectului: papuci de bronz
    • Serverul: Hydra regat Rosu
    • Nivelul respectivului obiect: 39
    • Plus cât este:+4

si

• Numele obiectului: cizme de piele

• Serverul: Hydra regat Rosu

• Nivelul respectivului obiect: 29

• Plus cât este: +0

• Papuci de bronz-40k
    Cizme de piele 20k
    Nu mai postati pentru obiecte banale...

• Cam cu cat se vine?Server Corvus,regat rosu
    Cartea transformarii avansat,dinte orc + ,dinte orc fara + ,atacu spiritului,ambuscada,pumnal rulant,aura sabiei,vartejul sabiei,iures,corp rezistent ,FMS +9 pm 10 comp 1 fatala +3 ,piatra eschivei +4 fms +2 comp 10 med -11 ciobit,pfn comp 10 med -11 gol,pfn +7 med 21 reintoarcerii si anti ninja +3,sangeroasa +6 patrundere +3 medalie de cal si cam atat momentan

• Cu cat se vand cutite fulgere +9 war si ninja+4?
    Server sagitta, regat galben, lvl 65?

• Numele obiectului: LAMA FIER ROSU
    • Serverul: Hydra regat Albastru
    • Nivelul respectivului obiect: 30
    • Plus cât este:+9
    • Media este de -1% si competenta este de 4%
  • Toti intreaba si nimeni nu raspune.O sa incerc eu sa zic la ce stiu:
    1.Papuci de bronz ma gandesc ca 3-4kk si cizmele de piele 1kk

Cam cu cat se vine?Server Corvus,regat rosu
    Cartea transformarii avansat,dinte orc + ,dinte orc fara + ,atacu spiritului,ambuscada,pumnal rulant,aura sabiei,vartejul sabiei,iures,corp rezistent ,FMS +9 pm 10 comp 1 fatala +3 ,piatra eschivei +4 fms +2 comp 10 med -11 ciobit,pfn comp 10 med -11 gol,pfn +7 med 21 reintoarcerii si anti ninja +3,sangeroasa +6 patrundere +3 medalie de cal si cam atat momentan

Ai cam exagerat putin..., o sa iti zic la itemele mai semnificante cat cred ca fac:
    Dintele de ork(fara +)-150k
    Atacul spiritului-350k
    Aura sabiei-1.5-2kk
    Vartejul sabiei-700-1kk
    Corp rezistent-700-1kk
    Eschiva +4-1-2kk
    FMS-ul-10-12kk
    Medalia de cal-150-200k

Numele obiectului: LAMA FIER ROSU
    Serverul: Hydra regat AlbastruNivelul respectivului obiect: 30Plus cât este:+9Media este de -1% si competenta este de 4%

RIBU-7-9kk(nu ai zis pietrele sau daca e clean)

Cu cat se vand cutite fulgere +9 war si ninja+4?
    Server sagitta, regat galben, lvl 65?

La cutite chiar nu am nici o idee...
    Sa imi dau cu parerea si aici cred ca ar veni in jur de 70kk

Sa isi mai dea si alti cu parerea(poate gresesc ca eu joc pe virgo)... :thumbup:

• br de argint +9 :love: (fara bonusuri, fara argint pe ea) Draco Galben