Am ocolit ceva vreme aceasta sectiune dar iata-ma in cele din urma si pe mine aici incepand cu atat repetatul Salut a venit vremea sa ma prezint si eu
Ma numesc George,sunt nascut in Galati acum 26 de ani si cateva luni in zodia varsatorului,la fel ca oricine imi place viata si cam tot ce e frumos intr-o oarecare masura.Cu prea multe nu ma pot lauda totusi am o mica banuiala ca ceea ce veti dori sa aflati despre mine si nu va depasi aria regulamentului ma veti intreba.Activez ca Game Master pe serverul draco si atat cat imi permite timpul incerc sa impac pe toata lumea,imi place sa cred despre mine ca sunt un om integru si una peste alta putin cam peste masura de glumet cu toate ca uneori dauneaza :).Dar gata cam atat nu las loc de interpretari,o sa va raspund insa la intrebari asa ca nu fiti timizi incercati-ma.
-
-
Ce onoare am sa scriu prima
.
Cred ca nu mai are rost sa iti spun bine ai venit ca esti de ceva timp in echipa.
Iti doresc mult succes si sa iti faci treaba la fel de bine ca si pana acum.
Te pupa coleguta ta

-
Ms coleguta :*,cat despre treaba buna cred ca te bucuri ca ai scapat acum ceva vreme de stresantele mesaje venite de la mine "acum ce fac?,si la asta ce pun?,pot sa dau ban aici?" etc :))
-
Chiar ma intrebam, de ce esti atat de timid si nu postezi pe aici? Niciodata simtul umorului nu dauneaza ;), bafta in activitatea pe Draco si in viata reala!
-
1) ce calitati ai?
2) ce defecte ai?
3) te consideri o persoana implinita?
4) care este cea mai mare realizare a ta?
5) ai vrea sa schimbi ceva la tine?
6) ai calatorit in tari straine?
7) ce pasiuni ai?
iti place sa fi gm?
9) ce facultate ai facut?
10) ce vicii ai?
11) ce faci in timpul liber?
12) care este mentorul tau? -
Salut bun venit in comunitatea GF metin2.ro !!
Daca nu te superi am vazut ca esti un om in toata regula si cu piciorele pe pamant si o persoana corecta cinstita, si as vrea sati pun niste intrebari daca o sa vrei sa raspunzi la ele si e mai bine !!
1. Ce spun cei apropiati tie despre tine ca joci metin2(ca si GameMaster) : familia ta (daca tiai itemeiato), prietena, iubita , prieteni amici?
2.Cand ai descoperit jocul ce tea atras la el ??
3. Ce parere ai despre joc ca si jucator(daca mai joci daca nu cand ai jucat asta daca ai jucat vreodata) si ca si GameMaster !!
4. Ce zici crezi ca ai facut o prima impresie buna printre colegii tai printre staff-ul jocului ??
5. Ce preferi sa iesi cu prieteni la o bere intr-un club sau sa iesi cu iubita/prietena/sotia la un suc, pizza ???
6. Te mai duci cu prieteni/iubita(etc hai ca ai inteles la cine ma refer;) ) in club/dico ??
7. Ce preferi mai mult sa iesi cu iubita sau sa joci un metin2 ??? (te intreb asta ca si mie mi sa adresat de prieteni mei de foarte multe ori )
8. Crezi ca te poti descurca ca si GameMaster si ca jucatori de pe servarul respectiv sati multumeasca si sa fi apreciat de ei ??Cam atat am vrut sa te intreb daca o sa imi mai treaca vreo idee prin cap si daca o sa mi dai voie sa te mai intreb nu o sa ezit !!
Eu iti urez o zi buna in contiuare si mult succes si bafta la joc si cu familia !!!PS: Scuze daca intrebarile mele te-au cam deranjat sau daca te-au cam pus pe ganduri !!:P
-
1) ce calitati ai?
2) ce defecte ai?
4) care este cea mai realizare a ta?
5) ce pasiuni ai?
6) ce vicii ai?
7) ce faci in timpul liber?
cum e sa fi gm?
9) ce facultate ai terminat?
10) cine este mentorul tau?
11) ce filme iti plac?
12) ce melodii iti plac? -
Bine ai venit Peanut !
O ! este o onoare pentru mine sa fiu cel de-al doilea care posteaza
Mult succes si tine-o tot asa !
-
Hi hi nu ai fost al 2 -lea Werty
Buna aluna
Ce mai faci?
Bine ai venit pe aici (in sectiunea asta) ca in echipa esti mai de mult si am mai vorbit noi 2.
Ce iti place sa faci in timpul liber?
Cu cine te intelegi cel mai bine din echipa? (daca ai si vrei sa zici nume)
Treci si pe la mine?Mult succes in continuare
-
Buna George
In primul rand vreu sa iti urez bine ai venti in metin2.ro
Sincerele mele felicitari :claps:
Stiu ca te-am chemat odata pentru ca 2 play-eri aveau fish boot si ai venit si le -ai dat ban
si ai stat si 10 min pt fiecare sa vezi daca raspunde
FELICITARI!!!
Mult noroc in viata de zi cu zi -
Ms coleguta :*,cat despre treaba buna cred ca te bucuri ca ai scapat acum ceva vreme de stresantele mesaje venite de la mine "acum ce fac?,si la asta ce pun?,pot sa dau ban aici?" etc :))
Colegutu meu nu au fost niciodata mesajele de la tine sau de la oricine. Ma bucur ca va pot ajuta cat de cat.
Ti pup ti pup
-
Uite-ma si pe mine pe aici^^
Ia zi colegu cu cat ai luat bacu??
:)))
Multa bafta in ceea ce faci..Te pupa Marlene -
Display More
1) ce calitati ai?
nu as putea sa-mi fac o descriere,orice critica constructiva e binevenita
2) ce defecte ai?
sunt destule,oricum sa mentionez una mai des intalnita,renunt prea des la anumite lucruri fara a lupta pentru ele
bineinteles ca nu,exista o anumita varsta de la care poti face asta
4) care este cea mai mare realizare a ta?
cred ca acum 6 ani cand mi-am luat permisul de conducere de profesionisti
5) ai vrea sa schimbi ceva la tine?
deocamdata nu,defilez cu ce am
6) ai calatorit in tari straine?
Da.
7) ce pasiuni ai?
masinile,pescuitul,unele jocuri pe pc si as putea spune femeile frumoase fara sa iau warn? :))
iti place sa fi gm?
inca nu am ajuns la acel stadiu in care sa spun enough its enough deci pot spune ca-miplace
9) ce facultate ai facut?
pot spune destul de simplu ca nu am terminat ce am inceput :))
10) ce vicii ai?
fumatul
11) ce faci in timpul liber?
oscilez in mai multe extraactivitati totul e influentat de starea in care ma aflu,pot sta linistit la un film,pot alerga cu masina fara sa-mi pese unde,pot chiar si pescui
12) care este mentorul tau?
nu am raspuns la aceasta intrebare,pentru fiecare lucru facut trebuie sa ai un diferit mentor deci ar fi destul de multi in cazul meuDisplay MoreSalut bun venit in comunitatea GF metin2.ro !!

Daca nu te superi am vazut ca esti un om in toata regula si cu piciorele pe pamant si o persoana corecta cinstita, si as vrea sati pun niste intrebari daca o sa vrei sa raspunzi la ele si e mai bine !!
1. Ce spun cei apropiati tie despre tine ca joci metin2(ca si GameMaster) : familia ta (daca tiai itemeiato), prietena, iubita , prieteni amici?
pe scurt s-au obisnuit cu ideea ca nu pot vorbi nimic serios cu mine cand sunt la pc jucand metin
2.Cand ai descoperit jocul ce tea atras la el ??
se intampla acum 2 ani in februarie,cred ca genul de fantezie a jocului si faptul ca e primul joc mmorpg descoperit de mine
3. Ce parere ai despre joc ca si jucator(daca mai joci daca nu cand ai jucat asta daca ai jucat vreodata) si ca si GameMaster !!
ca jucator nu supar pe nimeni cand spun ca sunt nemultumit in destul de multe privinte inca mai joc,ca si GameMaster n-as putea sa-mi fac o idee inca mai lucrez in a face din asta un hobby
4. Ce zici crezi ca ai facut o prima impresie buna printre colegii tai printre staff-ul jocului ??
sper ca da,altfel ar parea ca-mi dau silinta prea mult
5. Ce preferi sa iesi cu prieteni la o bere intr-un club sau sa iesi cu iubita/prietena/sotia la un suc, pizza ???
cine nu ar prefera asta,insa nu depinde doar de mine
6. Te mai duci cu prieteni/iubita(etc hai ca ai inteles la cine ma refer;) ) in club/dico ??
pas aici
7. Ce preferi mai mult sa iesi cu iubita sau sa joci un metin2 ??? (te intreb asta ca si mie mi sa adresat de prieteni mei de foarte multe ori )
bineinteles ca prefer iesirea,jocul nu fuge nicaieri
8. Crezi ca te poti descurca ca si GameMaster si ca jucatori de pe servarul respectiv sati multumeasca si sa fi apreciat de ei ??
la prima vedere as putea spune ca da,insa practica e mama invataturiiCam atat am vrut sa te intreb daca o sa imi mai treaca vreo idee prin cap si daca o sa mi dai voie sa te mai intreb nu o sa ezit !!
Eu iti urez o zi buna in contiuare si mult succes si bafta la joc si cu familia !!!
Multumesc,asemenea.PS: Scuze daca intrebarile mele te-au cam deranjat sau daca te-au cam pus pe ganduri !!:P
nu m-au pusprea mult pe ganduri,am limite prestabilite de mine in care sa raspund11) ce filme iti plac?
destul de multe,ca si gen prefer comediile,romantice si actiune in general
12) ce melodii iti plac?
nu am neaparat o melodie preferata,daca imi place una o pun pe repeat pana imi trece,ca si gen prefer dance,house,technoDisplay MoreBuna aluna

hello
Ce mai faci?
navighez pe forum prin furtuna?
Bine ai venit pe aici (in sectiunea asta) ca in echipa esti mai de mult si am mai vorbit noi 2.
Multumesc,bine te-am gasit :))
Ce iti place sa faci in timpul liber?
vrei sa-mi dai warn pentru dublu post?
,am scris mai sus
Cu cine te intelegi cel mai bine din echipa? (daca ai si vrei sa zici nume)
cu cei mai glumeti de regula,nu am un/o preferat/a
Treci si pe la mine?
ai caine rau?Mult succes in continuare

Multumesc,sper sa fie -
Felicitari pentru noua functie de SGM dar sa ne mai vizitezi si tu pe draco

-
Salut aluna!
Ma bucur ca am ajuns sa te cunosc!
Ce faci?Scuze de spam.
Te rog raspunde-mi la pm e numai stiu ce sa fac in leg cu banul ala aiurea. -
Salut Peanut, aluna
ce haios suna (si uite si`o rima buna)1. Cum actionezi cand esti nervos ?
2. La violenta raspunzi cu violenta ?
3. Ce iti place sa faci in timpul liber ?
4. Ai prietena ? daca nu sotie
5. Iti plac animalele ?
6. Ce fobii ai ?
7. Ce ai alege dintre: o iesire in parc, o "iesire" la cinema ?
8. Ce culoare au ochii tai ?
9. Ce fel de muzica asculti ?
10. Ce hobby`uri ai ?
11. Te deranjeaza ca scriu cu " ` " in loc de " - " ?
12. Cum a fost copilaria ta ? (pe scurt)
13. Ce parere ai despre metin2.ro ? (ro, nu metin2 in general)
14. Ce parere ai despre jocul metin2 ?
15. Iti place sa iti petreci timpul la PC ?Cam atat, aluna, raspunde repede ca te mananc, chiar daca nu`mi plac alunele