Thiry

• Candva … in trecut … pe alte servere, in timpuri indepartate, copii cereau protectie, se rugau sa se puna o vorba buna pentru ei, erau timpuri cand se trimiteau zeci de pm-uri cu rugaminti de a fi si ei primiti in bresle conduse pe atunci de "oameni cu doua fetze", s-au pus vorbe bune pentru copii, au fost primiti in bresle, au fost protejati, au fost invatati cum sa joace, si au invatat regulamentul jocului, au fost ajutati sa-si faca iteme, li s-a oferit protectie si apoi au venit vremuri cand copii au crescut si au uitat de binele ce li s-a facut, copii au ajuns la maturitate, au ridicat mana impotriva celui ce i-au crescut, mai mult, copii nu numai ca au devenit maturi, dar au ajuns sa conduca si ei bresle, acestia, ca orice copil ce nu isi respecta "profesorul" au uitat poruncile lor si au influientat persoane credule, au ajuns sa muste mana celui ce i-a crescut, au ajuns sa incalce regulamentul si sa profite de inocenta altora… acesta este Metin2.Ro

Desi de multe ori am vrut sa renunt la acest joc realizand ca este o pierdere de timp ce implica atat de multe sacrificii … dar pe masura ce am inaintat, am vazut ca este o lectie de viata ce iti deschide noi orizonturi, unul din cel mai important, sa nu fi egoist si sa vezi ca munca in echipa este mult mai importanta si eficienta decat individualismul si egoismul de care dam dovada, dar la sfarsit nu te alegi cu premii,nu primesti vreo cupa cu care sa te lauzi la prieteni care te viziteaza sau vre-o medalie, aici e doar o alta realitate… online, care ti-o formezi cum vrei tu, dar tot ce ramane in urma consider ca este mult mai important decat aceste lucruri materiale, raman prietenii si convingerea ca prin perseverenta poti reusi si in viata ca si aici usor,usor ridicandu-te de jos, jocul uneste oameni ca mine, ca tine, ca sute care se aliaza, mii care joaca, personal mi se pare un lucru extraordinar si cel mai mare castig din timpul pe care il petrec impreuna cu voi. Dincolo de toate minciunile, orgoliile incalcate sau nu, de intrigile care se formeaza, de jignirile si nervii care se descarca, dincolo de toate acestea suntem noi, fiecare dintre noi care isi pune incredere si speranta in ceilalti… am incercat sa fie bine tuturor,am incercat sa joc cinstit pe toate fronturile,unii ma acuza,altii ma felicita insa din pacate nu ii pot impaca pe toti, niciodata nu o sa-i putem impaca pe toti, asta e una din problemele de care ne batem cand
    lucram cu oamenii, insa eu stiu sigur ca m-am suparat si am ras alaturi de voi,am trait momente stand cu sufletul la gura pana in ultima clipa..toate astea, au facut sa fie cate un moment special de fiecare data, dar n-am sa uit niciodata de unde am plecat.

Aici in lumea virtuala consider ca am realizat ceva frumos,dar nu singur ci impreuna cu voi.

Ah da, sa va povestesc despre mine!
    Minele sunt locuri in care muncesc minerii :D

Din simplu fapt ca in ultima vreme, am primit foarte multe mesaje “ Cine-i Thiry ? “ , “ Cine-i persoana din spatele contului Thiry ? “ si alte intrebari mai putin interesante … am hotarat sa postez si eu aici.
    Am 24 ani, traiesc in Romania si imi place mult sa imi petrec timpul online, sa ma joc atat jocuri browser cat si MMORPG-uri.
    In viata reala lucrez 8-9 ore pe zi, momente cand nu am acces la net, dar am reusit sa trec peste " dependenta " pc-ului si sa ma intretin singur in ultima vreme, oferindu-mi posibilitatea de a locui singur, incerc sa nu fiu o persoana care isi castiga banii, cheltuindu-si viata.
    Imi place sa fiu perseverant si autodidact, am ajuns sa constientizez ca motivul prin care nu obtinem tot ce vrem de la viata intr-o
    clipa, este una dintre cele mai mari lectii pe care putem sa o primim, rabdarea si perseverenta ne transforma in oameni, ne dezvolta prudenta si ne imbunatateste modul prin care comunicam cu cei din jur.

Sunt cateodata copil,cateodata matur...depinde de moment si de situatie, imi place sa fiu raspunzator si devotat, sunt o persoana simpla, imi place si accept viatza cu bune si cu rele...sunt realist si sunt ferm convins ca viata e formata din momente si nu din evenimente asta ma face sa cred in oameni si in vise.
    Sunt o persoana careia ii place sa fie mereu informata, sa stiu tot timpul ce se intampla in jurul meu si tot ce tine de cultura generala.
    Imi place foarte mult sa lucrez in echipa si cel mai mult imi place comunicarea.
    Incerc foarte mult, sa fac totul, atat in viata cat si in online, cu cat mai mult profesionalism si devotare, pentru ca stiu ca viata nu
    e o garderoba in care o sa pot incerca de mai multe ori, astfel, incerc sa-mi fac treaba cat mai bine si sa las o impresie placuta peste tot.

Sunt fericit ca fac parte din staff-ul Metin2.ro si am reusit sa cunosc atatia super oameni, care unii dintre ei, mi-au fost si mama
    si tata si frate si sora in acelasi timp si am stiut ca mereu sunt acolo pentru mine, dar la fel cum fiecare poveste se povesteste prin oamenii sai, sper ca v-ati facut o parere buna despre noi.

Asa ca … nitalai pe iata-ma-s!

Edited once, last by Thiry ().

• Foarte frumoasa preznetare!! Poti un model pentru ceilalti care joaca metin..:)

• Bravo Thiry, ma ateptam la o astfel de prezentare din partea ta. Ca si colega, as vrea sa impartasesc si altora care te cunosc mai putin, despre 'cine este Thiry' din unghiul meu de vedere. Thiry este persoana desebita, foarte cult, exagerat de impartial in luarea deciziilor si un coleg de echipa extraordianar. NU, nu exagerez! De apreciat este sentimentalismul bine ascuns dar care intotdeauana iese la iveala atunci cand el vrea sa felicite pe cineva sau sa se prezinte cum e in cazul de fata. Pentru mine Thiry a fost un exemplu , ca sa nu folosesc cuvantul 'mentor', sau un target de caracter care mi-ar place sa-l ating ca si colega. Totodata, este foarte devotat muncii in echipa si un bun critic atunci cand se greseste. Sunt mai multe de spus despre 'cine este Thiry' dar o sa ma opresc aici sa-i las si pe ceilalti ce-l cunosc mai bine, sa se destainuie. Un pupic mare de la colega ta Suresha :love:

• Ma uimesti pe zi ce trece...Pot spune ca esti o persoana de incredere care isi face treaba cu devotament si dedicatie,rabdator si cu simtul umorului!Prezentarea ti-ai facut-o perfect ,scotand in evidenta exact lucrurile care il fac special pe Thiry!Prin aceasta cale iti multumesc pentru ca faci parte din aceasta echipa si pentru ca iti dedici zilnic ore importante acestui joc ,facand-o cu placere!Sper ca ne vom vedea in acelasi loc si peste un an si peste doi si peste 10...

Cu respect,Xmen!

• O caracterizare..scurta si la obiect.
    Cat timp te mentii ca in caracterizare..nu are nimeni ce sa iti reproseze :D

Un.. "plus" de la mini :">

• Nu am stat sa citesc tot ce ai scris dar vreau sa iti urez mult succes in continuare sa faci o treaba la fel de bine ca si pana acum.

• Thiry ai inceput sa ma amuzi din ce in ce mai mult...Sa nu mai spun ca se vede de la o posta ca e copiat textul si ca acel text era unul de final facut de respectiva persoana.
    Zic si eu,nu te simti aiurea sa faci oamenii sa creada ca textul este modelat dupa tine,de tine?
    Daca tot faci o prezentare,fa-o dupa capul tau si care macar sa se potriveasca cu personalitatea ta.Nu mai fi atat de "original".

Nu credeam ca o sa faci asa ceva...dar textul identic si coincidenta nu poate decat sa ma faca sa cred.

Cine nu ma crede si crede ca vreau doar sa-l atac,ii ofer in privat exact locul de unde sunt acele texte.Nu ma bagam dar nu e frumos sa-ti insusesti ceva ce nu e al tau.Nu denota a caracter si cel putin,nu a ceea ce vrei tu sa arati.

Ce sa spun,inca o dovada ca oamenii(cel putin majoritatea) de pe metin2 nu au intotdeauna o singura fata si intotdeauna vor sa para ceva nu sunt in realitate.
    Cum ai spus si tu,o lumea online care ti-o faci asa cum vrei tu...nah...cine se aseamana se aduna.

GN ^-^

• Cum ar spune Thiry, hihihi. Un om cu suflet mare care ajuta pe oricine ii cere ajutorul. Ma bucur ca te-am cunoscut :dance2: (si ca evident te cunosc in continuare ca doar suntem amadoi in viata). Ne mai auzim noi :love: :criminal2: