IRC Rules

 • Regulament pentru camera de chat (IRC) #metin2.ro  Acest regulament poate fi actualizat in orice moment asa ca va rog sa fiti atenti la modificari si sa le respectati.
  In cazuri extreme, care vor fi definite in fiecare caz in parte, membrii pot lua de asemenea ban atat in Joc cat si pe Forum. Acelasi lucru se va aplica si viceversa.


  1. Orice instructiuni primiti din partea moderatorilor acestor canale sunteti rugati sa le respectati. Regulile pot fi interpretate de echipa de conducere a canalului, asa cum se considera a fi ideal pentru o cat mai buna colaborare intre membrii canalului.


  2. Atitudinea pe canalul IRC


  2.1. Afirmatii ce au continut sau link-uri pornografice, extreme politice, continut imoral, discriminator, rasist si materiale ofensatoare care pot incalca legea constitutionala, sunt strict interzise.


  2.2. Sunt de asemenea interzise legaturi catre pagini care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, incluzand pagini de download ilegal si warez. Discutiile pe asemenea subiecte pot fi sanctionate.


  2.3. Insultele, amenintarile si ofensele aduse altor useri sau a staff-ului, se pedepsesc prin ban temporar sau permanent. Nu este permisa afisarea de orice fel de discutie personala si privata, fara consimtamantul tuturor partilor implicate.


  2.4. Reclamele si link-urile catre alte jocuri de browser nu se admit pe acest canal.


  2.5. Cererile de deblocare (unban) de pe canalul #metin2.ro (sau servere) se discuta doar cu Operatorul care v-a blocat, folosind numai mesajele private (/query nick). Daca acel Operator va ignora, puteti contacta un Administrator.


  2.6. Nu discutati despre activitati ilegale. Va rugam sa nu ne expuneti catre oricare raspundere, obligatie sau responsabilitate legala nedorita si inutila.


  2.7. De asemenea este interzis sa oferi informatii sau sa intrebi despre metodele de incalcare a regulamentului (cheats, cods, hacks) precum si link-urile catre alte jocuri, in afara de Metin2 vor aduce banarea contului din joc.

  3. Publicitatea


  Publicitatea pe acest canal este interzisa.


  Nu se permit:
  - anunturile de vanzare/cumparare.
  - numele de utilizator ce face reclama unui site sau unui produs.
  - reclama/publicitatea sub nici o alta forma.


  Este interzisa impersonarea unui membru din echipa. Acest lucru duce la o avertizare, iar in cazuri extreme poate duce la un ban pe forum/joc.


  3.1. Limba vorbita pe aceste canale este ROMANA. Nu este permis sa utilizati alta limba pe IRC.Exceptii-utilizatorii de nationalitate straina care nu cunosc limba romana si sunt rugati sa utilizeze o limba de circulatie internationala, preferabil limba engleza.


  3.2 Pe canalele comunitatii Metin2, sunt interzisi Botii, Flood-ul si Scripturile.


  4. Instiintari


  Acest set de reguli nu este exhaustiv. Va rugam sa urmati instructiunile Operatorilor de chat.


  Urmatoarele teme pot fi discutate cu Administratorii canalului:


  - Ban-uri temporare pe acest canal.
  - Cerintele de indepartare a unor ban-uri (prin PM sau e-mail)
  - Plangeri asupra SuperGameMasterilor (daca e vorba de un Moderator/GameMaster, intra te rog intai in contact cu un SuperGameMaster/SuperModerator)


  Staff-ul isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul ori de cate ori se considera a fi necesar.


  Utilizarea canalului #metin2.ro si derivatele acestuia (servere) este un privilegiu si nu un drept. Faptul ca utilizati aceasta camera de chat este considerata o acceptare a acestor reguli.


  Administratorii isi rezerva dreptul de a proceda asa cum este mai corect pentru o buna stare si functionare a camerei de chat, chiar daca acest lucru implica banarea conturilor.
  Echipa Metin2.Ro