Grota- intrebari crescut, drop, iteme necesare

• Salutare . Am si eu un mental lvl 82 P corp P spirit G1 zdrobire M10 zdruncinare 80 diavol 40 sageti 14 evitare sageti 5 blocare 15 reflexie corporala Buff lvl 75 G5 bncv G4 forta M10 Reflexie 135 Int . Unde as putea face lvl 86 cu warr-ul ? O camera fara comandanti sau macar cu unu doi si cu respawn mai mare a mobilor . Biologul la mental e la lvl 80 mai am de dus 8 tablite , are Khan 18.3k pv Otravita +9 pgm 35 p+4

Camera 60 de pe harta de mai sus.Faci 90 lejer acolo.

• Salutare
    Am un sura arme lvl 76, P tais; P teama; G8 armura; 16k pv, aparare 600(720 cu armura activata); otravita +9 PM23 P+4; si ca aparari am doar 45 sageti si 0 diavol.Mai am si un buf cu P binecuvantare ; P forta; 125 inteligenta. Intrebarea este daca as putea sa bat si sa am ceva drop in V4.Daca da in ce camera? Si daca se poate si o harta din v3 spre v4.
    Sau daca doar in V3 pot sa bat, in ce camera sa avea un dop bun?
    Multumesc anticipat,

Edited once, last by babadochia ().

• Salutare.

Detin un sura arme de lvl75 cu constructie speciala ( P tais, P risipire, M deget, M vartej) cu biolog terminat . Samance am 2 de lvl75 (P binecuvantare, G7 forta m7 reflexia si cealalalta m8 accelerare). Printre iteme am urmatoarele care m-ar ajuta in v4:

otravita+9 pm34 10diavol 8int (mob fatala patr+4)
    magica+9 2k 10sageti (graba protectie eschiva+4)
    scut 61+9 imun 20diavol
    aur alb+9 20drop 10abs pv 10patrundere 10diavol
    quilini+6 2k 15sageti
    colier aur+9 2k 5blocare 3critica

coif 60+7 8 otrava si abanosi 10hh 10sageti (daca merita schimb pt v4)

Detin khan, alchimie (rubin opac+4 150atac 8pabuga 8rez paguba, jad opac 10%max pv+1200 pv, granat perfect 975 pv 7fulger). As dori sa farmez v4 pentru flori in principal, experienta nu ma intereseaza.Am precizat doar itm/bonus care m-ar ajuta v4. Care ar fi tactica cu care as rezista cel mai bine avand in vedere masterele de pe sura si unde as putea farma? Multumesc . :beer:

• @ plazer in prima camera cum intri in v4 este cea mai buna pentru dumneavoastra.Aici ai cel mai frumos drop la lvl 75.Ca iteme ti as recomanda si un coif cu 10/20 diavol...SUCCES

La revedere metin2ro

• sunt war mental lvl 94 full P si bio , iteme bune de v4 ( aproape full diavol si sageti, absorbita pv ,porcusor , buff etc ) si as dori sa cresc spre 105
    nu ma grabesc insa nu vreau sa pierd timp aiurea , am auzit de crescut pe capitani insa e greu cu adunatul si pazitul pentru ca joc singur dar am vazut ca unii au crescut si pe camera , intrebarea mea este ce camera/camere imi recomandati (nr si harta daca se poate )

Astept raspuns , multumesc anticipat ! :thumbup:

:chainsaw: :love:

• @nicunemesis99...pentru a creste pe camera si ai iteme sa zic un 80 diavol,60 rezistenta sageti eu iti recomand cu caldura camerele 60,45 si 20.De ce am inceput cu 60 pentru ca este usoara ,daca rezisti poti merge in 45 sau in 20.Camera 20 este foarte buna de crescut cu inele pe tine si site cresti foarte frumos si in 45.Eu am facut de la lvl 90 la lvl 100 in camera 60 si cu ajutor din partea la sura am in camera 45...SUCCES

http://img811.imageshack.us/img811/9224/atlantea12copia.jpg

La revedere metin2ro

• Hey! Cu un sura AM lvl 80 P tais G5 armura G teama&vartej 700 aparare otravita +7 pm 33 50 diavol 13.5k pv in ce camera as putea creste? Mentionez ca am o samanca lvl 75 125 int G forta&reflexie&binecuvantare.

[size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer:

• Hey! Cu un sura AM lvl 80 P tais G5 armura G teama&vartej 700 aparare otravita +7 pm 33 50 diavol 13.5k pv in ce camera as putea creste? Mentionez ca am o samanca lvl 75 125 int G forta&reflexie&binecuvantare.

Camera 47 este pentru dumneavoastra buna si de crescut si de dropat(harta de mai sus)...SUCCES

La revedere metin2ro

• Pica otravita in v3/v4? Si daca da, unde?

In v4 pica sigur otravite si anume, in primele camere pica otravita+0 iar cum avansezi in camere o sa ajungi si la otravite+2.De exemplu in camera 40 si 47 pica otravite+0 iar in camerele 20,45,60 pica otravita+2...SUCCES

La revedere metin2ro

• Pica otravita in v3/v4? Si daca da, unde?

In tot v4-ul pica otravite..simplu..setaou rosii dropeaza +2 iar cei albi din primele camere dropeaza+0 doar conducatorii setaou dropeaza +1!!!

Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata

[/img]

• Si unde pica mai bine otravite, la setaou albi sau la rosii?

• Si unde pica mai bine otravite, la setaou albi sau la rosii?

Pai depinde de lvl si noroc..cel mai bine strange 2 .3 capitani..transforma.i si farmeaza la ei!!

Daca vrei pe camera cel mai bine la aia rosii..recomand camerele 12,45,13,gemene(pt lvl mai micut) chiar si camera 2!

Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata

[/img]

• Salut ,
    Am un razboinic de 75 corp , P aura .
    Ce iteme imi trebuie ca sa farmez in v3 sau v4 (sau unde se face yang mai bine din astea 2)?
    Multumesc,

Buna, Pai poti farma in v4 a treia camera .(acolo ai drop bun la lame+4,evantaie extaz,arcuri de 70 ,etc)
    Iti trebuie iteme cu diavol..niste cercei ee cu 20 diavol,un coif cu 20 diavol,pe scut eventual...un colier de preferat lacrima.. papuci de piele (te ajuta ca au rezistenta sageti)..si o otravita cu medie , 8)

WIN

No one remembers the losers.

• Salut , am un war de 75 , Are Aura P ,Iures G1 , Vartej G5 , M10 Incizie
    Si am Urmatoarele Iteme:
    Cizme piele +9 2kpv 10 critic
    Colier de aur +9 2kpv 10 critic
    Bratara Argint +9 20 diavol 10 abs PV
    Otravita +7 Pgm 45 P+4
    Coif 60 +7 20 Diavol 10 evitare sageti
    Scut imun 10 diavol
    Cercei 20 diavol 15 sageti
    Intrebarea mea este Se merita sa bat cu o mortala +9 2kpv 10abs pv 10 sageti si 30 val atac? sau Sa cumpar un otel +6..+9 cu 1,5/2kpv Sageti ? sau 1,5/2kpv Val atac/abs ?
    Si a doua intrebare cu Buff G7 Binecuvantare ,Si Ajutor Dragon(buful de critic) pot sa bat direct din v4 pentru crescut/farm sau bat v3 si dupa la lvl80 v4?

• Intrebarea mea este Se merita sa bat cu o mortala +9 2kpv 10abs pv 10 sageti si 30 val atac? sau Sa cumpar un otel +6..+9 cu 1,5/2kpv Sageti ? sau 1,5/2kpv Val atac/abs ?
    Si a doua intrebare cu Buff G7 Binecuvantare ,Si Ajutor Dragon(buful de critic) pot sa bat direct din v4 pentru crescut/farm sau bat v3 si dupa la lvl80 v4?[/quote]

1. Merge in v3/v4 si mortala pe care o prezinti,dar merge si un otel pentru v4 pentru ca diferenta intre ele este la aparare pe care o au.As prefera Otel+6-9 cu pv si rezistenta sageti P+4 graba,eschiva si vit
    2. La lvl 75 poti dropa sau creste in v3 camera 56 sau in v4 camera 40 .
    Itemele le ai destul de bune pentru un war corp lvl 75...70% diavol,49% rezistenta sageti( fara armura),asa ca bagate direct in v4 camera 40 si dropeaza la greu.Daca vrei sa faci yang din v4 iti recomand un lvl 80-82 camera 40,este cel mai bun lvl pentru drop in v4.Mentionez ca in v4 nu trebuie neaparat manusa talhar,pentru ca este acelasi drop chiar daca ai sau nu ai manusa.Diferenta ca ai manusa talhar este ca iti cad mai repede decat daca NU ai avea manusa...SUCCES

http://img811.imageshack.us/img811/9224/atlantea12copia.jpg

La revedere metin2ro