Grota- intrebari crescut, drop, iteme necesare

• Exista diferente intre Lada de fier ,Cutie de fier sau Caseta de fier ? unii spun ca sunt una si aceeasi chestie ,alti spun ca din Lada pica mai repede inel de 3h ,stie cineva ceva despre ele ?

http://board.ro.metin2.gamefor…i-iteme/85276-ghid-cufere

Conform acestui link eu cred ca este acelasi numai ca numele difera... caseta fier, lada fier,cutia fier.Acum unii jucatori spun ca din x fier cade mai bine inel xp 3 ore iar eu zic ca dupa noroc cade inel xp 3ore si nu neaparat dintr un anume x fier sa cada.Am deschis din fiecare x fier si nu am primit neaparat din una anume inel xp 3ore ci din mai multe cutii,lazi,casete fier

La revedere metin2ro

• Ca samanca cu 55 sageti, 750 aparare, si 50 diavol,P binecuvantare G8 forta cam cate grupe as putea lua la 77 in v4?
    Cat timp mi-ar lua sa fac 80 ?

:teddy: Embrace yourself

• Ca samanca cu 55 sageti, 750 aparare, si 50 diavol,P binecuvantare G8 forta cam cate grupe as putea lua la 77 in v4?
    Cat timp mi-ar lua sa fac 80 ?

Daca detii inel semiluna de pe site+ inel xp site+ inel metine si o arma cu pgm 40%+ in camera 40 poti face lvl 80 intr un weekend daca stai moderat si nu non stop.La ce diavol si rezistenta sageti ai pe samaca iti recomand camera 40 luat jumatate cu jumatate...SUCCES
    PS camera 40 este prima camera cum intri in v4

La revedere metin2ro

• Salut. Am si eu nevoie de ajutorul celor care sunt familiari cu V4. Nu am mai crescut niciodata acolo si vreau sa-mi sugerati niste locuri.

Sunt Sura Arme lvl 77, P Tais, P teama, G1 Armura. Bufferul lvl 75 are G1 Critica, G4 Binecuvamtare. 80% Diavol, 50% sageti, 18% Evitare Sageti, 16.5K PV. Dupa calculele mele am cam 70% Sansa de lovitura critica, 32% Abs PVArma inca nu am dar voi cumpara o otravita+9 40+ Paguba cand apar Voucherele. Mentionez ca pana vin voucherele, pana iau otravita va mai dura o luna deci voi face P la binecuvantare si un G mai mare la Ajutor.

Unde as putea creste atat eu cat si buffer plus un Lycan de la lvl 75 pana la 86-90? Sa le cresc pe toate trei odata, cate 2?

Extend your personal network by adding other members as friends.

• Salut. Am si eu nevoie de ajutorul celor care sunt familiari cu V4. Nu am mai crescut niciodata acolo si vreau sa-mi sugerati niste locuri.

Sunt Sura Arme lvl 77, P Tais, P teama, G1 Armura. Bufferul lvl 75 are G1 Critica, G4 Binecuvamtare. 80% Diavol, 50% sageti, 18% Evitare Sageti, 16.5K PV. Dupa calculele mele am cam 70% Sansa de lovitura critica, 32% Abs PVArma inca nu am dar voi cumpara o otravita+9 40+ Paguba cand apar Voucherele. Mentionez ca pana vin voucherele, pana iau otravita va mai dura o luna deci voi face P la binecuvantare si un G mai mare la Ajutor.

Unde as putea creste atat eu cat si buffer plus un Lycan de la lvl 75 pana la 86-90? Sa le cresc pe toate trei odata, cate 2?

Ai un cont si iteme excelente nu pot sa reprosez nimic,si vei rezista destul de bine in v4 la rosii.Eu iti recomand camera 60 de aici , trebuie doar sa muti comandantii deoarece au dmg si viata mare si ofera putin xp pentru cat stai sa ii omori iar conturile le lasi pe coridorul dinspre camera 59.Eu in camera asta am facut 90 dar cu 2 inele odata si pot spune ca se creste destul de greu si singur,nu stiu cum ai vrea tu sa cresti atatea conturi pe camera,iti va trebui o rabdare de fier.Cei care isi cresc conturi in v4 deobicei le cresc pe yongani si huasini,mai rar pe camera...deoarece se creste mai greu.
    Iar daca chiar vrei o camera buna,incearca camera 12,cred ca e cea mai mare din v4 daca nu ma insel,dar are si dezavantajele ei...iei stun in prostie si consumi o tona de licori.Cu ce ai mentionat mai sus ai lua cam toata camera 12,atata timp cat dai constant in ei si beneficiezi de abs pv,dar ai grija ca stun=>lesin :)
    In fine,nu sunt vreun expert v4 dar am incercat si eu la randul meu multe camere de crescut si am vazut cum sta treaba...ramai la camera 60 daca ai rabdare sa cresti,e cea mai ok din toate punctele de vedere.

Daca doriti lvl repede sa nu simtiti dropul din v4 duceti va in camera 60 dupa harta pusa de @Asche.Eu v as recomanda sa stati la drop in timp ce si xp ul urma frumos si anume in camerele 40,46,47.De la lvl 80 o sa aveti un drop frumos in v4 incepand cu ,camerele spuse de mine si nu o sa regretati ca ayi stat la drop.Acum este alegerea dumneavoastra ce doriti sa faceti in v4...SUCCES

La revedere metin2ro

• Salutare.As avea si eu o intrebare:merita saman leac in v4 la sura AM?In v4 iei stun si otrăvire destul de mult dar chiar merita sa te chinui de pe 2 conturi?Exista o diferenta mare?Merita făcuta o samanca buff exclusiv pentru v4?Multumesc

*******d- Razboinic corporal lvl 70 M7 aura M5 iures M4 vartej m4 incizie biolog suvenire :D
    Waylon- Saman zmeu lvl 70+ M5 Forta Dragonului M5 Binecuvantare M4 Raget M4 Aruncarea dragonului biolog dinti ^v^
    Jupanitza- Saman zmeu 30 M1 forta 13 binecuvantare ,biolog la dinti :pinch:
    Ma gasiti mai mult seara :D

• Salutare.As avea si eu o intrebare:merita saman leac in v4 la sura AM?In v4 iei stun si otrăvire destul de mult dar chiar merita sa te chinui de pe 2 conturi?Exista o diferenta mare?Merita făcuta o samanca buff exclusiv pentru v4?Multumesc

Clar nu,nu iti fa saman leac,va fi o pierdere de timp si de nervi.In plus nu vad cum ai vrea tu sa beneficiezi de samanul leac pe 2 conturi...pana intri sa iti dai heal esti deja mort.Intr-adevar unii isi fac leac si le foloseste destul de bine, dar sunt persoane diferite pe conturi si altfel sta treaba cand primesti heal continuu de la altcineva si tu numai bati.Daca ai timp si stii ca poate sa te ajute cineva mult si bine cand cresti, adica sa stea pe leac sa iti dea tie viata,de ce nu ? Il faci imediat 75 v2 si cartile le gasesti practic pe jos.Asta doar daca stii ca poti gasi pe cineva sa stea pe saman cand cresti,altfel nici nu te gandi ca e o inutilitate maxima.

• Salutare tuturor !
    Sunt war mental level 103 si as vrea sa cresc pe capitani v4 , cu itemele pe care le am nu rezist ...in mare am cam asa : 90 diav 16 blocare 65%corporal pv 21k . Chestia e ca mor repede si la 3 capitani , ce iteme sa imi iau/schimb pentru a putea creste binisor ? Am otravita +9 pm 32 putere8 diavol 10 si cred ca o pastrez ( la mental tocmai pe la 45 + se simte dif ) iar urmatoarele iteme Koif- Scut- Bratara- Papuci- Colier- Cercei- Armura- sa le achizitionez. Astept pareri mai ales daca sunt din partea mentalilor , multumesc frumos !

:chainsaw: :love:

• Level 77 war aura P aura g2 iures P vartej g4 incizie,biolog terminat,otravita +6 pm 34 mob fat patr+4
    40 sageti,6 evitare,66 diavol,imun nec,16,4 pv (fara alchimie,curea,pet,finanje,etc) 607 aparare(fara roua,alchimie etc),17 blocare atac corporal
    Buff lv 75 124 int g4 forta g2 binecuvantare m10 reflexie(aproape g1)
    1.Rezist v4 prima camera?
    2.Unde as putea creste:v3/v4,ce camera?

• Level 77 war aura P aura g2 iures P vartej g4 incizie,biolog terminat,otravita +6 pm 34 mob fat patr+4
    40 sageti,6 evitare,66 diavol,imun nec,16,4 pv (fara alchimie,curea,pet,finanje,etc) 607 aparare(fara roua,alchimie etc),17 blocare atac corporal
    Buff lv 75 124 int g4 forta g2 binecuvantare m10 reflexie(aproape g1)
    1.Rezist v4 prima camera?
    2.Unde as putea creste:v3/v4,ce camera?

In v4 camera 40 rezisti foarte bine tinand cont si de itemele spuse de tine.Merge si in v3 pe la jumatatea grotei unde este o camera cu multi mobi,dar totusi mai bine in v4 ca ai si drop frumos ,,,SUCCES
    PS ATENTIE La IURES NU il mai creste mai sus de cat il ai acum.O sa regreti cand il faci P iures cum si eu l am depreciat de la P si citesc din nou pana la G1 iures

La revedere metin2ro

• Salutare!Am un War Aura lv75 P aura,m10 iures. Iteme:90%Diavoli si 60%Sagetii.
    Samanca lv76 m8,m7,m8,cam 34,6% Critica&Binecuvantare si bat in V4 in camera 38 si rezist cam la 3-4 grupe.
    1.Cresti bine in camera 38 ?,e camera de xp sau de drop?
    2.E ceva normal sa faci 5-7% pe ora la samanca cu inel xp de la metine?
    Orice sugestie de ajutor va fii bine venita:)

• Salutare!Am un War Aura lv75 P aura,m10 iures. Iteme:90%Diavoli si 60%Sagetii.
    Samanca lv76 m8,m7,m8,cam 34,6% Critica&Binecuvantare si bat in V4 in camera 38 si rezist cam la 3-4 grupe.
    1.Cresti bine in camera 38 ?,e camera de xp sau de drop?
    2.E ceva normal sa faci 5-7% pe ora la samanca cu inel xp de la metine?
    Orice sugestie de ajutor va fii bine venita:)

Camere bune de dropat si crescut la lvl tau sunt camerele 40,46,47 sau 16. Xp ul care il faci pe ora la samanca depinde si de cat si cum bati in camera,daca iei 3-4 grupe automat xp ul la samanca este putin fata daca ai lua o camera plina.Ti as recomanda sa incepi dropul si crescutul in v4 in camera 40 dupa care sa treci in 46 sau 47.Ca iteme la capitol bonus diavol si rezistenta sageti stai foarte bine si nu am ce comenta...SUCCES
    PS numerele camerelor le am spus dupa harta din link

http://img811.imageshack.us/img811/9224/atlantea12copia.jpg

La revedere metin2ro

• Salutare!Am un Sura AM de lv 80 G9 Tais, G1 Armura si Teama. Iteme :
    80 Diavol
    20 Sageti
    9 de a bloca atacul corporal
    10 de a reflecta atacul corporal
    Otravita +9 PM 31, 5 otava, 10 farmec
    Saman lvl 76 G1 Binecuvantare, Forta ,Reflexie
    Aparare 659
    1)Unde as putea creste in V3 ( nu rezista la arcasi) ?
    2)Merita saman leac la sura AM?

• Ma interesraza si pe mine aceeasi problema ca iserul de deasupra mea,am P la tais si armura,M5 teama( in ultimul timp nu am prea mult timp de joc si sunt si V2 acum ),lvl74 ( in curand 75) si m-ar interesa unde pot creste bine ca sa rezist la masterele si itemele care le am.Eu am asa :
    70diavol,50rezistenta sageti,Otel+9 50atac,1500pv si dga +9 full 1000pv, 30atac, 10sageti,iteme +9 ,buff zmeu cu P la forta, G4 binecuvantare, G1 reflex ,M9 conducere,lvl75 iteme aproape full intel ( 43%critica doar pe bufff ).Otravita e +9 PM9 momentan,insa ori schimb pana intra minim35PM ori o vand si cumpar una +9 PM 37-38.
    M-Ar interesa unde pot creste bine ( V3-V4 si ce camera ),unde am drop bun ( V3-V4 si ce camera ) si la ce lvl am drop bun in V3 si V4.Sunt sura arme dupa cum ati vazut din mastere si pana la 65lvl nu am gasit mapa in care sa nu pot tine toti mobii fara sa mor,zic asta ca sa va dati seama ca rezist binisor cat de cat.Astept un raspuns de la voi,in special de la useri care folosesc sura AM.

• Salut! Care e cea mai buna camera din v4 de crescut? Am o samanca de lv 86 aproape 87 si vreau sa o cresc 90 deoarece nu mai strang capitani ca e o poveste lunga.

Cea mai buna camera de crescut, si harta la care ziceti, ca sunt mai multe harti cu numerotatii diferite.

• Harta V4

miglove1998: nu am crescut niciodata in V3, si nici nu cred ca se merita sa cresti acolo cu un sura arme. Mai pune inca 20-30 sageti pe tine si incearca in camera 61.
    ckaoss: Pana la 80 poti creste la setaou albi in primele camere, si faci si bani in acelasi timp. Daca vrei sa cresti repede mergi in 60/45.
    FaK3r: parerea mea e ca 45 e cea mai buna camera de crescut.

• Level 78 war aura P aura g2 iures P vartej g4 incizie,biolog terminat,otravita +6 pm 34 mob fat patr+4
    Buff lv 75 124 int g4 forta g2 binecuvantare g1 reflexie
    Pana la 80-82 ar fi indicat sa cresc in v4 primele camere sau v3?Stiu ca v4 s-ar creste mai bine dar vad pe multi chiar si de 83 ca cresc in v3 la golemi,yeti,oameni de gheata,se creste mai bine acolo?Astept raspuns la intrebarea unde as creste mai bine si numarul camerelor.