Grota- intrebari crescut, drop, iteme necesare

• In cate ore as face 86 de la 81 in v4 camera 60 cu inel de la metine + inel 3 ore? Cu aproximatie macar ...

• Nimeni nu iti poate spune ca in x ore faci lvl y,asta depinde numai de tine ce caracter esti,ce iteme detii,cum rezisti in camera 60 si ce buff detii.SI mai depinde iar de tine si strategia pe care o aplici cand intri in camera sa omori mobii.Dar sa zic asa daca stai 1 zi numai pe asa ceva faci lvl propus, dar recomandarea mea este sa bagi si inel site de la una din cutiile care sunt pe site.Te ajuta mult si inelul xp si manusa talhar dar si a treia mana...SUCCES

La revedere metin2ro

• Sunt lycan lvl 79
    P suflet rosu,G10 ,Suflu,G5 Sfasie,M10 Dinti

Iteme :
    Gheare Soim +4 pm+33,
    Coif sfânt +6 diavol , sageti +10
    Aur alb brățară+9 10diavol
    Cercei 20diavol
    Cizme piele +9 (nu am pv) critica+3,incetire +6
    Colier aur +9
    Armura nopti +8 pv1500
    Scut leu+9 vamp+10,orc+10eso+10 ,10% atac corporal,+6 bloca
    atac corporal (7 ori schimbat)
    Pet Nemere lv78 (pv+9.3,aparare +7.5,pm +13)

Va multumesc anticipat !

• Tinand cont ca nu ai scut cu aparare impotriva necunostintei nu iti pot recomanda decat camera 40 din v4( adica prima cum intri).Sa cresti frumos cu ceva inele xp pe tine merge in camera 46 sau 47 dar aici treb sa ai scut cu aparare impotriva necunostintei.Asa ca stai la crescut si dropat in camera 40 si pe parcurs iti cumperi si scutul necesar de care ai mare nevoie in v4...scut +9 lvl 61 cu 10/20% diavol,aparare impotriva necunostintei
    PS...buff ai??? ca sio asta in v4 iti trebuie neaparat,chiar daca ai M uri pe ea este ok

La revedere metin2ro

• salut am si eu un sura de 75 p tais m9 teama m10 armura m5 lovitura deget iteme cam 70 diavol si 45 sageti fara biolog de 70 si cam putina aparare folosesc un pentagon +9 20 diavol 8 int imun si primesc cam 2 k dmg de la arcasi ii ceva normal sau ii cv grav cu echipamentul ? :?: ce camera imi recomandati sa fac 90 f repede

• pentru crescut repede trebuie sa cresti unde poti bate .. daca nu poti bate degeaba dau monstrii experienta ..

Monstrii cu cea mai mare experienta o au setaou comndanti (grota exilului 2).. dar se poate creste si la golemi (grota exilului 1).. doar ca la golemi nu te ajuta diavoli .. ;)

• salut

Sunt sura AM lvl 86 si am:
    p tais,p teama, p vartejul, si p armura

iteme:
    -Casca cu coarne+7 cu 20% diavoli,regen pm 20%, sansa 6% evita atc sageti
    -Armura placa aura +7 cu 10% abs pv, 5% abs pm, valoare atac 30%, rezistenta fulger 10%, pv 1.5k
    - pantofi qilin+5 cu rezistenta sageti 15% si 1.5k pv
    -curea in+9
    -scut lvl 61 +9 cu 8 dex,10% diavoli,imun
    -abanosi+9 cu 20% diavoli, 15% rezistenta sageti si sansa de a jefui sp
    -bratara aur alb+9 cu 10% abs pv si 20% diavoli, 5% patrundere
    -colier lacrima +9 cu 5% blocare, 1.5k pv si 3% abs pm
    -sabie triton+7 cu 29% diavoli, 10% patrundere si 10% critica

De rezistat,rezist bine, dmg-ul nu este o problema.

Vreau sa-mi cresc samanul la nivel 95 si chiar mai mult.
    Am testat camera 45,59,60 si mi se par mici cu prea putini mobi camera 20 o sa o testez in dimineata asta

Imi puteti recomanda o camera mai mare unde sa nu imi fie samanu atacat de mobi si chiar daca e atacat as vrea sa stiu camerele cu cei mai multi moobi ca astea care tot le vad recomandate mi se par prea mici.
    ms

• Problema este ca tie iti trebuie o camera unde nu ca sunt multi setaou ci unde sunt setaou care da xp mult daca doresti sa cresti samanca lvl 95. Iti recomand camera 20 daca zici ca in camera 45 rezisti mai ales ca sunt putini setaou. Pai sunt putini pentru ca trebuie sa bati camera vecina de vreo 2,3 ori si dupa se respawneaza la tine in camera 45. Dar mergi in camera 20 bateao de 2 ori si pe cea vecina dupa care astepti sa vezi cum apar setaou. Pe cei de pe hol sa nu iti mai omoare samanca ii duci in camera vecina intr un colt indepartat. Ca iteme stau frumos ,ai destul diavol si rezistenta sageti pe tine,cred ca si pv ai destul asa ca SUCCES
    PS...de la lvl 95 nu mai merge sa o cresti in v4 ci trebuie sa te duci in padurea fermecata

La revedere metin2ro

• Merita sa investesc in iteme cu sageti de genul cizme de piele+9 si colier de aur+9 ? N-am mai jucat de mult si am vazut ca s-au implementat mai multe bonusuri(ex. rezistenta fulger).

If this ends with the both of us dying in a giant explosion killing a Reaper, just remember. I took the kill shot.

• Merita sa investesc in iteme cu sageti de genul cizme de piele+9 si colier de aur+9 ? N-am mai jucat de mult si am vazut ca s-au implementat mai multe bonusuri(ex. rezistenta fulger).

Merita sa faci o investitie in iteme v4 cu rezistenta la sageti si tare impotriva diavolului. Rezistenta fulger este si ea buna in v4,pe langa cele spune de mine daca mai gasesti pe itemesi cu rezistenta fulger ar fi si mai bine,asta daca te duci si dropezi sau cresti la mobii care trebuie contra lor fulger rezistenta.Daca stai prin primele camere nu ai nevoie de rezistenta fulger ci doar de rezistenta sageti si diavol,dar daca te duci prin camerele 20,45,60 aici pe langa mai trebuie si rezistenta fulger...SUCCES

La revedere metin2ro

• S-a scos experienta de la comandanti, dar s-a scos si dropul ? Ma refer ca s-ar merita sa bat un huashin pt dropului si a mobilor ce ies din el ?

Dropul de la Generalul Huashin/Yonghan cant si dropul comandantilor a ramas neschimbat.

I think gold is made for kings - that's what I am.

• S-a scos experienta de la comandanti, dar s-a scos si dropul ? Ma refer ca s-ar merita sa bat un huashin pt dropului si a mobilor ce ies din el ?

Experienta care o aveau comandanti care ies din Huashin/Yonghan NU mai exista,dar dropul asa cum si colegul de mai sus a spuso a ramas neschimbata.Acum problema este cu ce lvl te duci sa omori acesti doi generali in v4,una este cu un caracter pana in lvl lor si alta este cu un caracter peste lvl lor...conteaza acum in v4 mult chestia asta si la drop si la xp...SUCCES

La revedere metin2ro

• care imi poate da si mie o harta v4 si sa imi zic care sunt camerele in care sunt mult mobi si cu respwan mic.(nu camere cu setaou rosi)

Nu am facut scoala in Romania asa ca nu stiu gramatica limbii romane.

• Sa o cresti lvl 95 si sa iti mearga bine xp ul la samanca trebuie sa mergi in camera 20,dar asta numai daca poti rezista cu un war in aceasta camera.De preferat in camera 20 ar fi cel mai bun un sura arme cu P tais si o grupa de 8 membri+ inele xp...SUCCES

La revedere metin2ro

• Am mai facut postari in acest topic si mau ajutat mult sugestiile voastre,
    acuma va prezint Lycan am lv 83 cu ( 3 P rosu,dinti,suflu , G7 sfasie ,9 indigo) sa imi spuneti unde cresc
    Deci : Armura-Vinator +4 1.5k pv , 10 pv, 5 daune ,pietre+4
    Arma-Dinte Lup Verde +2 14 diavol , 4 shh ,3 critica 10 farmec,8 blocare 1 pietre(moob+4)
    Coif-sfant +8 6 diavol,10 sageti 3 otrava 2 dauna 10 animale
    Scut- leu+9 imun ,6 diavol 10 lovitura atac , 6 vampir ,20 animale , 4 orci
    Cercei-Abanosi +9 full bonus 20 diavol 10 eso , 3 sansa jefui , 8 arunca , 4 colti
    Colier- de aur +9 full bonus 1.5k ,pm 50, 20 reg pv ,6 maini , 4 evantai
    Bratara-Aur alb +9 pm+50 ,10 shh , 6 foc , 6 orc , 6 animale
    Papuci-Cizme de piele+9 2 k pv,6 sageti , 3 blocare,pm +80 , 6 clopot
    Esarfa-19% val atac12,magic14,viteza atac3, 1 (shh,patrunz,int,orc,sansa incetire)
    (46 diavol , 46 sageti)
    Biolog-Tabla Tugyi
    Mount 150 aparare
    Buffer lvl 75 G6 binecuvantarea,M10 reflectia, M9 Ajutor Dragonul