Grota- intrebari crescut, drop, iteme necesare

• asa cum spune si titlul , (am cautat deja si nu am gasit nimic concret, de cand sa modificat forumul nu gasesc aproape nimic) vreau sa stiu si eu unde imi pot creste samanca de la 90 la 95, relativ bine cu 150 exp? nu e vorba de timp dar macar sa se simta ca , cresc si eu ceva pe ea :lol:

In camerele 20 sau 45 numai daca esti bine echipat de v4 si tot ce necesita sa cresti in v4...SUCCES
    PS...camerele se gasesc in harta de mai jos

http://freespiryt.ucoz.com/publ/harta_v4_numerotat/1-1-0-3

La revedere metin2ro

• De ce imi iau dmg mare in v4 cu urmatoarele iteme:
    -abanosi +9 20 diavol 10 sageti
    -colier de aur +9 1,5k pv
    -cizme de piele +9 cu 1,5k pv si 10% evitare sageti
    -mortala +9 cu 1,5k pv 10% sageti

• De ce imi iau dmg mare in v4 cu urmatoarele iteme:
    -abanosi +9 20 diavol 10 sageti
    -colier de aur +9 1,5k pv
    -cizme de piele +9 cu 1,5k pv si 10% evitare sageti
    -mortala +9 cu 1,5k pv 10% sageti

pai ai buff? daca nu ai precizat probabil nu , esti war aura , nu baga iuresul , ce lvl ,biologu la care esti , ce punce status ai , is multe , dar in general pt dmg schimba mortala cu un otel+9 1.5/2k 10/15 sageti + abs pv( si magia ajuta la v4 la mistici) , ia masca frica+7/8/9 20 diavol 10/15 evita dar esential buff ul de la shamanca.
    daca vrei sa duci mai bine fa ti un sura am , el e baza in pvm la orice lvl domina, iau lejer la 78 camera 45 toata , fara prea multe probleme , cu urmatoarele itm: argint+9 20 diavol 10 abs pv 5 patr
    -frica+7 20 diavol (simpla trebuie lucrat la ea , dar poate o las asa si sa ma apuc de aia de lvl 100 ca oricum cresc)
    -otel+9 1.5k 10 abs pm 2 abs pv 10 sageti
    -cizme+9 1.5k 10 evita 5 incetinire
    -cl lc+9 1k 15 sageti 10 sabie
    -otravita+9 42 pm 5 patr
    -vultur+9 imun 10 diavol 10 blocare corporala
    alchimie 0 nam inca trebuie lucrata la ea , dar ca war aura poti baga un rubin cu atac/medie rez medie , un onix blocare corporala evita sageti si patrundere, si un granat orice opac legendar caci are rez la fulger + pv aia te intereseaza , daca vrei fita baga si jad x2 pv + abs pv , nu sansa de abs pv.

• Buff am pt v4..acestea sunt itemele de care dispun momentan.
    Ce ar trebui sa mai modific la ele?
    Masca frica +8 20% reg pv 3 otrava 20% diavol 20% orci 10% eso
    Scut leu+9 6 orci imun 10% diavol 12 putere 6 eso
    Otravita +7 pm 36 p+4 si atat
    Colier de aur+9 1,5k 12% reg pv 30% reg pm 6 maini +30pm
    Abanosi +9 20 vampiri 20 diavol 10 sageti 10 animale 4 orci
    Cizme de piele +9 1,5kpv 15 evantai 5 blocare 2 incetinire 10 evitare
    Otel +9 1,5k pv 20 farmec 15 val atac 5 daune abs de PM
    Bratara 2k pv si atat(trebuie schimbata)
    Lvl 75 aura P biologul cu ramurile terminat,buff de 75 cu g8 binecuv m8 forta m8 reflexie

• schimba otravita , bratara cu abs pv 20 diavol pv cat mai mare , scut cu imun 15 blocare sau 10 blocare 10 diavol depinde de buget , daca vrei sa rezisti mai bine la rosi schimba cizmele cu qilini +6 2k 15 sageti +ceva blocare si vei fi ok

• ajutati-ma si pe mine cu o camera v4,chiar 2, pentru drop! Am încercat camera 46, bat fara probleme toata camera dar e slab rau dropul cu manusa la lvl 75. Dati-mi niste idei ca mi se ia de v4. Am sura arme de 75 +buff.

• ajutati-ma si pe mine cu o camera v4,chiar 2, pentru drop! Am încercat camera 46, bat fara probleme toata camera dar e slab rau dropul cu manusa la lvl 75. Dati-mi niste idei ca mi se ia de v4. Am sura arme de 75 +buff.

Salutare. Cea mai buna camera de drop o poti gasi atat v4 cat si v3. In v3 ai o camera de drop plina de setao care au un timp de respawn foarte scurt. In v4 poti opta intre a 3-a sau a 4-a camera de la portal dar si cea de langa scheletul sura.
    Drop in v3/v4 ai chiar si la lv 100. Sunt fluxuri de drop din cate am constatat. In 30 min nu am luat nimic, iar in urmatoarele 5 am luat 6 arme de 70.

Eu personal folosesc un war aura de 90 cu care bat la drop si imi merge destul de bine, cu 60 sageti si 70 diavol + buf cu G-uri.

Eu zic sa mai insisti cu 46-47, lasi samanca/samanu pe holul dintre ele , ba chiar mai mult poti sa faci si un experiment in sensul de a bate doua ore cu manusa si apoi alte doua fara. Eu saptamana trecuta am incercat acolo tot cu un caracter lvl 75 si am ramas surprins sa vad dupa vreo cativa ani de metin ca exista un loc unde poti dropa atat cu manusile talharului cat si fara cam acelasi numar de iteme(arme,armuri,scoici,cutii,plante pentru potiuni), desi nu stiu daca e un lucru pozitiv, parca acum acum ceva timp cand hoinaream si eu prin v4 era mai generos dropul, in fine asta e dropul actual, important e sa poti bate cat mai repede fiecare camera ,in felul asta in timp ce se regenereaza una , tu esti ocupat in cealalta, iar dropul va parea mai ok ;)

• Si eu mai demult cu un war 86 faceam cel putin 40kk pe o ora jumate , + scoici ,flori,etc ,acum insa a scazut cu 30% dropul , dar totusi fata de alte locuri inutile precum metine, care ai sansa la nimic , chiar nimic, mai bine aici dintr o ora face ceva ,cand la metine, e = cu 0, cel mai bine iesi cand vinezi armele la playeri pt pet , cu toate ca agraveaza ,,sanatatea,, sv ului dar nu ai ce face , tragi pt tine .

Sa fiu si on , camerele 46-47 is cele pt farm in v4 , am auzit cum ca exista o camera anume in v3 unde e tot de drop , cu setao si pica si licori verzi / mov , insa nu o stiu exact .

• In 2 ore cu manusa la level 75 in camera 46 (toata camera lejer) am luat vreo 4 lame demon si 2-3 arme de 75. Aiurea rau...o sa incerc fara manusa,poate mai bine, dar nu cred. Decât sa pierd 2 ore pentru un 7kk,mai bine o las baltă. Poate am avut eu ghinion,nu am idee

• Cele mai bune camere de drop in V4 cum si colegi de mai sus au spuso sunt camerele 46 si 47,dar nu trebuie sa ai in fiecare zi acelasi drop ca ziua trecuta. Si eu dropez la lvl 81 cu war aura in 47 toata camera si o zi poate am drop frumos alte zile slab dar asta este jocul si trebuie sa ne obisnui cu el si cu dropul de acum. S au dus zilele de v4 cand dropam si ieseam cu itm si altele de 30-50kk pe zi,azi daca iesim cu 10-20kk sa ne multumim. Insista in continuare in ambele camere 46 si 47 cu manusa pe tine si mergi inainte, dar in fiecare zi sa dropezi...SUCCES

La revedere metin2ro

• Salutare , cam cat m-ar costa sa cumpar un set de v4 pt un sura am ?, as dori sa stau la drop .
    voi cumpara si o samanca cu p-uri pe viitor iar in sura voi baga exo pana fac 2 p-uri Tais si Teama si poate un g armura

• Astea sunt itm-le care ti-ar trebui: casca cu coarne +6,+7 20% diavol gasesti cam pe la 200kk
    - cizme de piele+9 1,5kpv-2kpv, si blocare daca gasesti , tot cam 200kk
    -abanosi +9 20 diavol 10 sageti gasesti pe la 400kk sau cu 15% sageti 600kk+ dar cred ca sunt suficienti aia cu 10%
    -un scut lv 61 imun 20 diavol trebuie sa gasesti pana in 400, vulturul e mai scump, in jur de 500kk
    -si un colier de aur+9 1,5kpv-2kpv restul praf ar trebui sa gasesti tot cam pe la 200
    -si eu unul m-am descurcat bine la drop si cu o armura de lv 34+9 1,5kpv 10% abs pv care e in jur de 150kk
    -si bratara de argint+9 20 diavol gasesti pe la 150-200kk,cu 10% abs pv langa diavol cam 400kk sau aur alb+9 20 diavol 300-350kk, sau cu 10% abs pv langa diavol cam 700-800kk..
    Si legat de scut, daca stai la drop in prima camera din v4 nu ai nevoie neaparat de imun, pt. inceput poti sa-ti iei ceva si doar cu diavol.

Cu itm-le de sus te descurci de minune si fara buff la drop.

• Salutare!
    Care îmi poate spune unde sa cresc v4 am un Sura AM Lv 82, rezist v4 dar nu prea cresc deloc îmi da undeva la 0,01 pe mob, am și inel site și cel normal de 1ora
    Mulțumesc!!