https://www.youtube.com/c/doSteps Ai aici tot ce - ti trebuie ca sa - ti faci o idee.
-
-
Topic unit cu cel dedicat.
-
Asi dori sa fac lv 80 pe sura si shamanca. Momentan au 77 si 75. Buff m10. Iteme cat de cat. unde este loc bun de crescut?
-
In v4 ai putea incerca
-
In v4 ai putea incerca
in v2 sau sd3?
-
Cel mai bine in v4 daca ai diavoli/sageti sau in v3 la golemi.In v2 nu recomand,cresti foarte greu acum,mai ales in grupa, dar daca in v3/4 nu rezisti,atunci dute in v2.
-
Cel mai bine in v4 daca ai diavoli/sageti sau in v3 la golemi.In v2 nu recomand,cresti foarte greu acum,mai ales in grupa, dar daca in v3/4 nu rezisti,atunci dute in v2.
ok mersi:)
-
In v2/sd3 ti-ar lua enorm sa cresti pana la 80 pe ambele. Cel mai bine v4, daca nu ai iteme sa rezisti nici nu-ti recomand sa faci level. Daca vrei sa stii o camera buna de crescut in v4 gasesti aici -> Grota- intrebari crescut, drop, iteme necesare
-
-
Topic unit cu cel dedicat.
-
Asi dori sa fac lv 80 pe sura si shamanca. Momentan au 77 si 75. Buff m10. Iteme cat de cat. unde este loc bun de crescut?
Daca detii iteme doar cu diavol si rezistenta sageti iti recomand camera 40,iar daca pe langa diavol si rezistenta sageti mai ai si un scut aparare impotriva necunostintei iti recomand camerele 46 si 47...Succes
-
Pentru un mental, in v4, cam ce papuci mi-ati recomanda? Detin momentan cizme de piele +9 2k pv si 15 evitare, insa tot nu mi se par in regula.. sa le inlocuiesc cu unii qilini cu 15 evitare sageti si pv? Ar fi mai eficienti?

-
Pentru un mental, in v4, cam ce papuci mi-ati recomanda? Detin momentan cizme de piele +9 2k pv si 15 evitare, insa tot nu mi se par in regula.. sa le inlocuiesc cu unii qilini cu 15 evitare sageti si pv? Ar fi mai eficienti?

Cizmele piele+9 sunt bune pentru V4 dar daca nu ti se pare ca merge cum trebuie poti pune numai Qilinii cu rezistenta sageti 15% si sunt buni pentru ca au pe ei si sansa blocare atac corporal.
-
Cizmele piele+9 sunt bune pentru V4 dar daca nu ti se pare ca merge cum trebuie poti pune numai Qilinii cu rezistenta sageti 15% si sunt buni pentru ca au pe ei si sansa blocare atac corporal.
Sunt bune, intradevar. Insa problema este atunci cand iau foarte multe grupe, soldatii fiind foarte multi, se baga oarecum "sub caracter" si ma seaca din patrundere.. O sa incerc totusi sa iau qilini, parca blocarea atacului corporal mi-ar da mai multa incredere la un mental..
-
Sunt bune, intradevar. Insa problema este atunci cand iau foarte multe grupe, soldatii fiind foarte multi, se baga oarecum "sub caracter" si ma seaca din patrundere.. O sa incerc totusi sa iau qilini, parca blocarea atacului corporal mi-ar da mai multa incredere la un mental..
incearca cizme pv+ 15 sageti + 10/15 evita sageti , sunt scumpi dar isi vor face treaba , ia si un scut cu imun 10/15 blocare 10/20 diavol si cu un coif de 60+7/8 diavol + evita sageti nu o sa ai treaba + desigur poti achizitiona si un onyx cu patrundere si blocare corporala, te va ajuta si in viitor
-
Salut, as vrea si eu cateva pareri despre setul meu pentru v3/v4, tin sa spun ca joc pe serverul Dragon *NOU* si nu am inca posibilitatea de a lua un set perfect.

Set:
-armura yy+9 2kpv 15sageti p+4
-coif 60+6 20diavol 8sangeros
-bratara argint+9 20diavol
-colier de aur+9 1.5kpv 5patrz
-cizme de piele+7 2kpv 5critica
-cercei de abanos+9 20diavol 6sageti
-scut pentagon+9 imun 20diavol
-ca arma folosesc arma primita de la misiune, apoi voi folosi un fms+9 pm 41 10diavol 5patrz p+4 mobi fatala+Khan
Nu am alchimie
Sunt sura arme lvl 75, m4tais, m4teama, m4armura.
Am si un buff de 75 cu m3,m3.Cum credeti ca pot rezista in v3/v4 ce imbunatatiri sa fac pe viitor? Multumesc anticipat.

-
incearca cizme pv+ 15 sageti + 10/15 evita sageti , sunt scumpi dar isi vor face treaba , ia si un scut cu imun 10/15 blocare 10/20 diavol si cu un coif de 60+7/8 diavol + evita sageti nu o sa ai treaba + desigur poti achizitiona si un onyx cu patrundere si blocare corporala, te va ajuta si in viitor
Pai tocmai ce ziceam, am cizme cu 2k si 15 evitare, ele au 20 sageti la +9
insa nu mi se par a fi eficiente la caracterul pe care il am.
Scut, inca nu am gasit cu blocare, caut de ceva vreme.. am unul cu 10 diavol 6 blocare :)) intra la numar.
Iar ca si coif, am masca de 60 +8 20 diavol 15 fulgere
Onyx, hm. buna idee
-
scuze in loc de cizme voiam sa scriu qilini

-
Salut, as vrea si eu cateva pareri despre setul meu pentru v3/v4, tin sa spun ca joc pe serverul Dragon *NOU* si nu am inca posibilitatea de a lua un set perfect.

Set:
-ca arma folosesc arma primita de la misiune, apoi voi folosi un fms+9 pm 41 10diavol 5patrz p+4 mobi fatala+Khan
Nu am alchimie
Am si un buff de 75 cu m3,m3.Cum credeti ca pot rezista in v3/v4 ce imbunatatiri sa fac pe viitor? Multumesc anticipat.

-
Display More

Set:
Nu am alchimie

itm sunt bune nu te astepta la minuni pana nu faci p urile dar sunt ok poti farma in camerele de drop si sa faci bani pe viitoar schimba scutu cu unu de 61 , si cam atata , arma otravita minimi 35pm +9 , dar nu sti ce iti pica in v4 la drop , nu sti cand vine ,,50 media pe otravita/gheare/etc,, succes , buff iara fa g urile + full int