Grota- intrebari crescut, drop, iteme necesare

• In primul rand pe cizmele piele+9 ai 20% sageti si ca bonus ce poti prinde este 10% evita sagetile.C am slabut echipat cu 50% tare impotriva diavolului, 40% aparare sageata si cu khan sa il lasi pe atac automat in V4.Sa poti creste lvl 95 trebuie sa ajungi in camera 45 ,dar aici pe langa ce ai tu mai trebuie sa pui ceva aparare sageata si diavol pe tine( din costume+coif de la eventul craciun).Si totusi si cu astea iti mai trebuie un jad legendar opac+4 cu dublu pv, un rubin legendar opac+4 cu paguba medie,valoare atac,sa mai detii si iteme cu sansa de blocare a atacului si bineinteles BUFF obligatoriu.

La revedere metin2ro

• Pe cizme am 10 evitare sageti mai am 10 sageti pe otel 10 sageti pe colier si piatra de pe otel.diavol am 20 bratara 20 cercei 20 scut 10 coif.Ar fi o varianta mai buna sa vand ninja si sa imi iau sura am?cu ninja pvm nu prea realizezi mare lucru banuiesc.

• Salut! Vreau sa imi incep un set de farmat in v4. As dorii sa imi spuneti cam ce iteme ar fi mai bune la un sura arme nivel 78 cu biologul terminat, 4p (tais teama armura si vartej).
    Deocamdata am asa:
    bratara aur alb 20 diavol 5 daune pv 3 patrundere si 6 fulger, asta o sa o pastrez
    am colier de aur+9 1.5k pv 10 daune pm, 5 blocare, 8 regen pv
    si doresc sa-mi cumpar un scut de 61 cu imun si 10 blocare corporala
    Bugetul meu actual este de 1kkk, iar de 550kk o sa-mi cumpar o samanca cu 2p-uri ca sa ma ajute in v4 cu bufful.
    mai am niste iteme de vanzare pe care as putea scoate in jur de 700kk.
    vreau sa stiu in special pe armura si qilini si coif ce bonusuri sa-mi iau
    ar fi mai bine qilini cu 1.5k pv si 10 sageti sau qilini cu 1.5k pv si 5 blocare?
    otel/dga de sura+6 sau 9, cu 1.5k pv 10 daune pv sau 1.5k pv 5 daune pv si 10 sageti?
    ce coif sa-mi cumpar cu 20 diavol? de 60, dar plus cat?
    abanosi as fi gasit unii cu 20 diavol 10 vampiri 6 sageti la pretul de 180kk, i-as cumpara.
    Astept parerea voastra in comentarii

• @Fak3r...pentru setul de iteme V4 trebuie sa ai tare imptriva diavolului si rezistenta sageti in primul rand de se poate maxime si dupa sa mai ai sansa de blocare atac corporal si nu in ultimul rand aparare la necunostinta.Pe langa astea sa mai ai si alchimie macar opaca+4, energie 5-7 si un khan/porcusor.Buff ul trebuie obligatoriu sa ai ca te ajuta foarte mult mai ales in camerele 46-47 unde este cel mai frumos drop din v4...succes

La revedere metin2ro

• Dintre un scut 61+9 imun 20 diavol si unul imun 10 diavol 8 int 8 putere pe care sa l aleg pentru v4? tin sa precizez ca sunt sura am, iar scuturile cu 20 diavol si imun se gasesc foarte greu si sunt destul de scumpe. Intrebarea este daca acel scut cu 8 int 10 diavol 8 putere echivaleaza cu cel cu 20 diavol.

• Eu pentru un sura arme as alege scutul cu aparare impotriva necunostintei 8 INT 8 STR 10 tare impotriva diavolului. Tu ca sura arme prin INT ti se mareste atacul pe tais,deci eu as alege pe cel precizat mai sus.

La revedere metin2ro

• salutare, se merita investiția de 4kkk intr-un set bunicel de v4 ? Am un sura am , nivel 72 momentan m7tais,m6,m5 o sa bag si ,25 de exo poate il urc la m9 căsătorit cu șamanca m7/m7 si sa fac lvl la 75 pentru o otrăvită +9 , cu 70-80 diavol ,46 săgeți as rezista la farmat? Si as scoate investiția in câteva luni? Sau macar sa îmi permit sa creez un sura pvp.?
  • Din v4-v3 nu prea scoti bani (parerea mea), farmezi 4-5h pentru 30-40kk mai bine faci lvl 75 si il duci la lvl 90 repede si bati in mapa de 90 la metine.
    De rezistat in primele camere in V4 rezisti, se bate foarte usor si daca mori poti sa dai in oras.
    Iti sugerez inainte sa te apuci sa iti faci itm sa faci P-urile (macar la tais trebuie sa il faci).
    Ca itm iti sugerez
    imun (oblicatoriu pentru V4) si diavoli sa mai aiba
    daca poti un otel cu abs de pv+abs de pm(nu oligatoriu)+pv SAU pv+sageti SAU pv+sageti+abs de pv (dupa mine abs de pv e mai buna ca sagetile)
    coiful sa aiba diavoli si fulger/sageti/abs de pv/abs de pm (de preferabil cat mai multe din bns astea)
    alchimie (rubin si jad obligatori)
    restul itm cu diavoli sau sageti

cu itm ar trebui sa bati in v4 foarte bine

PS.
    Poti incerca sa cresti jucatori in v4 contra cost

• Buna . Am urmatorul cont :War aură lvl 81 P aura M9 vartej m4 incizie . M 8 iures cu urmatorle itm :
    Coif de fier +9 :
    20 reg pv
    10 orci
    6 eso
    12 reg pm
    20 diavol

Scut tigru +9:
    10 animale
    20 diavol
    6 eso
    Imun
    8 putere

Cercei abanos +9
    10 clopot
    6 aparare săgeata
    6 drop obiecte
    6 eso
    20 diavol

Colier lacrima cer +9:
    12 reg pm
    2 dauna abs pm
    10 evantai
    1.5kpv
    15 aparare săgeata

Bratara aur alb +9
    6 vampir
    10% daune abs pv
    4 orci
    6 rezistență foc
    20 diavol

Qilini +6
    3%sansa încetinire
    6 %evita sageti
    6 gheara
    2k pv
    15 aparare săgeata

Otravita +9 pgm 40 restul praf

Alchimie :rubin atac .medie .rezistență medie opac +4
    Jad+4 dublu pv
    Esarfa 18. 41-59. 7 pgm
    Detin și samanca lvl 79 3xp și un g4

As vrea sa stiu unde as putea creste cu itm care le am în v4 si unde as avea și un drop bun ?
    Pareri recomandări pentru noi itm ?
    Unde il pot lasa pe auto fara sa ma omoare ? (Am incercat prima camera ..merge vreo 10 20 min dupa care moare )
    Multumesc anticipat !

• Dupa parerea mea itemele sunt detul de bune, dar totusi ar fi de preferat si ceva fulger pe langa...de exemplu poti schimba coiful de fier+8 cu o masca de frica +7, +8 (ca ofera blocare atac corporal) cu 20 diavol + 10/15 fulger, la fel bratara de aur alb (desi e cam scumpa) 20 diavol + 10 abs pv + 10/15 fulger si nu am vazut ce otel sau posedata ai, care de asemenea ar putea avea 1,5-2k pv cu sageti si fulger.

Cat despre camera in care sa bati (tot o parere personala) ti-as recomanda camera 16 unde poti bate si pt crescut si pt drop sau camera 45 pt crescut (dar posibil in 45 sa fie nevoie sa scoti comandantii).

• Dupa parerea mea itemele sunt detul de bune, dar totusi ar fi de preferat si ceva fulger pe langa...de exemplu poti schimba coiful de fier+8 cu o masca de frica +7, +8 (ca ofera blocare atac corporal) cu 20 diavol + 10/15 fulger, la fel bratara de aur alb (desi e cam scumpa) 20 diavol + 10 abs pv + 10/15 fulger si nu am vazut ce otel sau posedata ai, care de asemenea ar putea avea 1,5-2k pv cu sageti si fulger.

Cat despre camera in care sa bati (tot o parere personala) ti-as recomanda camera 16 unde poti bate si pt crescut si pt drop sau camera 45 pt crescut (dar posibil in 45 sa fie nevoie sa scoti comandantii).

am un otel +9 2 k pv 10 sageti 2 abs pv 3 abs pm restul praf

• Salut.
    Am niste cizme de piele +9 cu dublu sageti pe ele.Merita schimbate cu niste qilini?..Daca merita schimbate, pe qilini sa caut pv cu fulger sau pv cu sageti?
    De curand am cumparat o bratara cu 10% fulger si am vazut o reducere destul de bunicica a dmg-ului primit,astel ca intrebarea mea este: mai merita sageti pt setul de v4 sau e mai bun fulgerul?

• Din punctul meu de vedere rezistenta la fulger este mai buna decat rezistenta la sageti pentru ca rezistenta la fulger reduce dmg atat pentru soldati cat si pentru arcasi, adica pt tot ce se afla in v4, pe cand rezistenta la sageti reduce dmg doar contra arcasilor.
    Din cate stiu bonusul de rezistenta la fulger nu se poate prinde pe papuci, deci nici pe Qilini, exceptie facand papucii de lvl17 care au ei direct bonus rezistenta la fulger cum au Qilinii blocare atac corporal, deci papucii cu rezistenta la sageti sunt buni.
    Pentru a alege dintre cizme de piele si qilini poate fi discutat din mai multe puncte de vedere cum ar fi: caracterul, bonusul preferat, restul bonusurilor de pe ambele tipuri de papuci...eu personal ca si war corporal (aura) folosesc qilini 2k pv 10 sageti 5 blocare (necunostinta), dar un sura arme (pt ca are teama + armura vrajita) sau un war mental (pt ca are corpul) ar putea folosi cu usurinta si cizme de piele 1,5-2k pv (eventual + 10-15% evitare sageti pe langa rezistenta cizmelor). Spun toate astea evitand subiectul qilini 2k pv 15 rezistenta sageti 15 evitare sageti. :D