Grota- intrebari crescut, drop, iteme necesare

• Cumpara talisman fulger +1 (chiar si nebonusat) si bate in primele camere in din V4. Costumele nu merita, dar un pet ar fi bun, un razador ceva cu 14 zile 1skill daca nu vrei sa dai 90

Ma ajuta un talisman +1 nebonusat ? Nu trebuie sa aiba rezistenta gheata ca sa fie folositor?

• Pai rezistenta gheata nu te ajuta in v4 la setaou?Mie imi trebuie talisman pt rezistenta, nu neaparat pt damage.Daca tot cumpar unul vreau sa si pot rezista la o camera intreaga

• ca sa bati cum trebuie intr-o camera buna(13)
    Iti trebuie cel putin 85 fulger ca ai si buff cu itm alea nu prea cred ca o sa bati( poate in prima camera)

• Nu stiu cine ti-a spus tie ca ai nevoie de gheata la setaou. Pt rezistenta ai nevoie de fulger cat mai mult pt damage diavol si eventual talisman fulger.

Pe wiki scrie ca gheata este folosita impotriva monstrilor de gheata din v3, printre care si setaou.Asta inseamna ca ofera doar dmg impotriva lor sau si rezistenta?

• Pe wiki scrie ca gheata este folosita impotriva monstrilor de gheata din v3, printre care si setaou.Asta inseamna ca ofera doar dmg impotriva lor sau si rezistenta?

Lasa tu wiki...oricum din cate stiu scrie doar la golemi,insecta de gheata,vrajitoare si cei care sunt si pe munte sohan, Setaou si Dragon sunt mobi de fulger, deci ai nevoie de fulger diavol si sageti, cu 60,70% fulger poti bate linistit fara buff in camera 13 si cresti foarte repede.

• Salut !
    Vreau sa-mi cumpar si eu un talisman dar vreau sa fie special pentru v4.. Banuiesc ca trebuie fulger;dar cu ce bonusuri ? ✌

• Salut! Am un mental de lv 79, p corp g6 spirit....50(55) fulger 50 diavol, talisman fulger + 1 momentan imediat +2 , otravita +6 pgm 36 p+4.....cum as putea sa fac mai bine fata in v4? si sa dau mai mult damage....Merci.Nu vreau sa aud de alchimie mitica etc.

• pet +roua si buff daca nu zici de alchimie si esarfa cu medie 5+ altcv nu am ce sa iti recomend pentru a avea un dmg mai bun parerea mea ( nu strica si un sigiliu cu tare mobi sau atac ) insotitor nu e cazul ca nu ai lvl de unu eroic cu berseker.

• Salut, încearcă sa cumperi un talisman fulger +1 și niște costume (freza+haina+arma) cat mai ieftine și sa pui bonusuri pe ele strict de v4, acum depinde și pe ce iteme ai fulger și diavol, eu unul am mental 83 cu G3 corp și iteme coif 60+4 20 diavol brățara argint 10 fulger 20 diavol abanosi cu 20 diavol colier de cupru și papuci cu fulger+9, scut 61 imun 20 diavol și țin gemenele de crescut liniștit

A fost o vreme.. o vreme cand bateam un regat intreg
    De luni pana duminica era ca in paradis..