Grota- intrebari crescut, drop, iteme necesare

• Salut am un sura AM lvl 93 P tais, P teama, P armura cu urmatoarele iteme:

Coif de 80+7 - 10 fulger 20 diavol

Scut vultur+9 - imun 20 diavol

Bratara aur alb+9 - 15 fulger 10 diavol

Abanosi+9 - 20 diavol 10 sageti

Colier cupru+9 - 2k pv 3 cirt 3 blocare

Papuci lemn+9 - 2k pv 2 blocare

Esarfa 19 abs 32-44 atac 8 pm

Otravita+9 pm 36 p+4

Otel+9 1,5k pv 10 fulger p+4

Talisman fulger+4 rez hh 10 8 blocare 4% aparare

Alchimie: rubin mitic full pvm (atac, aparare, pm), jad mitic dublu pv, granat mitic perfect toate+4

Si costume, in total am 90 diavol, 85 fulger, 53 pm, 12% putere fulger

Cu biologul sunt la tablite mai trebuie 10

Dmg`ul meu este de 3k/hit normala....e normal asa cv?

Am si set de int si daca pun si roua cu 70 atac + grupa care da 32 atac si cristal de 10 ajung la 3,6k normala.

Vi se pare normal? :))

Sau imi scapa mie ceva?

• La fel am si eu, damage foarte mic tinand cont ca am acelasi lucru ca si tine. Ba chiar am mai luat si pet cu 15 monstri :) sa ai atata paguba medie si aproape 100% diavol si sa dai 3000... Culmea e ca daca dau jos 10% diavol, scade damage-ul cu aproximativ 300, deci daca dau totul jos, ar trebui sa raman fara damage?

• La fel am si eu, damage foarte mic tinand cont ca am acelasi lucru ca si tine. Ba chiar am mai luat si pet cu 15 monstri :) sa ai atata paguba medie si aproape 100% diavol si sa dai 3000... Culmea e ca daca dau jos 10% diavol, scade damage-ul cu aproximativ 300, deci daca dau totul jos, ar trebui sa raman fara damage?

Daca dau toate itm cu diavol jos, scot alchimia si talismanul ajung la 900 dmg...cu set de int cand pun skilurile...e penibil

• Salut , cam cat diavol si fulger este necesar pentru a bate dragonu singur ca si sura am , otravita ce pgm sa aiba ? si ce alchimie .

Salut. Eu nu am farmat la dragon dar parca știam ca trebuie apărare la abilitate pentru a rezista și cât mai multa medie, mobi, atac, șamd pentru dmg. Cred ca fulger trebuie doar la mobii din camera dar i poți muta. Oricum am înțeles ca pe fiecare server sunt oameni care stau toată ziua sa faca dragon și nu cred ca poți întra din cauza lor.

:thumbsup:

• Salut. Am si eu pe amicicia un ninja de 78 cu 90 fulger si 71 diavol, rezist bine in camerele din v3/v4 dar fara cele cu setaou rosii si nu stiu in ce camera sa il las pe auto sa nu moara samanca, sa fie un colt/hol sau ceva sa nu apara mobi sa o omoare.

• O intrebare. Cum nu am mai fost de cam mult timp in V4 (3-4 ani)am si eu o intrebare. Ce iteme imi trebuie ca sura arme? Inainte stiam ca trebuie diavol si sageti cat mai multe. A da si imun Acum?

• Am si eu un lycan ,am 85 fulger si 64 diavol,
    Am gheare de 70+8 cu 35 medie , rubin leg , m9 sufletu rosu si cam atat pentru atac ,

Am doua intrebari:
    1) De ce naiba dau 1.8k pe hit ? Adica inteleg nu am prea multe chestii , dar 64 divaol ala nu ajuta la nimic? cat dmg imi da 10 diavol?
    mie mi se pare ca 10diavol= 150 maxim 200dmg in plus! Sper sa nu fiu sanctionat ,dar jucam pe private prin 2015 2016 , si cu 120 diavol , dadeam 30k dmg ,(test facut cu iteme normale , ma plictiseam) ,si aici cu jumatate din suma aia dau 1.8? adica serios. Pentru cei care o sa veniti cu (amuleta nazar/medalie . pesti de atac / khan si pet cu berseker/vanator) nu va chinuiti , ca va dau video de la youtuberi care pe langa ca bat cu maxim 70 fulger si 20 diavol, dau cate 6k pe normala. Ce naiba sa intampalt cu v4?
    2)De ce la 85 fulger , imi dau 5-50 dmg, si dintr-o data sare 1k asa random din mine? Imi da patrundere sau ce?
    ca sa nu mai zic ca daca nu bag o roua alba de 150 sau 200 , da cu 85 fulger eu tre sa bag si roua (+am rubinu cu aparare) eu nu pot bate in camera 45!

Stie cineva sa imi raspunda\?

• Salut!

Imi pregatesc acum itemele pentru a putea creste si intra in V3/V4. Sunt razboinic corp, full P.

Sunt foarte care ar fi cea mai potrivita combinatie de diavol/fulger astfel incat sa nu am probleme.

Cum suna 60% diavol si 45% fulger? Asta doar din iteme, fara costume si altele.

Am nevoie neaparat de pet? Daca da, de care? Ce alte sfaturi imi puteti da?

Mersi frumos.