Vor putea fi prelungiti in anumiti termeni.
Vei gasi curand un raspuns mai complet aici [Fuziunea] Intrebari/Raspunsuri .
Sistem mounti puternici - Întrebări frecvente
-
-
Nu am mai vazut intrebarea asta din cate am citit eu ... daca prelungesti mountul cand ramane sub 1 zi si esueaza ,mai poti incerca tot atunci ?

-
Nu am mai vazut intrebarea asta din cate am citit eu ... daca prelungesti mountul cand ramane sub 1 zi si esueaza ,mai poti incerca tot atunci ?

da , mie imi esua si 3 la rand

-
Mersi mult !

-
Am citit cateva pagini din topicul acesta si imi pare rau daca cumva s-a mai pus intrebarea asta :
Daca am un cont de lvl50+ fac mountul mandru si il pun in depozit e legal sa bat cu conturi de 15 dupa el? -
Daca am un cont de lvl50+ fac mountul mandru si il pun in depozit e legal sa bat cu conturi de 15 dupa el?
Da pentru ca autorizati face parte tot de pe cont .
A zis HalfOp odata pe irc ca este legal.
-
Nu inteleg o chestie ... daca am Dragor evoluat doar din pergament evolutie il pot prelungi tot cu un pergament evolutie ?
-
Nu inteleg o chestie ... daca am Dragor evoluat doar din pergament evolutie il pot prelungi tot cu un pergament evolutie ?
Aici te referi cand ramane sub o zi daca il poti prelungi tot cu evolutie ?
Ei bine nu , tot cu pergament tranformare il poti prelungi .
-
Aici te referi cand ramane sub o zi daca il poti prelungi tot cu evolutie ?
Ei bine nu , tot cu pergament tranformare il poti prelungi .
Da, la asta ma refer ... Pai si daca il prelungesc cu pergament transformare imi ramane tot asa ca inainte ?
-
Am citit cateva pagini din topicul acesta si imi pare rau daca cumva s-a mai pus intrebarea asta :
Daca am un cont de lvl50+ fac mountul mandru si il pun in depozit e legal sa bat cu conturi de 15 dupa el?Eu stiam ca e ilegal,cum poate bate un player de lvl 15 cu "cal militar"?
-
Eu stiam ca e ilegal,cum poate bate un player de lvl 15 cu "cal militar"?
Este legal doarece acel cont iti apartine tu poate ai dropat acel Leu ori l-ai cumparat de pe Site!!! Este leul tau si faci ce vrei cu el pe cont!! NU are cum sa fie ilegal deoarece de exemplu ma apuc de metin si donez si imi iau leu sau il dropez in acest caz nu cred ca este vorba de ILEGALITATE!!! este 100%LEGAL

-
Pica.foarte.greu.autorizatiile...
-
Daca am autorizatia sub 24 h de ce am nevoie sa il prelungesc?
-
Daca am autorizatia sub 24 h de ce am nevoie sa il prelungesc?
Pergament Transformare
Dai ai grija sa ai destule pergamente, deoarece iti poate esua.
-
Cata aparare da un sigiliu de mistret( nu autorizatie)?
-
Cata aparare da un sigiliu de mistret( nu autorizatie)?
- Bonus oferit: - atata timp cat esti calare pe Mistret primesti un bonus de 20% versus monstrii. Mistretul nu ofera aparare.
-
Nu gasesc nicarieri pe forum , dar am si eu o intrebare.
E adevarat ca nu mai pica mounturi defel ?:|
Am stat azi de la 6 la 9 : 15 si nici macar unu nu a picat , am intrebat si pe alti la fel.
Am inteles de la ei ca nu mai pica defel. E adevarat? Sau e rata asa de mica ? -
Bat de aproximativ 3 saptamani aproape in fiecare seara si nu mi-a cazut nici o autorizatie desi luam si cate 2-3 ss cat bateam pentru auto/ mentionez ca am lvl 65 war corp am batut zile la rand la metine de 65,70,75,80,85 si la 9 cozi,rege foc si regina si nimic !!!!!!!!!!!
morrrrrrrr! de ce nu cade autorizatie?
si am batut tot timpul cu manusa! 
/Akastus - warn pentru spam cu emoticoane. Se admit maxim 6 emoticoane/post.
-
Autorizatii pica dea sa micsorat rata de drop.
-
Un raspuns mai elocvent de la vre-unu din Staff. Sa intelegem si noi mai bine.
Multumesc!