Sistem mounti puternici - Întrebări frecvente

• Moa iti da 30 viteza de miscare...mi-a asa mi-a dat.

Stiu ca la eventul de paste nu picau autorizatii,ci direct
    sigilii..acum este la fel ? sa stiu daca merita sa ma chinui
    pentru o auotrizatie(sa o evoluez eu,sa-i aleg eu bonusul)
    sau pica directi sigiliu cu bonus random ?

nu, la informatii caracter imi apare 50 viteza de miscare in plus dar daca observi are aceasi viteza precum calul. Am intrebat deoarece ma gandesc ca exista o diferenta intre leu si celelalte (Moa, tigru, mistret) daca poate cineva sa-mi raspunda, poate e un Bug, ceva si trebuie raportat, in mod normal ar trebui sa se comporte la fel ca orice sigiliu(autorizatie)

14 ani de metin2ro cu bune si cu rele :beer:

• Mi-a spus cineva pe joc ca pot prelungi autorizatia cand mai are 5-10ore cu un pergament transformare si ca imi da 10zile,se poate ?
    Daca se poate cu acel pergament transformare cam cat ar costa ?

• Mi-a spus cineva pe joc ca pot prelungi autorizatia cand mai are 5-10ore cu un pergament transformare si ca imi da 10zile,se poate ?
    Daca se poate cu acel pergament transformare cam cat ar costa ?

Depinde la ce gandesti cand spus prelungire autorizatie cu pergament transformare.Adica, daca deja ai transformat autorizatia la grajdar in sigiliu si NU ai facuto pana la ultimul grad,sa ii spun asa adica pana la sigiliu animal mandru(cal militar trebuie sa ai pentru gradul acesta)se poate mari cu pergament transformare si primesti pe sigiliu 10 zile sau 11??.Dar daca il ai deja sigiliul facut transformat pana la animal mandru si ti se duce timpul ramanand cateva ore cu pergament transformare pui sigiliul pe grajdar si clik pe extinde dupa care alegi pergament transformare si 200k yang,unde ai norocul sa ti se prelungeasca intre 1-3 zile.Deci acestea sunt variantele de prelungire a sigiliului...SUCCES
    PS mai multe informatii in linkul de mai jos
    Pe Polaris un pergament transformare costa intre 1,3-1,5kk yang

Mountii puternici

La revedere metin2ro

• Buna ziua !
    Recent am dropat o autorizatie dragor iar vad ca mai nou se poate ataca de pe autorizatie chiar daca aceasta este tanara si nu ai cal armat .
    Intrebarea mea este : Este BUG (pedepsit cu ban) sau s-au schimbat cate ceva de cand nu am mai jucat metin ? Pentru ca eu am avut o pauza de cateva luni de la joc .

• Topic unit cu cel dedicat.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'

• Am vazut azi cativa playeri care atacau de pe mounti tineri ( Mistret,Leu) nu am facut printr-uri imi poate explica cineva cum au facut asta sau este bug si apropo eu azi am facut armatul si nu iau aceea imagine debea maine pot face o autorizatie acum sau trb sa astept pana primesc aceea medalie?

• Am vazut azi cativa playeri care atacau de pe mounti tineri ( Mistret,Leu) nu am facut printr-uri imi poate explica cineva cum au facut asta sau este bug si apropo eu azi am facut armatul si nu iau aceea imagine debea maine pot face o autorizatie acum sau trb sa astept pana primesc aceea medalie?

Acum poti ataca de pe ei chiar daca nu ai armatul facut.

• Buna ziua. Tocmai ce am intrat astazi sa-mi upgradez mount-ul caci orele erau pe duca, si am cumparat 3 pergamente ale transformarii si le-am folositit deodata pe toate. Este vreo problema ca am facut asta? Caci dupa ce am upgradat mount-ul abia cu o zi mi-a crescut mount-ul.. in loc de 9 cat era normal? Am gresit la modul in care le-am folosit?

Multumesc :dash: :dash: :bday:

Avertisment pentru nerespectarea regulamentului:

1 ) Titlul topicului sa fie cat mai sugestiv si in legatura cu tema discutata.

2 ) Folosirea functiei SEARCH inainte de a deschide un topic. Intrebarile de genul: "unde cade fms/rib", vor fi inchise fara un motiv precizat.

Phlegethon

• Poti prelungi un mount Curajos intre 1-3 zile cu ajutorul unui pergament al transformarii + 200k ,probabil ti-a esuat de 2 ori si a 3-a oara ti l-a prelungit cu 1 zi .

I think gold is made for kings - that's what I am.

• Ieri am dropat o autorizatie pe un cont de level 20 si mi-am luat sigiliul de la grajdar. Am pus sigiliul in depozit (pe schimba am alt cont mai mare cu armat) si l-am avansat cu un nivel, de la tanar la salbatic, ca sa pot da pe el, doar ca atunci cand l-am pus din nou pe contul de level 20 imi spune ca nu am levelul necesar. M-am documentat in topicul special pentru Mounti Puternici dar nu prea m-am lamurit daca trebuie level 30 sau 35 si caut un raspuns sigur aici.

• Salut.

Recent m-am apucat pe noul server, am un caracter lvl 35..cal lvl 1. Intrebarea mea este urmatoarea: Pot cumpara autorizatia de pe site sa pot ataca de pe el chiar daca nu am armat ? [Daca da..ce autorizatie ar fi buna?]

Si inca o nelamurire ar fi despre pachetele de yang pe noul server, o sa fie disponibile pe site? De cand ?

• 1. Data vitoare postează aici: Sistem mounti puternici-Intrebari frecvente
    2. Da, poţi face, vei face autorizaţie de nivel 1 pentru că n-ai cal armat. Cu armat faci autorizaţie de nivel 2 şi vei primi bonusul ales la un nivel mai mare, iar cu militar faci autorizaţie de nivel 3, care îţi va duce bonusul ales la nivelul maixm.
    3. Vei putea ataca de pe autorizaţie.
    4. N-am idee de pachetele de yang. Oricum, sunt o prostie.

Actions prove who someone is, words prove who they want to be.

Don't judge people by their actions as long as you can't understand their reality.

' You can do everything you set your mind to, man '

• Topic unit cu cel dedicat. Mai multa atentie pe viitor !

In ultima instanta vreau frica, nu respect
    Constient ca sunt un maniac inteligent.

• Am o nelamurire si nimeni nu m-a ajutat.. Am lvl 35 si lvl 5 la cal. Daca voi cumpara de pe site mount mistret cu 70 MD pot ataca de pe el ? Multumesc

• Nu vei putea ataca de pe el pentru ca nu-l poti evolua decat dupa ce ai facut calul cel putin lvl 11,adica armat.
    Se evolueaza cu pergament evolutie pe care-l gasesti la preturi destul de mici in shopuri,dar repet,numai dupa ce-ti faci armatul.