Ne zice si noua cineva ce pica
Sistem mounti puternici - Întrebări frecvente
-
-
-
Luna asta unde ne uitam la ce mamut pica
-
Luna asta unde ne uitam la ce mamut pica
In acest topic se prezinta zilele si intervalul de ore cu ce mount putem dropa...SUCCES
-
In acest topic se prezinta zilele si intervalul de ore cu ce mount putem dropa...SUCCES
Daca u in topicul ala vezi sigiliu ren aratami si mie ca eu nu il vad
-
Salutare,as vrea sa stiu daca de paste se baga si tombola si cand o sa fie activ dropul la autorizatii(pergament-il activezi cand vrei tu cu ce bns vrei)?
-
Daca va fi sau nu Tombola, vei afla in sectiunea Noutati despre Joc - Game News.
Topic unit. -
Daca tot vorbim de probleme de joc, tocmai ce m-am reapucat de vreo 2 saptamani si am observat o problema enervanta, cel putin pentru mine. Cand activez un anumit skill, luam exemplu taisul(fiind sura), in timpul in care il activez daca incerc sa ma urc pe mount(precizez, mount, nu cal), imi apare clasica propozitie in chat " trebuie sa stai pe loc ca sa echipezi obiectul". Acum nu stiu daca sunteti constienti de chestia asta, daca e facuta intentionat sa mai "amortizeze" sa zic asa din avantajele sigiliilor, dar mi se pare o chestie nasoala.. Inainte sa ma las(prin vara cred) nu era problema asta, si la cal si la mount-uri apasam pe vraja si dupa imediat urcam pe cal.. sau de exemplu in timp ce dau intr-un metin de jos, fiind pe atac automat, daca incerc sa ma urc pe mount in timp ce atac metinul nu merge, aparandu-mi acelasi enunt in chat..Trebuie sa opresc atacul, sa mai treaca vreo secunda si abia dupa sa ma pot urca pe mount.. Daca ar fi sa vorbim despre rezistenta la metine, la cele la care am rezista la limita(aproape sa murim), lucrul asta poate fi un mare dezavantaj. Repet, inainte mergea fara nici un fel de probleme.. Astept un raspuns lamuritor daca se poate, multumesc.
P.S: Am scris aici problema pentru a evita deschiderea unui alt topic... Multumesc!
-
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare. Mai multa atentie pe viitor te rog!
-
Daca tot vorbim de probleme de joc, tocmai ce m-am reapucat de vreo 2 saptamani si am observat o problema enervanta, cel putin pentru mine. Cand activez un anumit skill, luam exemplu taisul(fiind sura), in timpul in care il activez daca incerc sa ma urc pe mount(precizez, mount, nu cal), imi apare clasica propozitie in chat " trebuie sa stai pe loc ca sa echipezi obiectul". Acum nu stiu daca sunteti constienti de chestia asta, daca e facuta intentionat sa mai "amortizeze" sa zic asa din avantajele sigiliilor, dar mi se pare o chestie nasoala.. Inainte sa ma las(prin vara cred) nu era problema asta, si la cal si la mount-uri apasam pe vraja si dupa imediat urcam pe cal.. sau de exemplu in timp ce dau intr-un metin de jos, fiind pe atac automat, daca incerc sa ma urc pe mount in timp ce atac metinul nu merge, aparandu-mi acelasi enunt in chat..Trebuie sa opresc atacul, sa mai treaca vreo secunda si abia dupa sa ma pot urca pe mount.. Daca ar fi sa vorbim despre rezistenta la metine, la cele la care am rezista la limita(aproape sa murim), lucrul asta poate fi un mare dezavantaj. Repet, inainte mergea fara nici un fel de probleme.. Astept un raspuns lamuritor daca se poate, multumesc.
Se stie problema asta au facuto cica sa scoata bugul de la leu
Daca ai observat sigiliul se pune in slot la costume
Dar bugul la leu tot a ramas viteza o are mai mare ca orice alt animal si daca vine unnu pe leu si sa da jos langa tine inca merge acel bugP.S: Am scris aici problema pentru a evita deschiderea unui alt topic... Multumesc!
-
Nu stiu, mie mi se pare o chestie total enervanta, cel putin la metine, cand abia rezisti si te dai jos si dai skill si astepti 2 secunde aiurea, mai si mori in unele cazuri.. Sa incerce alta abordare a problemei aleia cu leul... In fine, mersi de raspuns, o duminica frumoasa!
-
Intrebare: Care este diferenta dintre Leul Alb si Tigrul Regal, in afara aspectului, desigur. Am gasit aici: http://wiki.metin2.ro/index.php/Mounti urmatorul paragraf referitor la Leu: "Bonusul de EXP este adunat cu alte bonusuri EXP. Acest bonus nu se aplica in cazul Tigrului Regal?
P.S. Ca o adaugare, mi se pare trist faptul ca a fost modificat bonusul leului, dat fiind faptul ca, acum catva timp acesta oferea 30% bonus exp.
GYLDA//Topic unit cu cel dedicat. -
Astazi nu pica autorizatii?
pe cine am intrebat pe joc, mi-a spus ca nu, vad ca in program apare ca ar pica -
Astazi nu pica autorizatii? pe cine am intrebat pe joc, mi-a spus ca nu, vad ca in program apare ca ar pica
Dupa cum arata si pe wiki astazi intre 18:00 - 20:00 poti dropa autorizatie pentru tigru.
-
wiki si programul postat pe forum nu cred ca arata bine, de obicei se anunta pe joc "drop-ul pentru autorizatii a fost activat" sau ceva de genul, astazi nimic, iar pe langa asta, nimeni nu a dropat, cel putin la mine in regat
-
Salutare!
Probabil o intrebare pusa de foarte multe ori, insa am cautat si nu am gasit nimic.
Daca o sa cumpar, de exemplu, din IS sigiliu (gen Ellie, care este acum) pot ataca de pe el, chiar daca am level 15? -
Da sigur ca merge , de la lv 1 am eu . si timpu scade doar cand il calaresti
-
-
Topic unit cu cel dedicat. Mai multa atentie pe viitor!
-
Buna,daca mi-a picat o autorizatie de la o piatra , o fac sigiliu iar apoi ii dau o picatura puterii . Ii mai trece timpul mountului si cand nu il calaresc/nu sunt on?