Se va baga atunci cand se vor cumpara multi mounti de pe site cu MD se vor da si gratis in joc la drop

Sistem mounti puternici - Întrebări frecvente
-
-
Buna ,
Ce parere aveti , care este mai puternic :
Var 1 - Autorizatie - Aparare + 150 sau
Var 2 - Sigiliu Leu Luptator - aparare 10%Ex . un character, mental 103, cu alchimie, corp resist activat ,talisman etc (fara sa calaresc) apare : aparare 1247 si la detalii valoarea apararii 3, valoarea apararii 533
Var 1 - echipand auto - se modifica astfel : aparare 1406 si la detalii valoarea apararii 3 , valoarea apararii 683
Var 2 - echipand mount leu luptator - se modifica astfel : aparare 1247 si la detalii valoarea apararii 13 , valoarea apararii 533Nu inteleg cum se aduna aceste aparari , adunand simplu at trebui ca auto sa fie mai bun ca mount , dar urcand in padure imi pare ca rezista mai bine pe mount.
Deci care varianta este mai buna, de ce ?
Ms -
Salut , din cate stiu eu (corectati-ma daca gresesc) Sigiliul Leu Luptator ofera 10% aparare impotriva dmg-ului primit din partea mobilor.
-
e corect, xSpYeR. Pentru un mental eu pesonal nu as alege nici una din cele mai sus, ci un mount /autorizatie cu atac, dat fiind ca ai talisman si iteme de padure, banuiesc. Indicat ar fi sa profiti de apararea pe care o ai si sa incerci sa omori mobii cat mai repede. Corectati-ma daca gresesc.
-
Voi invia acest thread mort. Situatia e asa:
Am revenit la joc acum vreo luna(?) dupa o pauza de cativa ani. Am avut vreo trei autorizatii prin depozit pe care le-am folosit, dar am tot incercat sa dropez alta ca na, ale mele se vor termina.
Ete ca azi mai am 3 zile pana expira ultimul si inca nu am dropat alta autorizatie, azi am spart (pe numarate) 48 de metine in intervalul orar respectiv.
Intrebarile:
1. Ce anume trebuie sa fac sa dropez o autorizatie? Este efectiv "bate metine si bosi +-9 nivele fata de tine in intervalul 20:00-22:00" sau trebuie sa mai urmez vreun anume pas gen "ia x quest de la y npc ca sa dai enable la drop" ?
2. Exista vreo posibilitate sa am contul borked datorita unui bug/fuziunii/astrelor/dorintei lui Johannis?
Mentionez ca am in permanenta si manusa site de 30zile si manusa din padure.
Caracter: Morcoveatzaa razb corp lv. 61, bat metine intre 55 si 70 inclusiv. -
Voi invia acest thread mort. Situatia e asa:
Am revenit la joc acum vreo luna(?) dupa o pauza de cativa ani. Am avut vreo trei autorizatii prin depozit pe care le-am folosit, dar am tot incercat sa dropez alta ca na, ale mele se vor termina.
Ete ca azi mai am 3 zile pana expira ultimul si inca nu am dropat alta autorizatie, azi am spart (pe numarate) 48 de metine in intervalul orar respectiv.
Intrebarile:
1. Ce anume trebuie sa fac sa dropez o autorizatie? Este efectiv "bate metine si bosi +-9 nivele fata de tine in intervalul 20:00-22:00" sau trebuie sa mai urmez vreun anume pas gen "ia x quest de la y npc ca sa dai enable la drop" ?
2. Exista vreo posibilitate sa am contul borked datorita unui bug/fuziunii/astrelor/dorintei lui Johannis?
Mentionez ca am in permanenta si manusa site de 30zile si manusa din padure.
Caracter: Morcoveatzaa razb corp lv. 61, bat metine intre 55 si 70 inclusiv.+/- 5 nivele stiu eu . Nu , nu trebuie activat nici un quest , cand e activ dropul e activ . Poti prelungi valabilitatea mountului la grajdar cu un pergament transformare cu pana la 3 zile (e aleatoriu) in ultima zi de valabilitate a mountului (proces repetibil) deci nu vad de ce ai farma mereu autorizatii in loc sa farmezi pergamente ca sa prelungesti mountul pe care il ai. Optional poti sa cumperi un voucher in-game si cumperi picatura puterii din itemshop.
-
Snookums
Moved the thread from forum Ajutor si Intrebari - Help and Questions to forum Arhiva. -
Snookums
Moved the thread from forum Arhiva to forum Ajutor si Intrebari - Help and Questions. -
BlackDemon
Changed the title of the thread from “Sistem mounti puternici-Întrebări frecvente” to “Sistem mounti puternici - Întrebări frecvente”.