Probleme&intrebari V2(SD2-SD3)!

• Salutare. As vrea sa stiu cam cate inele mi-ar trebui sa cresc de la lv 72 si 50% pana la 75? Sunt sura AM si iau cate jumatate de regenerare odata ! Dar daca as avea si un inel de 3 ore? :baby: :bendis:

:/

• Buna seara,as dori sa stiu daca pot rezista la lvl 55 cu surarita mea in camera cu regenerare cu aparare 400+ Tais m7/armura vrajita m7/teama m1 si un buff cu 40% crit/fms pgm 41 si cu 20% absorbtie pv fara tais si un total de 14kpv.Daca nu ce iteme ar trebui sa mai cumpar ca sa pot lua regenerarea?
    Se merita sa renunt la bratara de argint care imi da 10% absorbtie pv si 5% patr pentru o bratara lacrima+9 cu 1.5kpv-2kpv?

• Buna ziua, as dori sa stiu in cat timp pot creste un saman de la lvl 60-75 in camera cu regenerare(pot lua jumatate),Sunt war corporal , 1000 atac 600 aparare. Inel metine+inel site= 100% exp, Multumesc anticipat!

• Buna ziua, as dori sa stiu in cat timp pot creste un saman de la lvl 60-75 in camera cu regenerare(pot lua jumatate),Sunt war corporal , 1000 atac 600 aparare. Inel metine+inel site= 100% exp, Multumesc anticipat!

Eu aproximez si tind sa cred ca in decurs de 10-11 ore poti ridica samanul la nivelul 75, dar depinde si de cheful pe care il ai.

• Rezist cu un sura de 70 G6 tăiș G1 restul cu un buf de 80 cu cu P critica G5-10 restul
    Cu următoarele iteme:
    Brățară de argint,coif,cercei:20 animale
    Fms+9 pm30-37 20 animale p+4
    Scut +9 20 animale lvl 61 , sunt sigur daca trebuie imun
    Papuci 2kpv și colier 2k pv
    Și în cât timp as face de la 70-75 doar cu inele de 1 ora în camera mare
    Pot sa iau camera mare ?
    O sa mai am licori de viteza atac

• La lv 60 in v2 fara grupa in camera asta :http://s1357.photobucket.com/u…obV2_zpsff549ab2.jpg.html
    Se merita sa bag inel de 3h +inel 1h(se pot pune simultan)+ potiune cu rata de 100%(din cufaru de 40) se merita sa folosesc asta la lv 60 in v2 in camera pe care o s-o vedeti in linkul de mai sus(e semi-regenerare,se spwaneaza paianjeni mari in numar aproape ca in camera de regenerare)Am buff bun,aparare buna,atac bun de adunat si batut mobi nu este o problema.Deci se merita sa bag 2 inele de exp si potiune? :?:

//Foloseste un titlu sugestiv pentru topicul tau si in concordanta cu tema abordata. Avertisment nerespectare regulament --- leROIdes

• 1. In mod normal, un sura arme de 70 cu masterele tale rezista in camera mare fara probleme.
    2.Bonusul de tare impotriva animalelor nu are efect in v1-v2, s-a discutat de nenumarate ori.
    3. Imun ai nevoie in SD3, daca nu gasesti libera o camera cu respawn bun in v2, treci in SD3, unde este mai liber.
    4.In cat timp vei face lvl dorit depinde de cum rezisti, blana a dat un raspuns foarte bun tot in acest topic in cazul unui sura de lvl 72 aproape, puteai face calculele:

Cu 1 inel de o ora in aproximativ 6 ore in SD3 unde sunt camerele mari ,
    in v2 undeva la la 8-10 , manti in sd3 aproximativ 60 pe ora + 6 ore =
    360 , in v2 10 * 60 = 600

, nu ai dat informatii despre coif de exemplu-ce plus are si de ce lvl este, la fel in cazul papucilor si colierului, nu vad nici platosa.

Repet: degeaba aduni iteme cu acel bonus, este inutil la paianjenii din SD1-SD2-SD3. Inainte de a strange iteme, intereseaza-te pe forum sau citeste pe wiki(citez:Special bonuses on items,like strong against animals, are useless) . Ai primit deja avertisment pentru inducerea in eroare a celor ce citesc topicul, tot cu acest bonus insistai si acum o luna, nu exista bonus de "tare impotriva" pentru paianjeni. Daca tu insisti, e alegerea ta, dar pastreaza-ti parerea pentru tine, nu da informatii gresite.

Edited once, last by Esprit ().

• Eu in camera aia am crescut .. la fel.. cu inele ... eu zic ca se merita ; cand ramai fara paienjeni te muti urmatoare camera.. :beer:

i don't believe in fairytales :lol:
    but :love:
    i believe in you and me
    :kiss:

O mica propunere --> CLICK <--

• DA se merita sa cresti lvl in camera postata de tine in link.Si eu tot in aceasta camera din v2 am facut lvl 75 fiind o camera bune in paianjeni dar si in respawn.Da, se merita sa pui inel 3 ore+inel metin 1 ora + potiunea si bafta la crescut
    PS cu samanca ai nunta facuta??? daca da atunci mai pune pe samanca si bratara iubiri(dar sa ai 100% puncte de dragoste) si mai primesti si de acolo parca 30% xp.NU necesita grupa la produsele Nunta & Casnicie ci doar puncte de dragoste sa ai maxim.Eu asa am facut in v4 cand am facut lvl 100
    SUCCES

La revedere metin2ro

• 1. Toti mobii din v2 dau stun?
    2. Cam in cat timp as face lvl 65 de la lvl 62 cu inel exp de o ora, inel exp de 3 ore, vin cu 5% exp si bonusul de la event cu 25% exp? In total 130 EXP
    3. Cu 700 aparare, 15k pv fara pet, 17k pv cu petm fara buff, G Tais, G Armura vrajita, M9 teama cat de bine as rezista?

Actions prove who someone is, words prove who they want to be.

Don't judge people by their actions as long as you can't understand their reality.

' You can do everything you set your mind to, man '

• Rezist sd3 cu 511 aparare si 15k pv ,cu buff 3P si otravita+6 pm33 p+4
    mentionez ca am verzi ,is sura am ,am 511 aparare cu tot cu armura si fara teama
    Am P tais

In cazul tau iti trebuie daune absorbite de pv si pe bratara si pe armura, ai prea putina aparare.
    Ai nevoie si de imun.
    Nu o sa rezisti cum te astepti, o sa ai surprize.
    N-ai mentionat daca ai vreun P pe sura.

Actions prove who someone is, words prove who they want to be.

Don't judge people by their actions as long as you can't understand their reality.

' You can do everything you set your mind to, man '

• Unde as creste mai repede de la 70 la 75,in v2 sau sd3,nu se pune problema de rezistat?

Daca ai posibilitatea de a folosi mantii.. ca timp faci mai repede in sd3..deoarece ai 2 camere si te misti imediat din una in alta... cand dai mantie in una se regenereaza cealalta..si tot asa..bati non-stop.. pe cand in v2..stai mult pana se regenereaza camera mare..:D

WIN

No one remembers the losers.