Probleme&intrebari V2(SD2-SD3)!

• Am o samanca de 61 si vreau sa o fac 75 la regenerare v2.Cat ar creste pe camera avand in vedere ca stau cu ea in grupa,distribuire exp egala.Samanca sa foloseasca cutie bronz(de pe site +50% exp pt o zi)+inel 1h(+50% exp)+inel 3h(+50% exp)+potiunea intelepciunii(din cufarul de 40,care se pune acolo sus,+100% exp pt 1h)+cartea comandantului(care o pun pe war,el fiind seful grupului,+30% exp).Cam cat de repede o fac 75,cat % cresc pe camera?

• Topic unit cu cel dedicat. Mai multa atentie pe viitor.

ON: Cufarul Ucenic de pe samanca a fost deschis inainte sau dupa 11 februarie 2015? In cazul in care l-ai deschis dupa, este un obiect de tip Slot (iti va ocupa un loc in inventarul echipamentului) si nu buff.
    Vezi Intretinere servere

• Am o samanca de 62 si vreau o fac 75.Am un war de 75 cu mare o cresc la regenerare,de batut nu e problema.Intrebarea mea este cam de cate inele de exp de 1h si carti comandat de 3h(din cufarul oberok)as avea nevoie ca sa o fac 75?

• Salut. As rezista v2 cu un sura lv 70 m3 tais, teama, armura 14k pv scut lv 61 +9 fms pm 35 p +4, armura 10% daune pv, bratara 1k pv 10% daune pv ? Am apararea 530

Ai rezista, dar nu asa bine, in nici un caz n-ai putea tine o camera intreaga cu apararea aia, ci maxim 4-5-6 grupe sa zicem. Asta pentru ca ai aparare foarte scazuta si M-uri mici, la nivelul acela ar trebui sa ai G-urile, chiar P-uri si o aparare de 700+ ca sa rezisti bine + un buffer bun normal.

• Am o samanca de 62 si vreau o fac 75.Am un war de 75 cu mare o cresc la regenerare,de batut nu e problema.Intrebarea mea este cam de cate inele de exp de 1h si carti comandat de 3h(din cufarul oberok)as avea nevoie ca sa o fac 75?

Ar trebui sa pregatesti peste 45 de inele avand in vedere ca de la 74-75 faci 13 % pe inel si carti vreo 10

I think gold is made for kings - that's what I am.

• Unde cresti mai bine? in v2 regenerare sau sd3 ???

Parerea mea este V2 sau cel puin asa cred eu dupa calculele facute de mine ( experienta de la 10 grupe V2 comparata cu 10 grupe in SD2 ).

• Unde cresti mai bine? in v2 regenerare sau sd3 ???

V2 camera mare se creste mai bine decat in SD3.Si eu am crezut la inceput ca merge mai bine in SD3 dar analizand xp ul primit in ambele grote tot in v2 se creste mai bine...SUCCES

La revedere metin2ro

• in cat timp pot sa imi fac samanca lv 75 in camera mare din v2 daca pun inel si cartea comandantului?

are lv 63

• Cuvantul ”Mentenanta” iti spune ceva?

Avertisment pentru posthunt.
    Avand in vedere ca subiectul topicului este complet diferit, ii puteai atrage atentia printr-un PM.

Phlegethon

• nu am vazut ...scuze

Avertisment pentru posthunt.
    Ai fi putut raspunde in PM, mai ales ca subiectul topicului este complet diferit!
    Phlegethon

Just Do It!!!!

• Salut. Am un war mental lvl 61, m6 corp, 14,5k pv, 680 aparare, 510-568 atac, am 10 inele de o ora. La cate grupe as rezista si cat mi-ar ajunge inelele? Merci!