Momentul pe care il asteptam - FUZIUNEA

• Nu am inteles cand trebuie sa alegem alea patru caractere (de ex eu am pe Pegasus 4 caractere si pe Hydra 1 (pe acelasi cont))

/Akastus - Mutat.

• Bun , pe langa faptul ca pe Trianguli vor fi 5 playeri cu tot cu npc-uri si mobi la galbeni , numele serverelor sunt de toata jena.
    Reticulum = Stomac
    Orion = Boala urechilor , oreon :))
    Libra = Cat de cat decent
    Phoenix = Cat de cat
    Piscium = Peste in latina
    Pictor = dafq
    Bun , acum ganditi-va cum ar fi pt Synx sau alti YouTuberi mari sa zica ceva de genul :
    "Salut , eu sunt Dani si astazi facem un let`s play pe Pictor"
    "Salut , eu sunt xxxx si joc pe serverul lu' Peste"

Cum si pe alte comunitati au fost alese numele serverelor de catre playeri , asa putea fi si la noi , ca sa nu mai existe discutiile acestea.

• Conform clasamentului de la Gameforge (nr de playeri) cam asa va arata populatia serverelor dupa fuziune:
    Lenios+Virgo=Reticulum 113.223 playeri
    Pegasus+Hydra=Pheonix 134.057 playeri
    Corvus+Taurus=Pictor 129.960 playeri
    Sagitta+Aries+Gemeni=Piscium 155.440 playeri
    Lupus+Draco+Volans=Orion 118.523 playeri
    Trianguli=Libra 46.652 playeri

Fuziunea a fost gandita bine, cuplarea unui server full cu unul cu numar de playeri mai mic, gen virgo care este destul de populat cu leonis care din cate am inteles e aproape gol la fel si pegasus cu hydra, pegasus care e plin ochi si hydra care e mai golut..

Cat despre trianguli care a ramas singur, ce pot sa zic din statistica de mai sus daca se adauga trianguli la pegasus+hydra era prea full chiar si cu 6 ch-uri, singura varianta ar fi fost sa adauge trianguli la leonis+virgo, dar e bine asa cum este acum

Iar cei care joaca pe pegasus/hydra dupa unire 6 ch-uri o sa fie de ajuns pt ca din cate am constatat azi cand am intrat pe hydra in fiecare regat sunt destui de putini playeri+shopuri, fata de pegasus care la red si blue e full mereu, sa nu mai zic ca la blue e arhi plin de shopuri, nici nu poti sa te misti cand e ora de varf..

Iar cat despre numele serverelor nu va inteleg cu ce va incurca? :)) Dupa parerea mea puteau sa ne numeasca si 3CoceniSiRestuPaie :)), numele nu prea are nicio relevanta

**Avertisment pentru off-topic + post mutat. Ashani

• Am asteptat sa se uneasca Trianguli cu cineva ca e pustiu , am asteptat degeaba :( ma las de metin :shit:

**Avertisment pentru off-topic + post mutat. Ashani

• Am asteptat sa se uneasca Trianguli cu cineva ca e pustiu , am asteptat degeaba :( ma las de metin :shit:

Te contrazic. Dupa fuziune iti garantez ca in maxim 2 luni se va dubla populatia si pe Trianguli(Libra). Este un server deschis de curand si piata nu este dezvoltata ca pe celelalte servere...ma refel la itemele bonusate ,plus ca...va fi o sansa pentru cei care o sa se apuce de metin de la zero.
    Nu uita ca si aici o sa se mareasca numarul de ch-uri la 6 :whistling:

***Avertisment pentru off-topic +post mutat. Ashani

• Te contrazic. Dupa fuziune iti garantez ca in maxim 2 luni se va dubla populatia si pe Trianguli(Libra). Este un server deschis de curand si piata nu este dezvoltata ca pe celelalte servere...ma refel la itemele bonusate ,plus ca...va fi o sansa pentru cei care o sa se apuce de metin de la zero.
    Nu uita ca si aici o sa se mareasca numarul de ch-uri la 6 :whistling:

Nu inteleg cum explicati voi ca peste noapte se va dubla populatia. De peste un an la galbeni si la rosii deabea sunt jucatori , nu ai cu cine sa te joci, farmezi mai usor dar totusi n-ai la cine vinde.
    Daca pana acum timp de un an nu au venit jucatori ma indoiesc ca acum vor veni.
    Poate ca daca s-ar fi unit macar cu un server, s-ar fi reapucat cativa care s-au lasat din cauza plictiseli, dar daca nu s-a unit cu nimeni cine sa se reapuce.

***Avertisment pentru off-topic + post mutat. Ashani

• Din cate stiu eu pe TRIANGULI itemele sunt foarte ieftine in comparatie cu celelalte servere. Cum a zis cineva pe aici , piata nu este deloc dezvoltata pe TRIANGULI . Daca s-ar fi unit cu vreun server , gen HYDRA nu ar fi mers piata . Ar fi ramas pentru unii ieftine , pentru unii scumpe . Oricum Libra ( TRIANGULI ) va avea o crestere foarte mare. :wbb:

• Aceasta regula trebuie schimbata:

• Doua caractere cu acelasi nume -

ce se va intampla? Este simplu: la prima logare de dupa fuziune,

caracterul cu nivel mai mic va fi rugat sa-si aleaga un alt nume. Daca

ambele caractere vor avea acelasi nivel, cine isi va schimba numele va

fi ales random.

Propun sa ramana neschimbat numele contului cel mai vechi. Nu mi se pare corect sa se ia in calcul nivelul.

***Avertisment pentru off-topic+post mutat. Ashani

• De ce nu ti se pare corect sa se ia in calcul nivelul? E bine ca te lasa sa iti alegi tu numele ca puteau sa puna ei o litera dupa numele vechi. Daca cineva a muncit mai mult ca tine e normal sa pastreze el numele.

• Prietene, ar tb sa fie exact ca la inregistrarea unui brand. Ala care o face primul, ramane al lui. Eu ma las de metin daca vine unul maine si face un cont de lvl mai mare decat al meu intro sapt. Pt ca eu vreau sa ramana numele pe care l-am ales eu primul. Adica eu daca joc de 5 ani metin cu acelasi nume, acum cu fuziunea sa-mi fure altul numele care si-a crescut caracterul in 10 zile?

/Akastus - warn pentru limbaj de messenger.

• Am si eu o intrebare mica .
    Tinctura regatului se va distribui la orice caracter sau doar daca avem caractere impartite in regate diferite (nu este prea explicit in topicul de fuziune) ?

**Nu. Tinctura regatelor este furnizata doar daca sunt mutati in alt regat de catre sistem.
    Mutat. Ashani

• Daca pe un cont avem 4 caractere pe ambele servere, dupa ce alegem 4 caractere restu caracterelor le vom putea muta pe un cont ales de noi?

***Dupa fuziune, la logarea pe site veti avea 2(3) chenare in care veti avea listate caracterele pe care le detineti pe acelasi cont, pe serverele care fuzioneaza. De acolo, veti avea posibilitatea de a alege 4 caractere pe care le veti avea pe contul principal, iar celelalte vor fi puse pe conturi secundare.
    De exemplu, daca pe server 1 si 2, ai caracterele a1, a2, a3, a4, a5, a6, a7 si a8, la logare vei putea selecta sa ai pe contul "contprincipal" caracterele a1, a2, a5 si a6. Automat, caracterele a3, a4, a7 si a8, le vei putea pune pe contul creat automat de sistem, intitulat "contprincipal1".
    Mutat. Ashani

• Daca am pe lupus un cont de level 1 gol , unul pe draco de level 1 gol , iar pe volans am 4 conturi (70 61 35 si inca unul care o sa il fac inainte de fuziune, level 1 mai exact) voi primi tinctura ? [cel de pe lupus e albastru, pe draco e galben si pe volans sunt rosii toti]

/Akastus - avertisment pentru posthunt: Va rugam sa CITITI intrebarile puse/raspunsurile date inainte de a pune aceleasi intrebari. Mutat.

• Sal.
    Dupa cum se stie cu ceva timp in urma yahoo a anuntat stergerea conturilor inactive , prin urmare si emailurile (care in anumite cazuri) servesc drept email pentru conturi de metin.Intr-o astfel de situatie + fuziune ce se intampla cu conturile respective ? Din cate am citit trebuie confirmata si prin email mutarea pe server nou :) (sper ca am inteles eu gresit)
    asta ar fi prima intrebare si a doua : exista vreo problema daca 2 conturi sunt pe acelasi email ?
    Sper sa raspunzi.
    Msk.

/Akastus - avertisment pentru posthunt: Va rugam sa CITITI intrebarile puse/raspunsurile date inainte de a pune aceleasi intrebari. Mutat.

• HalfOp sau cineva din staf sa zica, al rog frumos, daca timpu la monturi o sa scurga ca mereu in timpul fuziuni sau se va opri, ca cam multi suntem care lungim monturile si nu am vrea sa le pierdem... Sau daca timpu o sa scada o sa avem montu inapoi cu cat timp al aveam inainte sua ramanem fara el? Va multumesc frumos pentru raspuns!

nnM9PI.jpg

• 1.Hyperion
    2.Sirius
    3.Nereide
    4.Argus
    5.Erebus
    6.Anteros

Cele mai bune de pana acum acestea mi se par :)

va rog sa va spuneti propunerile pentru 6 servere. Numele sa fie cu legatura intre ele.
    Fiecare user are dreptul la o singura postare doar si la 6 nume alese.

Nerespectarea acestor conditii, duce la sanctiuni + stergerea postului.

Offtopic-ul = sanctionat + post mutat.

• Sa ramana Phoenix pentru Pegasus si Hydra :)

***Avertisment pentru off-topic +post mutat. Ashani
    va rog sa va spuneti propunerile pentru 6 servere. Numele sa fie cu legatura intre ele.

• 1.Crux
    2.Phoenix
    3.Serpens
    4.Orion
    5.Aquila
    6.Lynx

Cele mai bune nume dupa parerea mea :chinese:

[size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer:

• Daca cumva, se pierde vreun iteme in urma fuziunii, cum putem sa facem dovada ca am pierdul acel item?

/Akatus - avertisment pentru posthunt: Va rugam sa CITITI intrebarile puse/raspunsurile date inainte de a pune aceleasi intrebari. Mutat.

• Am pe un cont un caracter pe Lupus si Draco cu acelasi nume, cel cu level mai mic va avea alt nume dupa fuziune?

/Akatus - avertisment pentru posthunt: Va rugam sa CITITI intrebarile puse/raspunsurile date inainte de a pune aceleasi intrebari. Mutat.