Momentul pe care il asteptam - FUZIUNEA

• Nu inteleg de ce Trianguli nu se fuzioneaza ! Sunt mult prea putini playeri , iar daca nu se populeaza economia va ramane in continuare VARZA ! Spuneti " JOS RASISMUL " , iubiti si cainii vagabonzi ! Nu faceti discriminare ... !

Asta ma intreb si eu de ce Tranguli ramane singur :) mai bine l-ar uni cu alte servere...

/Akastus - mutat.

• mda...pe trianguli piata e praf...dar stiti si din ce motiv????hackeri!!!la eventul cu mingi era full map1 de conturi lv3-10 cu grad cavaleresc+ca am vazut un shop cu vreo 6-9k mingi iar azi la albastrii map1 ch1!!! erau 30-40 shopuri...sa numai vorbim de celelalte regate unde nu gaseai nimic:l
    poate noi nu avem chef sa fim dadace pt incepatori,poate vrem sa facem si noi o schimbare cum fac toti...

Hack-erii nu sunt un motiv... pe toate servere au fost hack-eri, mai putini pe leonis ca sunt inregistrarile inchise, dar si pe serverele unde au fost hack-eri sunt peste 3-4kk balonul, nu 1,5-2kk cat e pe trianguli...

• 2.7kk este pe taurus.
    Imediat cand a inceput eventul,m-am si apucat de metin pe ultimul server.Mi-a picat o minge si cineva a vrut sa imi ofere 1kk pe ea.Ulterior am intrat si pe taurus,unde am primit oferte de 300k/minge.

• Si din nou fuziunea este cu scopul de a face ei bani pentru ca o sa puna acel pergament la un pret exagerat de 1000MD si cei care doneaza ca disperati o sa se mute iar cei care nu doneaza o sa ramana ca niste prosti singuri pe server...ce chef sa ai de metin cand toti de LVL mare care bonusau itm si vindeau se muta de pe server ce sa mai gasesti?Deci acum ca se baga acel pergament Trianguli o sa ramana un server fantoma;)

/Akastus - mutat.

• Inca un raspuns, in caz ca primul nu v-a fost suficient...Sper ca datorita acestui nou raspuns primit, se va reduce numarul de posturi legate de trianguli, in acest topic, implicit numarul de avertismente acordate.

HalfOf deci dupa fuziune pe toate serverele inregistrarile vor fi inchise?

***Avertisment pentru posthunt. Scrie mai mult decat clar ca inregistrarile vor fi inchise. + post mutat. Ashani

• Hack-erii nu sunt un motiv... pe toate servere au fost hack-eri, mai putini pe leonis ca sunt inregistrarile inchise, dar si pe serverele unde au fost hack-eri sunt peste 3-4kk balonul, nu 1,5-2kk cat e pe trianguli...

Hack-erii chiar sunt o problema. Noi care jucam pe Trianguli stim foarte bine.Serverul a fost neglijat inca de la inceput,iar pe langa asta mai e o problema ,numarului de playeri . E greu sa ridici piata cand sunt putini playeri , deci putini cumparatori. Daca esti constient de ce se intampla pe Trianguli nu poti spune ca este favorabil pentru server sa nu fuzioneze. Speram sa se schimbe decizia altfel dupa 5 ani de metin cred ca ''voi pune ghetele in cui'' :) si nu sunt singurul, unii se lasa deja.

Si inca ceva . Nu s-a dat niciodata balon pe Trianguli la 1.5kk .In cea mai buna perioada s-au dat la 2kk iar pe final 2.5kk+.
    Sunt destule servere cu piata apropiata de a noastra. N-am cerut fuziune cu Leonis. Iar ce zici tu cu alba mai ieftina nu are logica. Pe Trianguli 7kk inseamna mai mult decat pe Leonis. Valoarea a 1kkk pe Trianguli e mult mai mare decat valoarea a 1kkk pe Leonis.
    Ai impresia ca noi vrem sa facem o afacere din fuziune cand adevarul este ca noi vrem doar sa evadam de pe serverul asta pustiu.

Edited once, last by NinoCris ().

• Hack-erii chiar sunt o problema. Noi care jucam pe Trianguli stim foarte bine.Serverul a fost neglijat inca de la inceput,iar pe langa asta mai e o problema ,numarului de playeri . E greu sa ridici piata cand sunt putini playeri , deci putini cumparatori. Daca esti constient de ce se intampla pe Trianguli nu poti spune ca este favorabil pentru server sa nu fuzioneze. Speram sa se schimbe decizia altfel dupa 5 ani de metin cred ca ''voi pune ghetele in cui'' :) si nu sunt singurul, unii se lasa deja.

Si inca ceva . Nu s-a dat niciodata balon pe Trianguli la 1.5kk .In cea mai buna perioada s-au dat la 2kk iar pe final 2.5kk+.
    Sunt destule servere cu piata apropiata de a noastra. N-am cerut fuziune cu Leonis. Iar ce zici tu cu alba mai ieftina nu are logica. Pe Trianguli 7kk inseamna mai mult decat pe Leonis. Valoarea a 1kkk pe Trianguli e mult mai mare decat valoarea a 1kkk pe Leonis.
    Ai impresia ca noi vrem sa facem o afacere din fuziune cand adevarul este ca noi vrem doar sa evadam de pe serverul asta pustiu.

Sa inteleg ca nu ai vazut acest mesaj al lui HalfOp?

"Dragi Triangulieni,

server-ul vostru, asa cum deja am mentionat, nu este marginalizat. Pe toate comunitatile a existat un server care a fost slab dezvoltat si nu a fuzionat. Asa cum deja v-am spus, vom avea grija sa primiti jucatori noi, iar acest lucru vi-l pot spune de pe acum:

Odata cu fuziunea, jucatorii noi vor fi nevoiti sa se axeze pe server-ul (in prezent numit) Trianguli, celelalte servere urmand a fi inchise inregistrarilor.
    Totodata, dupa fuziune, in cazul in care nu doriti sa ramaneti acolo, veti avea in posibilitatea achizitionarii din ItemShop a unui Item pentru mutarea unui caracter pe un alt server.
    Este singura optiune pe v-o putem da din cauza celor mai sus mentionate, cat si a celor spuse deja in topic-ul cu Intrebari despre fuziune.

Toate cele bune,
    HalfOp."

http://board.ro.metin2.gamefor…t/index4.html#post1189537

Toata fuziunea a fost facuta cu cap, Odata cu fuziunea, jucatorii noi vor fi nevoiti sa se axeze pe server-ul (in prezent numit) Trianguli, celelalte servere urmand a fi inchise inregistrarilor. Voi poate nu aveti playeri acum, dar toti viitorii jucatori se vor apuca pe trianguli, sau chiar cativa actuali jucatori care nu au conturi facute si nu vor sa joace pentru ca nu pot sa isi faca conturi sa schimbe bonusuri pe fms sau alte motive...

• Imi pare foarte bine ca Trianguli nu a fuzionat cu nici un server.
    Nu ati fost in stare sa ridicati pretul itemelor!!! Am jucat si eu la inceput de tot , am facut bine ca m-am lasat imediat dupa ce am vazut intr-un shop o ebonita 200k , in altul 190 , in altul 180 si tot asa. Voi ati distrus singur serverul

• Radeti voi pana la un moment dat:)

Cum a spus si HalfOp Dupa fuziune pe primele 5 servere se vor inchide inregistrarile mai pe scurt " Adio conturi de 20/30;)!"
    Singurul server pe care o sa fie On inregistrarile v-a fi pe Trianguli -> (Apollo)

Si vor incepe sa creasca numarul de playeri pe ultimul server:P

PS: Siera unirea intre servere v-a fi permanent (definitiva) ;)

• "Odata cu fuziunea, jucatorii noi vor fi nevoiti sa se axeze pe server-ul (in prezent numit) Trianguli, celelalte servere urmand a fi inchise inregistrarilor" din pacate,pt mine este o veste proasta.Trecand peste toate partile negative ale fuziunii,aceasta ma deranjeaza cel mai mult.Cred ca toti cei de lvl mare,sau chiar si de lvl mai mic si-au facut conturi de lvl 50 pt inelele de 3 ore.Din pacate,dupa fuziune n-o sa mai putem sa facem acest lucru.:(.Desi inelele pica si din lazi,nu este aceeasi chestie.Eu fac un cont 50 in maxim 2 ore,si cred ca sa renteaza mai bine,decat daca as cumpara cutii...

Sper sa nu se inchisa inregistrarile totusi,ar trebui sa se gandeasca mai bine,la avantaje si dezavantaje. :)

• Avantaje: Nu vor fi asa de multi hakeri:)->La BO o sa fie mai liber/Pretu la anumite iteme v-or creste la fms/iteme de lvl mic deoarece nu o sa se mai poata crea conturi ... daca se inchid inregistrarile
    Dezavantaje : Pierdem Playeri noi:)

• Inca un mare avantaj ar fi ca o sa scapam de toti hackerii , sper sa se inchida inregistrarile :D !!!
    P.S. Ma apuc acum sa-mi fac 100 de conturi pe virgo :))) peste ceva timp vand conturile de lv 1 cu 4kk , ce mai afacere:D:D

Edited once, last by FaneCRZ ().

• Gata.Pentru noi vestea ca se baga ticket de mutat serverul e suficient.Astept fuziunea.

• pai daca de la inceput s-a pus problema diferentei de preturi, acum nu inseamna ca un jucator de pe trianguli poate vinde iteme mai scump pe alt server daca isi va cumpara acel item de pe shop care iti muta contul pe respectivul server?

• Sunt singurul caruia i se pare ca numele de contopire a lui Corvus cu Taurus e cel mai urat dintre toate=)))))))) Serios ? Era mai bine Pictor decat Scorpius adica sa fie seriosi,asta de la ce mai vine ? De la scorpie:)))?

**Avertisment pentru off-topic. Topicul este deschis pentru intrebari legate de fuziune, nu pentru pareri legate de nume+post mutat. Ashani

• Imi pare foarte bine ca Trianguli nu a fuzionat cu nici un server.
    Nu ati fost in stare sa ridicati pretul itemelor!!! Am jucat si eu la inceput de tot , am facut bine ca m-am lasat imediat dupa ce am vazut intr-un shop o ebonita 200k , in altul 190 , in altul 180 si tot asa. Voi ati distrus singur serverul

nu suntem in stare sa ridicam pretul???pai cum sa il ridicam daca vin tot timpul playeri noi(majoritatea copii) ce nu stiu preturile sau vor sa vanda cat mai repede si vand totul foarte ieftin....cum vreti sa ne ridicam daca vom avea in continuare playeri de genul acesta care sparg metine de lv mult mai mic sperand la o autorizatie crezand ca e event/care sparg pietre,le pica o carte si o vand la magazin pe 200 yang????vreau si eu un raspuns
    am o propunere:sa se inchida inregistrarile si pe trianguli dupa "fuziune" si sa se deschida un server nou pentru incepatori

• Gata.Pentru noi vestea ca se baga ticket de mutat serverul e suficient.Astept fuziunea.

Nu a spus nimeni ca acel tichet o sa fie gratuit sau ieftin. :D

Ma apuc de facut conturi acum. :ironic:

Macar odata cu inchiderea inregistrarilor scapam de hackeri :)

• Nu inteleg de ce Trianguli nu se fuzioneaza ! Sunt mult prea putini playeri , iar daca nu se populeaza economia va ramane in continuare VARZA ! Spuneti " JOS RASISMUL " , iubiti si cainii vagabonzi ! Nu faceti discriminare ... !

Parerea mea e ca o economie varza nu e aia unde aura e 2kk, ss-ul 5kk, si restul cartilor 300-500k. Economia varza e aceea unde aura trece de 3kk si ss-ul 7-7.5kk, sa nu mai zic ca pe Corvus a ajuns 4.4kk un bless...
    /Akastus - mutat.

• dupa unificare serverelor leonis virgo se vor opri inregistrarile? 8| 8| 8| 8| 8| 8|

***Ai raspunsul cu cateva postari mai sus. Avertisment pentru posthunt + post mutat. Ashani