Momentul pe care il asteptam - FUZIUNEA

• A zis clar HalfOp ca o sa fie inchise inregistrarile dupa fuziune pe toate cele 5 servere, singurul pe care o sa fie deschise va fi Trianguli (numele actual as serverului) deci pe restul serverelor 5 la numar nu o sa te poti inregistra

/Akastus - mutat.

• Nu pot intra pe cont din cauza unor probleme la calculator. Are ceva daca accesez contul dupa fuziune?
    CA de exemplu intru pe cont la 5 luni dupa fuziune mi se va sterge contul??

***Avertisment pentru posthunt + post mutat. Ashani

Vei avea posibilitatea distribuirii caracterelor dupa acea data. Nu este ceva temporar, vei putea fuziona si dupa 3 luni, de exemplu..

• Dupa fuziune o sa poti face caractere pe toate serverele ... dar conturile sa fie facut inainte de fuziune .
    Adica daca faci un cont dupa fuziune nu o sa te poti loga numai pe serverul ultimul sv .. acum numindu-se T8)rianguli .

asta o sa fie o lovitura grea data spammerilor si hackerilor...un mare plus adus odata cu fuziunea.In sfarsit vom avea parte de liniste in map 1... :beer:

***Avertisment pentru off-topic. Topicul de discutii este aici +post mutat. Ashani

• Sunt 3 zile si exhipa Staff-uli ocoleste aceasta Intrebare chiar vreau sa aflu ce se va intampla cu mountul adica eu propriu zis doresc sal imbunatatesc stim foarte bine ca imbunatatirea se poate face doar cand leul mai are 23 ore si 59 de minute foarte bine eu de exemplu in perioada in care Mentenanta pentru Fuziune sta mai multe de 24 de ore Domnul HalfOp a spus Clar ca spre seara potea avem primul server deschis ok si ce se intampla daca aceasta fuziune nu merge bn si toti ne V-om pierde mountii nu cred ca toata lumea poate DONA repet inca odata deci Doresc sa aflu ce putem face!!! !!

Multumesc si va rog nu mai ocoliti aceasta intrebare!

Iti dropezi alt mount , ce-i asa mare lucru??

***Avertisment pentru posthunt. Daca nu ai un raspuns, abtine-te. + post mutat. Ashani

• Sunt multumit de faptul ca s-a ANUNȚAT ca vor fi inchise inregistrarile .Era foarte urat din partea staff-ului sa nu anunte acest lucru. Ma apuc de acum sa fac 5-6 conturi ca sa le stiu facute . Pentru unii e nasoala aceasta inchidere a inregistrarilor , deoarece se bazau pe bless-urile de la lvl 30 , pe schimbarile de la 20 , pe inelul de la 50 ....

• Nu e nasol cum zici tu,foarte simplu fac un cont de 20 folosesc add/schimba si dupa sterg caracterul si fac altul nou.

• Caracterele se pot sterge daca nu stiai... :dash: :lol:

Nu ma refeream doar la acel cufar , ci in gerenal . Adica daca vreau sa fac o bufa , o fac pe acelasi cont cu cel principal ? Cum imi dau buff ? Eu la asta ma refeream , dar ...

• Iti aduci aminte cand s-au inchis inregistrarile pe leonis?
    Imediat au inceput sa se vanda conturi goale cu 5-10kk.
    Nu mi se pare mult sa dai 10kk maxim pentru a face un buffar.

• Se pare ca este o mica problema cu numele ales pentru primul server dupa fuziune, si anume Polaris. Daca scrii numele serverului apare restrictionat, ceva gen ****is. Totusi, trebuie facut ceva legat de asta.

...o idee noua este foarte delicata..poate fi ucisa de un zambet ironic sau de un cascat..poate fi injunghiata de sarcasm si speriata de moarte de incruntarea de pe fata celui ce se crede indreptatit sa aiba o opinie..

• Iti dropezi alt mount , ce-i asa mare lucru??

***Avertisment pentru posthunt. Daca nu ai un raspuns, abtine-te. + post mutat. Ashani

Foarte usor de spus prietene eu spun sa stai tu sa dropezi Leu si sa vada in cat timp eu de exemplu am cuparat leul de pe SIte dar nu imi mai pot permite sa iau si picatura puterei ce este asa de neclar foarte usor de spus Iti dropezi alt mount , ce-i asa mare lucru??
    Eu astept raspuns din parte Staff-ului nu din partea ta intelegi o fi tu ceva pe comunitate asta si eu nu stiu Nu esti te rog nu mai raspunde la intrebari adresate Staffu-lui !!! O zi buna!!!

• Mi se pare destul de clar mentionat.

totusi nu mi se pare corect acest lucru , ar trebui ca numele sa raman la fel celui care si l-a pus primul

***Avertisment pentru posthunt. Discutiile ulterioare raspunsurilor primite se poarta aici. Post mutat. Ashani

• Conturile banate vor fi debanate la aceasta fuziune?

/Akastus - avertisment pentru posthunt: Va rugam sa CITITI intrebarile puse/raspunsurile date inainte de a pune aceleasi intrebari. Mutat.

• Deci sa inteleg , daca am cont facut dinaintea fuziuni pot sa imi fac caracter pe ce sv vreau , dar daca imi fac dupa fuziune nu mai pot sa imi fac caracter pe serverele fuzionate. ... nu?

• Deci sa inteleg , daca am cont facut dinaintea fuziuni pot sa imi fac caracter pe ce sv vreau , dar daca imi fac dupa fuziune nu mai pot sa imi fac caracter pe serverele fuzionate. ... nu?

Dupa fuziune se inchid inregistrarile pe serverele fuzionate pentru a aduce playeri pe acualul trianguli, daca faci cont de acum pe serverele nefuzionate, le poti folosi dupa fuziune, dar am auzit ca ar trebui sa faci si un caracter pe ele sa le poti folosi dupa fuziune dar nu stiu sigur.

• Toti playeri vor primi acel 'pergament' pentru a se muta in alt regat ? ?(

***Post mutat. Ashani

- Nu. Tinctura regatelor este furnizata doar daca sunt mutati in alt regat de catre sistem.

• Conturile banate se vor debana?

***Avertisment pentru posthunt. Nu, nu se vor debana. Topic mutat. Ashani

• Contrurile banate vor fi debanate?

***Avertisment pentru posthunt + post mutat. Ashani

• Dupa inchiderea inregistrarilor e adevarat ca itemele cu bonusuri foarte bune o sa se scumpeasca , de ex fms 56 medie?