Momentul pe care il asteptam - FUZIUNEA
- Djinn
- Closed
-
-
ordinea caracterelor de pe cont a fost amestecata: caracterul principal care era in fata a fost mutat in spate iar in fata au aparat caratere de pe schimba, cum putem rezolva aceasta problema?

HalfOp - informatii irelevante. Trebuia sa faci asta din panoul de fuziune, acum nu mai ai cum. - @Mods - mutati-l**Mutat. Ashani
-
-
"Goleste complet toate partile depozitului tau din joc si muta-le in inventarul tau.Repeta acest proces pana cand nu vei mai avea niciun obiect in depozit. Cand cufarul de depozitare expira nu vei mai putea accesa obiectele tale decat daca vei achizitiona un nou cufar. Daca doresti sa activezi acum cufarul,"
Nu am inteles deloc la ce se refera
Am dat click acolo si mi-au aparut itemele. Acum trebuie sa le mut in inventar sau cum ?Se refera daca ai pus iteme in depozit inainte sa dai click acolo.
HalfOp - @Mods - mutati-l
**Mutat. Ashani
-
"Goleste complet toate partile depozitului tau din joc si muta-le in inventarul tau.Repeta acest proces pana cand nu vei mai avea niciun obiect in depozit. Cand cufarul de depozitare expira nu vei mai putea accesa obiectele tale decat daca vei achizitiona un nou cufar. Daca doresti sa activezi acum cufarul,"
Nu am inteles deloc la ce se refera
Am dat click acolo si mi-au aparut itemele. Acum trebuie sa le mut in inventar sau cum ?Se refera la itemele din lada de depozitare, daca ai avut iteme in lada poti sa le depozitezi in inventar, sau sa te folosesti de lada de depozitare pentru 7 zile, dupa care va fi inchisa din nou
**mutat. Ashani
-
ordinea caracterelor de pe cont a fost amestecata: caracterul principal care era in fata a fost mutat in spate iar in fata au aparat caratere de pe schimba, cum putem rezolva aceasta problema?

stergi caracterele alea si principalul va ramane in fata apoi le refaci
**Mutat.Ashani
-
si eu am problema cu ordinea caracterelor , le am pe aceleasi de pe hydra si totusi mi-a schimbat ordinea , chestie care chiar ma deranjeaza si nu-mi permit sa sterg niciunul din ele
HalfOp - @Mods - avertisment si mutati-l ( ref: [Fuziunea] Probleme aparute dupa fuziune! )
**Avertisment pentru posthunt +mutat.Ashani
-

HalfOp - informatii irelevante. Trebuia sa faci asta din panoul de fuziune, acum nu mai ai cum. - @Mods - mutati-lerau doar 4 caractre pe cont nu aveam carctrer si pe celalalt server care a fuzionat cu leonis si nu se potea face asta de acolo avand doar 4 caractre
acolo paare acest mesaj:QuoteContul tau a fuzionat cu succes. Nu sunt necesare alte schimbari.
Akastus - Mutat.
-
Am avut un caracter caruia a trebuit sa-i schimb numele si pe care mi l-a dat in fata, i-am schimbat numele si acolo a ramas.
Mentionez pe site nu aparea nimic decat textul "Contul tau a fuzionat cu succes. Nu sunt necesare alte schimbari."HalfOp - nu poate fi facut nimic in privinta asta. - @Mod - mutat
**Mutat. Ashani
-
Se mai face vreo mentenanta azi pe serverele fuzionate?
-
Numai conturile care aveau caractere pe ambele servere primesc tinctura? Parerea mea este ca toate conturile merita avand in vedere ca serverul este ca si cum ar fii nou, deci fiecare meritam sa ne alegem noul "drum"..

HalfOp - a fost explicat cine primeste tinctura. @Mod - avertisment is mutat
**Avertisment pentru posthunt + Mutat. Ashani
-
Salut eu aveam manusi , inele in depozit si cand am intrat nu mai am nik ce pot face?

**Avertisment pentru posthunt+post mutat. Ashani
HalfOp - Verifica depozitul fuziunii de pe site. In caz ca nu le gasesti nici acolo, te rog sa deschizi un ticket in care sa specifici de la inceput ca e problema de la fuziune.
-
Si mie mi-au disparut itemele din depozit. ..
**Avertisment pentru posthunt+post mutat. Ashani
HalfOp - Verifica depozitul fuziunii de pe site. In caz ca nu le gasesti nici acolo, te rog sa deschizi un ticket in care sa specifici de la inceput ca e problema de la fuziune.
-
Salut eu aveam manusi , inele in depozit si cand am intrat nu mai am nik ce pot face?

S-a si spus ca trebuie sa va goliti depozitul ca sa nu apara problema pe care o ai tu,acum ti-a mai ramas de facut un ticket.
**Mutat. Ashani
-
Si mie mi-au disparut itemele din depozit. ..
S-a spus si mai sus , verificati pe site mai intai , depozitul fuziunii .
**Mutat. Ashani
-
Am observat ca se poate schimba ordinea caracterelor daca aveai caracter si pe celalalt server fuzionat , eu nu am avut asa ca s-a fuzionat direct si mi-a schimbat ordinea caracterelor , chiar inversat complet .
Pot face ceva astfel incat ordinea sa ramana aceeasi de dinainte de fuziune?/Akastus - avertisment pentru posthunt. Mutat.
-
Se mai face vreo mentenanta azi pe serverele fuzionate?
/Akastus - avertisment pentru posthunt. Ai mai intrebat odata in topicul corespunzator. Mutat.
-
asa este...se va baga acel ticket pentru schimbarea serverului iar pretul este de 999 md...am aflat de la un player de lv105 care joaca pe trianguli si are de gand sa plece imediat dupa fuziune cu toti prietenii pe alt server...
**Avertisment pentru posthunt + post mutat. Ashani -
Am si eu o problema m-am trezit cu depozitul gol

Nu il aveam plin dar aveam ceva chesti si 67 de concentrate:| se mai pot recupera?
GYLDA//Avertisment.
Cat este de greu sa citesti ce s-a postat in acest topic?QuoteHalfOp - Verifica depozitul fuziunii de pe site. In caz ca nu le gasesti nici acolo, te rog sa deschizi un ticket in care sa specifici de la inceput ca e problema de la fuziune.
-
Pe contul meu am doar 4 caractere pe Phoenix. Problema este ca aveam contul principal in slotul 1/0 (nu stiu exact cum se numeroteaza) si inca 3 conturi 2 depozituri si unul de farmat map1. Acum dupa fuziune cel principal e pe slotul 3/2 si pe slotul pe care era e contul de lv 15. Cum le pot aranja la loc???
HalfOp - @Mods - avertisment si mutat. A mai fost pusa problema.
**Avertisment pentru posthunt + Mutat. Ashani