Map2 si Map1 e un drop groaznic :D....asta e...ma luat pe nepregatite eventu,daca nu luam ban faceam si io cv din eventu asta da asa....scot cv de la ala de craciun :D.
Avertisment pentru folosirea unui limbaj de messenger. Akya
Map2 si Map1 e un drop groaznic :D....asta e...ma luat pe nepregatite eventu,daca nu luam ban faceam si io cv din eventu asta da asa....scot cv de la ala de craciun :D.
Avertisment pentru folosirea unui limbaj de messenger. Akya
Eu unul chiar daca am luat doar 7 cufere sunt foarte multumit.Am luat 2 schimba si o perla alba cel mai bine pana acum.
Sper ca pana la sfarsitul eventului sa fac vreo 10 schimba! De maine ma pun serios pe farmat!
O intrebare.Dovlecii de Halloween au rol de instante (incarca 300 pv din prima) ?Merita sa adun si sa folosesc la bossi?
Dau doar 200pv deci trebuie sa bagi o gramada .. nu se merita ...
tot cu 0 bAghete am ramas si dupa ziua de azi de farmat :wall2:
Momentan am luat vreo 10 cufere cu un drop bunicel: 3 masti, 2 scimba, 1 adauga, 1 marmura, 1set de 5 medalii dragon, 1 perla alba, 1zen, si cam atat +ca am farmat in tara de foc unde rar gasesti un item si am mai scos 1 war,1 ninja1 protectie 1eschivei+4 si 3ss
Mentionez ca dropul l-am avut intr-o singura zi, am jucat de la 8 dimineata pana seara.Este un event reusit.
In hartile noi a luat cineva ceva??? am batut 3 zile cate 5-8 ore zilnic si nici macar 1 bagheta.
pica si in mapele noi da foarte greu,am batut in fiecare zi cam 3 ore de cand a inceput eventu si doar o bagheta.
Level 70 36 de metine in 3 zile ziua si noapte la metine de 75-80(am pus doar metinele la care am numarat dropul) nici o bagheta doar un ss si un bless.
macar la unu din 20 de metine sa dea bagheta.
Am batut la metine de 45 cu 1 sura AM lv39 cu g tais cu buff cu g-uri si din 50 de metine nimic dar am luat de la orkul sef 1 din 12 batuti!!!
Din metinele de 45 de ce nu primesc?
A luat cineva din metin de 45 bagheta???
Lv.55 War Corp P-Aura
AM Luat 8 baghete Magice,2 ss si 4 pietre+4,Carti...si astea doar in 6 ore de joc.
Totul conteaza de Noroc pana la urma.
Bafta tuturor ![]()
Salut eu am batut in map2 vreo 130 de metine si 0 baghete ..doar dovleci..am luat decat o bagheta in map1 cu un cont de lv 10 si din cufar mia dat perla alba ...deci e bine
In seara asta am luat 3 baghete din care ticket Jack,medalia dragonului si boaba zen ![]()
Imi poate spune si mie cineva unde e mai bine sa farmez pentru baghete .. map2 la metine ..am sura lv 35 sau la maimuta umblatoare (boss lv 43) apare repede si o bat foarte repede D ??
#ThrowUpOne eu zic să baţi map2 deoarece ai şansă să iei baghetă şi la metine şi mai treci şi pe la Căpitanul bestie din când în când şi ai şansă mai mare decât doar la umblătoare.
Acum 15 minute tocmai am luat la maimuta umblatoare bagheta si din cufar elixir......
#ThrowUpOne eu zic să baţi map2 deoarece ai şansă să iei baghetă şi la metine şi mai treci şi pe la Căpitanul bestie din când în când şi ai şansă mai mare decât doar la umblătoare.
mai bine stai acolo:)) in map2 aproape ca dropul nu exista
Half... dropul e groaznic , fa si tu diferenta intre anul acesta si anul trecut si nu ne lua cu "trebuie sa munciti , etc " ca nu suntem roboti sa stam non stop ...
Pe la inceputul acestui topic m-am uitat si se zice ca aproximativ 13.000 cufere pe server ... oare anul acesta baghetele pe 1 server ajunge la 5000 ? IMPOSIBIL..
Mi-a zis o colega pe breasla ca e posibil sa fie drop deschis 3 zile (sansa mai mare la baghete ) , e adevarat HalfOp ? (Sincer ar fi ceva sa fie 3 zile sansa mai mare).
In tot weekendu-l acesta am farmat la lord si metine de 70 din pacate.... NICI O BAGHETA.. am dropat doar 1ss la metine de 70 .
ieri am luat 9 bagete si am batut in jur de 30 de metine dropu a fost urmatoru 2 perle albe una visinie una albatra 3x cartea comandantului si 2 minereuri de cupru. sunt foarte multumit de event si drop mai bun ca asta nu se poate
multumec stafului
Display Moreieri am luat 9 bagete si am batut in jur de 30 de metine dropu a fost urmatoru 2 perle albe una visinie una albatra 3x cartea comandantului si 2 minereuri de cupru. sunt foarte multumit de event si drop mai bun ca asta nu se poate
multumec stafului
Hai nu mai spune.... daca e cum zici tu ar veni 1 bagheta la 3 metine... cum e posibil ? cand toti se plang ca nu iau nimic ? ![]()
Display Moreieri am luat 9 bagete si am batut in jur de 30 de metine dropu a fost urmatoru 2 perle albe una visinie una albatra 3x cartea comandantului si 2 minereuri de cupru. sunt foarte multumit de event si drop mai bun ca asta nu se poate
multumec stafului
Eu am in 3 zile 42 de mt baute (cu manusa)si 0 baghete si tu 9 la 30 de mt sa te si credem
Nu stiu cum va plangeti voi de drop dar eu sunt foarte multumit.
Acum 1 ora am batut 3 regine , 1 metin de 55 si 4 lorzi. De la o regina am luat bagheta , de la metin bagheta si de la 2 lorzi bagheta. Am manusi de la metine de 85 , dar astia cu manusile , daca le puneti la finalul metinului sau al bossului cred si eu. Tinetile si voi tot timpul cat bateti.
Dropul mi se pare chiar super bun.