Pana acum am luat licori rosii albastre/ si 50 licori verzi G + 1 jeton de 3 p trag in fiecare zi cu 2 conturi !
OFF: In 2011 am luat si eu premiul cel mare Sigiliu Tigru Furtunii si cand am venit cu contul cel mare sa iau sigiliu --> ''Nu poti renunta la acest obiect '' mare dezamagire ..
Sper sa ma aleg cu ceva din aceasta Tombola! Sarbatori fericite =))
-
-
Sa inteleg ca eventul acesta nu este facut pentru toata lumea. Eu deabea m-am reapucat de joc si am facut level 30, de ce nu ma pot distra si eu ca restul ? Tocmai de aceea a pierdut metinul atatia jucatori. Cum sa fac eu misiunea de la biolog daca deabea am facut level 30 :)) macar se putea face o regula dupa nivel, nu toata lumea poate face misiunile. Iar eu unul nici cand aveam level 79 nu prea ma ocupam de biolog.
Ar trebui sa luati in considerare faptul ca trebuie sa incurajati jucatorii sa se reapuce de metin, nu sa-i alungati prin diferente ca aceasta.
De ce nu imi banati si caracterul, ca nu am misiunea facuta.PSS: Sper sa citeasca cineva de la GF
Din punctul meu de vedere este bine asa cum este. Chiar mi se pare normala aceasta conditie impusa de GameForce. De anul trecut si pana acuma ati avut timp destul sa faceti un biolog la care trebuia sa duceti doar 10 dinti.
Stiti si voi destul de bine ca sunt playeri care isi fac conturi de lvl 70 pentru inele de 3 respectiv 10 ore.
Asa ca limita de lvl nu este o solutie. -
Azi: Jeton de 3 puncte :-j
-
TOMBOLA ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dau cu 4 conturi pe zi si nu am luat nimic bun decat un bless , in rest BLUE , RED , N-am JETON , VOUCHER
DECAT RED,BLUE,BLESSCe tombola de rahat

Avertisment pentru Nerespectarea Regulamentului. Data viitoare am rugamintea sa te abtii la cuvintele vulgare.
*Zalmoxis -
Din punctul meu de vedere este bine asa cum este. Chiar mi se pare normala aceasta conditie impusa de GameForce. De anul trecut si pana acuma ati avut timp destul sa faceti un biolog la care trebuia sa duceti doar 10 dinti.
Stiti si voi destul de bine ca sunt playeri care isi fac conturi de lvl 70 pentru inele de 3 respectiv 10 ore.
Asa ca limita de lvl nu este o solutie.Asa cum playerii aia isi fac cont de level 70 pentru acel inel de 10 ore, asa isi pot face si 50 de conturi de level 30, pe care ar putea intra cate 1 minut pe zi sa-si duca dintii. Deci nici asta nu este o solutie. Cei de level mare au un foarte mare avantaj fata de cei mici.
On: 50 licori rosii prima zi
50 licorii rosii a doua zi
50 de licori mov a treia ziAm facut rost de un cont de level 70 si eu

-
As4ever am si eu lv mic pe alte jocuri si nu am avantajele celorlalti dar nu ma plang pe forumuri, cand o sa fac lv o sa profit si eu de ele. Nu inteleg ce vrei? ca unul de 105, care a investit timp si bani, sa aiba acelasi drop ca unul de 2 zile care nu s-a 'chinuit' nici macar o luna sa creasca sau sa faca misiunile? In orice caz cei care se apuca acum au cu MULT mai multe avantaje de cat au avut altii cand s-au apucat, aveti recruteaza prieteni, aveti cuferele de la lv 1 pana la 90, gasiti in shopuri arme +9(de lv mic) la preturi mici. Accepta lucrurile cum sunt, vrei avantaje 'munceste' pentru ele.
Sa fiu si on: astazi am luat licori verzi si elixirul lunii
@Edit HalfOp
Nu am buton de Like, dar want some
? QuoteIn orice caz cei care se apuca acum au cu MULT mai multe avantaje de cat au avut altii cand s-au apucat, aveti recruteaza prieteni, aveti cuferele de la lv 1 pana la 90, gasiti in shopuri arme +9(de lv mic) la preturi mici.
-
Mare bulan cu voucheru
Felicitarila mine insa chestile stau altfel
-1-a zi:licori rosi Gx50
-2-a zi:likori rosi Gx50
-3-a zi:cor draconis brut+
-4-a zi:verzi Gx50
cu acestea am scos vreo 10kk tinand cont ca sunt pe serverul trianguli
Dupa fericirea mea de verzi...pai era posibil?licori rosi G 50 astazi
....sa vedem maine, va voi anunta ce o sami pice. -
4 Trageri :
2x 50 Licori albastre
1x Jeton 15 puncte
1x Cor safir brut
-
Asa cum playerii aia isi fac cont de level 70 pentru acel inel de 10 ore, asa isi pot face si 50 de conturi de level 30, pe care ar putea intra cate 1 minut pe zi sa-si duca dintii. Deci nici asta nu este o solutie. Cei de level mare au un foarte mare avantaj fata de cei mici.

daca cei de lvl mare au avantaje , dece nu te faci si tu lvl mare sa ai acele avantaje, nu va pune nimeni sa stati lvl mic...
iar pentru cei care sau apucat acum ,asta e viata , nu ai vrea sa stea GF dupa tine pana faci si tu misiunea cu dintii, poate ca si cei care sunt de level mare acum au ratat si ei diferite eventuri , trage concluzia......azi am luat 100 licori verzi
-
Azi: Scoica,dar din pacate a disparut :)) ,pana acum nimic bun

-
A luat pana acum careva premiul zilei ?
-
Asa cum playerii aia isi fac cont de level 70 pentru acel inel de 10 ore, asa isi pot face si 50 de conturi de level 30, pe care ar putea intra cate 1 minut pe zi sa-si duca dintii. Deci nici asta nu este o solutie. Cei de level mare au un foarte mare avantaj fata de cei mici

Nu ai inteles nimic din ce am spus eu.
Eu am incercat doar sa explic ca impunerea unui anumit lvl pentru participarea la Tombola nu este o solutie.
Noi de fiecare data ne plangem ca nu avem evenimente si nu mai stiu ce, iar atunci cand se fac evenimente incepem cu nemulumirile.
Dupa cum a spus si HalfOp evenimentele nu sunt facute cu scopul de-a te imbogatii. -
io am facut 3 jetoane toate 35 puncte si mi-a dat perla albastra *1 nu trebuia sa fie 3 perle ?
-
doua ti le-au luat comision :)))))))))
nu iti ajunge una ?Avertisment pentru Off-topic! Data viitoare am rugamintea sa raspunzi in legatura cu topic-ul te rog frumos.
*Zalmoxis -
io am facut 3 jetoane toate 35 puncte si mi-a dat perla albastra *1 nu trebuia sa fie 3 perle ?
Puteai cu 31-32 de puncte sa-ti iei perla alba din cate am vazut,iar tu ai luat albastra cu 35:(.
Un event frumos,dar pacat ca multi nu au biologul terminat,acum asta e.
Pana la anul avem timp sa facem dintii...
-
Astazi am scos :50 de verzi
1 jeton norocos de .. eu zic ca e bine:))
Ieri:50 de red
50 de red.. -
Foarte frumos eveniment , pentru cei de nivel 30 + , spre exemplu eu m-am apucat cu o saptamana inaintea tombolei si am nivel 29 si 75% , actual , eu nu pot participa , Cei de la GF , fac discriminare , eu nu am drepturi , noi de 30- Nu avem drepturi ? Pacat , Sper sa va bucurati la maxim de tombola , cei cu biologul ! , bafta , sa fiti iubiti!
-
Foarte frumos eveniment , pentru cei de nivel 30 + , spre exemplu eu m-am apucat cu o saptamana inaintea tombolei si am nivel 29 si 75% , actual , eu nu pot participa , Cei de la GF , fac discriminare , eu nu am drepturi , noi de 30- Nu avem drepturi ? Pacat , Sper sa va bucurati la maxim de tombola , cei cu biologul ! , bafta , sa fiti iubiti!
Mi se pare cel mai corect ce a facut GF , adica tu joci de 1 saptamana si eu de 1 an si vrei sa ai aceleasi drepturi pe joc ca si mine ? Nee... lasati voi ca nu se mai intampla ca acum 2 ani sa dea toti cu toate conturile .
P.S : Vrei al tombola baga bani baga bani pentru dintii .
-
Din ce am observat, nu te-ai apucat acum de metin, doar actualul caracter l-ai inceput recent :). In caz ca ai pe vreun cont misiunea cu dintii facuta, poti trage la tombola pe orice server. -
Care e faza cu roata destinului ? Putem da gratuit ? Si daca da,unde dam ?
Avertisment pentru Off-topic. *Zalmoxis