Azi: Crap chinezesc prajit
-
-
Pana acum am luat 50 verzi bless si restu licori rosii si albastre! Astept premii mai mari!
-
Licori albastre,licori rosii si violet!

-
-
Destul de profitabilă tombola până acum,am luat un bless,câteva scoici,multe pietre pentru noua alchimie (dau cu 3 conturi zilnic) şi o frumoasă perlă albă primită în schimbul jetoanelor.Foarte frumoasă ideea de a da câte 50 licori G verzi-mov,chiar rămăsesem fără.
Multă baftă tuturor !
-
De la inceputul tombolei ce mi-a picat bun o scoica,30 verzi,50 mov,inel teleport de la jetoane,in rest ca de obicei rosii albastre. Multumit oricum!
Dar sambata dimineata am luat premiul zilei LEONIDAS.
Si spre mirarea mea
ii scade timpul chiar daca nu il folosesc,avea 6 zile si 11 ore, nu 120 de zile cum scrie la ghidul de pe forum cu animalute de companie,iar sigiliul cu care il chem nu seamana cu cel din ghid ci mai degraba cu cel de la Phonix dar nu albastru ci galben! stie cineva ce si cum? Frumoasa tombola oricum. 
-
Azi din 5 conturi:
1:x50 licori rosi
2:x50 licori rosii
3:x1 inel teleportare
4:x1 hexagonale
5:x1 scoica
-

Foarte buna tombola, dupa parerea mea. De la inceput am strans (cu 2 conturi si niste jetoane) 2x Elixirul soarelui, 2 pietre+4, scoica, 150 vrezi, 300 mov, 2 hexagonale si o gramada de rosii/albastre si crapi.

-
hm,cam ce iteme noi s`au bagat la tombola imi poate spune cineva...?
-
Azi am luat premiul zilei si anume inel vointa puternica,intrebare mea este timpul acestuia scade cand sunt intrat pe cont indiferent de caracter sau scade oricum fie ca il folosesc sau nu????
-
Salut. Azi am luat un miniexecutor. Eu inca mai am sigiliu pui deci nu am nevoie de el. Daca nu il distribui o sa i se duca timpul?
-
Display More
Scrie:
Marea tombola cu premii minunate si intrari gratuite!
Dar eu nu vad premi gratuite.
O extragere costa 21-22 JD...
Din cate vad eu. scrie "premii minunate si intrari gratuite". Intrarile gratuite sunt pentru cei cu dintii de orc terminati pana pe 25 luna trecuta

-
De la inceputul tombolei ce mi-a picat bun o scoica,30 verzi,50 mov,inel teleport de la jetoane,in rest ca de obicei rosii albastre. Multumit oricum!
Dar sambata dimineata am luat premiul zilei LEONIDAS.
Si spre mirarea mea
ii scade timpul chiar daca nu il folosesc,avea 6 zile si 11 ore, nu 120 de zile cum scrie la ghidul de pe forum cu animalute de companie,iar sigiliul cu care il chem nu seamana cu cel din ghid ci mai degraba cu cel de la Phonix dar nu albastru ci galben! stie cineva ce si cum? Frumoasa tombola oricum. 
Deci cum ramane pana la urma cu chestiile de la tombola cele cu timp? toate sunt asa? le scade timpu fara sa le folosim?
-
Astazi am dat cu 2 conturi pe 1 mi-a picat jeton ork sef,pe celalalt cor dracoins+(normal).
-
Deci cum ramane pana la urma cu chestiile de la tombola cele cu timp? toate sunt asa? le scade timpu fara sa le folosim?
Leonidasul de la tombola nu e ca sigiliul Khan/porkie, i se duce timpul oricum chiar daca esti on sau nu pe cont.Nu tine 120 de zile.Numai sigiliul khan/porkie tine 120 de zile.Bye!
-
azi 200 verzi din 6 extrageri:P
-
Leonidasul de la tombola nu e ca sigiliul Khan/porkie, i se duce timpul oricum chiar daca esti on sau nu pe cont.Nu tine 120 de zile.Numai sigiliul khan/porkie tine 120 de zile.Bye!
DECI,pe forum la ghid animale de companie scrie asa: '' Poate fi chemat cu sigiliul Leonidas . Are o durata de 120 de zile, disponibil la Tombola (eveniment ocazional). Acesta nu este negociabil, plus ofera: 15% atac și 1500 mai mult PV. '' . Lasand la o parte Khan,Porkie ceea ce imi zici tu intra in conflict cu ce e scris la ghid. Animale de companie Repet,spune clar k doar la tombola se primeste,la tombola l-am primit dar difera timpul si imaginea sigiliului (care seamana cu cea de la Phonix) fata de ce arata in ghid.
-
lucianvalcea Cred ca informatiile din acel ghid despre Leonidas sunt luate de la evenimentul (tombola) trecuta, daca intr-un an l-a dat cu x ore nu inseamna ca si anul asta o sa fie exact la fel. Turele trecute au fost si alte diferente, nu iti dadea cate 50 de licori verzi/violet 'la set'ci doar 10, care puteai sa le distribui din item shop una cate una, nu iti dadea fragmente de energie s.a.
-
lucianvalcea Cred ca informatiile din acel ghid despre Leonidas sunt luate de la evenimentul (tombola) trecuta, daca intr-un an l-a dat cu x ore nu inseamna ca si anul asta o sa fie exact la fel. Turele trecute au fost si alte diferente, nu iti dadea cate 50 de licori verzi/violet 'la set'ci doar 10, care puteai sa le distribui din item shop una cate una, nu iti dadea fragmente de energie s.a.
OK,mersi de raspuns,oricum acelasi gand aveam si eu dar am zis totusi sa intreb! Mersi inca odata.
Avertisment pentru Off-Topic. Data viitoare te rog frumos sa-i multumesti in privat.
*Zalmoxis -
Azi 50 verzi G
bun,bun 
/Avertisment pentru postare dubla. ***Akastus***