Salut am o intrebare daca eu strang 3 jetoane si ele fac in total 30 pct si eu vr sa iau cv de 40 de pct pot sa pastrez acele jetoane si sa imi mai dea si altele ......sau trebuie sa imi dea 3 de 15 ca sa iau acel obiect ????
-
-
Salut am o intrebare daca eu strang 3 jetoane si ele fac in total 30 pct si eu vr sa iau cv de 40 de pct pot sa pastrez acele jetoane si sa imi mai dea si altele ......sau trebuie sa imi dea 3 de 15 ca sa iau acel obiect ????
Poti avea doar maxim 3 jetoane,iar punctele insumate de acestea iti aduc premiul respectiv.De asemenea,poti sa folosesti functia ''Incearca-ti norocul'' de sub jetoanele tale,care iti va da alte 3 jetoane in locul celor existente,bineinteles,in mod aleatoriu,contra sumei de 5 monede dragon.
-
Pe voi v-a lasat azi sa dati la tombola ? Mie imi zice ca am extras deja.Pe niciunul din 3 conturi nu ma lasa...e ceva bug ?
-
Pe voi v-a lasat azi sa dati la tombola ? Mie imi zice ca am extras deja.Pe niciunul din 3 conturi nu ma lasa...e ceva bug ?
Nici pe mine nu ma lasa, cred ca nu a fost resetata.
-
Nici pe mine nu ma lasa, cred ca nu a fost resetata.
Aceasi problema si eu :|.
-
Salutare,
este o mica problema la ea. se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.
Multumim pentru intelegere.
-
Azi -> jeton 5 puncte ...
-
Salutare,
este o mica problema la ea. se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.
Multumim pentru intelegere.
Vrem despagubire !!!! Avem si noi drepturi =)
Avertisment pentru posthunt. *Zalmoxis
-
Merge
50 lic verde ;-j -
Am si eu o intrebare si rog un moderator/membru al staff-ului sa imi raspunda.
Voucher de 1000 MD se va baga la Tombola?Ca pana acum am tras zilnic si nu a fost iar azi am vazut ca a bagat de 100 desi a fost dejs si de 100 si de 200 si de 500 , normal trebuia sa urmeze cel de 1000 dar nu a fost pus!
Drop: Azi am luat 100 Verzi (G) si cam atat.Trag zilnic cu 6 conturi + am 500 JD (care le voi folosi doar cand va fi marele premiu Voucher de 1000 MD
) -
Dar cand se termina aşa zisa ,,Marea Tombolă" ?
-
Dar cand se termina aşa zisa ,,Marea Tombolă" ?
Tombola se termina pe data de 31.12.2013. -
azi am reusit sa ajung la 2000 de licori verzi pe langa licori am mai luat premiu zilei de 2 ori voucher 500 md si leu alb care din pacate nu e pe contu mare deci nu ma ajuta prea tare am mai luat o perla alba si un nisip cuart cu jetoane bless uri si multe alte prosti
-
De 4 zile numai jetoane. Ieri am luat oasele degetului. Voi ce ati mai luat?
-
Am luat jeton 15 pt/jeton 7 pt /x2 jetoane 1 pt / 50 x4Lic Verzi/crap chinezesc../Scoica/Red-uri/Blue-uri/Piatra rentoarcerii+4
-
inca 100 lic verzi si cartea mineritului
-
Mie mi se pare bun eventul.Am luat vreo 2 scoici , crapi , red , blue ... Dar ce se face cu corurile acelea?

-
De 3 ziel incoace : 1.Jeton 15 puncte
2.Jeton 15 puncte
3. 50 Licori Verzi G
-
Cor draconis se foloseste la alchimia piatra dragon.
-
Mi se pare mie sau jetoanele cu mai putine puncte sunt mai bune decat cele cu mai multe? Am vazut ca la 3-4 puncte ai nisip cuart care e destul de scump, dar la mai multe puncte ai pietre+4 care sunt cateva sute de k.