Azi am castigat Mini Executor
!
-
-
Ce bonusuri imi da Mini Executor ?
Avertisment pentru Postare dubla.
Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului. Fiecare post poate fi editat timp de 60 de minute dupa ce acest termen expira si postati in continuarea primului post fara ca un alt utilizator al forumului sa o faca se va considera "Postare Dubla" si va fi sanctionat ca atare.
*Zalmoxis -
Intr-un fel sunt dezamagit de tombola,daca voiam doar red si blue le luam de la magazinul general. De cand a inceput tombola am luat doar un jeton,in rest red si blue...
-
daca extrageai zi de zi nu ai cum sa nu iei cel putin 100 verzi ceea ce nu e foarte rau le poti vinde destul de scump eu am luat 300 verzi in medie pe cont ce e drept am folosit si ceva jd pentru mai multe extrageri
-
Ce bonusuri imi da Mini Executor ?
Mini-Executor iti da 1500 PV si 15% Valoarea Atacului atata timp cat este langa tine.
-
Nu e nici o regula sa iti pice neaparat verzi,ai avut tu noroc,eu am pana acum 30 si am folosit si vreo 300 JD,dar mai am timp. Daca imi fac un stoc de 200 pana la sfarsit sunt multumit. La violete mi-am facut stocul de 200 plus 100 cumparate ieftin cu 2,5 kk. Licorile nu le vand,le tin pentru mine. In rest am mai luat scoica,crapi,carte blestem,Weiliao-Zi (sper ca am scris corect),red,blue etc. De la jetoane am luat inel teleportare,oasele degetului si am deja inca doua jetoane cu cel de azi. Saptamana trecuta am luat si premiul zilei LEONIDAS. Trag decat cu un cont,oricum multumim staff-ului,tombola e chiar reusita. Bafta la toata lumea!
-
Premiul zilei: Piatra magica din prima incercare

-
stai ca nu am zis ca am luat numai verzi dar am luat 2300(cu tot cu alea.de azi) din 114 extrageri fara jd si inca 100+cu jd adica 10-15% % am luat verzi probabil 65% sau mai mult red ble si mov care nupream am luat
-
Azi a venit si al treilea jeton,am luat seminte magice. Am zis sa iau si a doua intrare dar a dat 50 red...
-
Multe licori rosii,verzi,violet , crap chinezesc prajit la 3 jetoane mia cazut inel de teleportare de 50 teleportari si cam atat ce mai cazut mai bun ...
-
Destul de bine pana acum. Am luat cam 600-700 licori verzi , 500 licori violet, red si blue fara numar, si multe altele. Am reusit sa iau si de 2 ori premiul zilei(voucher 100MD x2) ; toate astea de pe 3 conturi, da' in primele 18 zile am folosit JD pe un alt cont.

EDIT: Mini Executorul daca il am in inventar si nu-l activez , se duce timpul sau ramane ca la un sigiliu??
-
Azi 50 albastre... Ma amuza faptul ca in item shop au culoarea mov atunci cand le primesti,daca nu ati observat.
-
Astazi am luat 50 licori mov G & coada de sarpe +
-
Premiul cel mare : voucher de 1000 :x

-
Nu stiu daca sa mai discutat insa pana cand va tine tombola ? Desigur daca stie cineva.
-
Incepe sa ma enerveze tombola , altii da cu un cont si i-au premiul zilei o data altii si de 2 ori , si eu dau cu 5 conturi si nu am prins mai nimic bun , felicitari

DROP / 13 zile - 5conturi
350 RED
400 BLUE
Steag-uri
Bucata piatra pretioasa
1Bless
Jetoane norocoase - 2x saman +4
100 Verzi
150 Violet
2 elixire - 1- 1
Praf , pentru mine
-
Zeul dragon ma binecuvantat de o saptamana numai cu licori rosii si albastre. Ma simt foarte norocos. Am scutit aproximativ 30k pana acum
-
din 74 conturi cu care dau la tombola nu am luat cine stie ce...
doar 700 g verde, 650 violet...in rest doar rosii, albastre, 3 elixire rosii si unu albastru, inele teleportare, nici macar un premiu al zilei sau ceva bun....
cel mai mare jeton a fost de 7...
pe 22 dintre conturi am avut si probleme, dadeam la tombola dar nici pana azi nu am primit itemele la distribuie, am mai dat si cu jd-uri pe unu....iar staff zice ca am primit bug si ca nu se poate rezolva nimic...
altii dau cu un cont si ia si premiul zilei de 4-5 ori iar eu cu 74 conturi nu iau nimic bun...nici macar un voucher de 50...staff...am rugamintea sa va faceti si datoria pe joc....sunt pline hartile de playeri cu hack....daca nu aveti timp atunci afara din staff, sunt altii la rand care asteapta sa fie membri ai staff-ului
-
Pe parcursul Tombolei am luat si lucruri bune si lucruri rele.
Cu 6 conturi, tragand zilnic am luat asa :
5x Elixire (3 rosii 2 albastre)
420x Licori verzi G
600x Licori mov G
4x Cartea mineritului
7x Blessuri
Multe alte lucruri scumpe, din care sper sa ajung peste 2-3 luni dupa ce se scumpesc sa scot aprox. 300 kk
Am fost dezamagit ca nu am avut ocazia sa iau si eu un premiu al zilei, chiar daca am tras cu 6 conturi.Insa in dimineata aceasta, cand am ajuns la ultimul cont, foarte plictisit fiind si cu sperante de a mai lua ceva de 0.1 % am avut MAREA SURPRIZA sa imi apara in fata Voucherul de 1000 MD pe care l-am castigan.Se pare ca anul acesta a fost bun cu mine si pe Metin chiar atunci cand ma asteptam mai putin , chiar la final ! -
Se pare ca tombola continua,nu s-a terminat in 31 eu am dat si azi,si cred ca tine pana in 5,zic eu sau maine e ultima zi pentru ca inca apare aia cu Colectari pentru maine.