Povestea puiului de caprioara, Bambi
Ce parere aveti?
Ce credeti ca va fi?
Spar ca GameForge sa ne faca sa nu uitam niciodata acest Craciun!
Povestea puiului de caprioara, Bambi
Ce parere aveti?
Ce credeti ca va fi?
Spar ca GameForge sa ne faca sa nu uitam niciodata acest Craciun!
Probabil va fi la fel sau aproape la fel ca anul trecut... The Bambi Tale Dar ce conteaza,e un event frumos. ![]()
in ce data va incepe
in ce data va incepe
Cautarea sosetelor va incepe atunci cand pe Calendarul de evenimente vor incepe sa cante colinde. Tot atunci, va fi postata si programa eventului de Craciun.
Inca nu s-a stabilit data. Se va anunta cat de curand.
Daca eventul va fi ca anul trecut va fi super.Pe langa eventul de Craciun,am inteles ca o sa mai fie si alte eventuri.Presupun ca si anul trecut drop cufere hex,lumina lunii,experienta,drop bomboane ciocolata etc..
Abia astept sa vad ce va fi.
Va faceti sperante degeaba deoarece din cate observ evenimentele sunt din ce in ce mai slabute de la an la an cum a fost si cu cel de haloween sau paste . Sper sa ma insel , dar nu prea cred
Anul trecut a fost un event frumos , am reusit sa fac niste abanosi full bonus si 50 cuferele clar de luna
Presimt hexagonale,25% experienta,bomboane,drop moonlight 30 minute cu drop scazut.
Oricum daca baga eventul ca anul trecut eu sunt multumit..
Muzica incepe sa cante dar nu apare niciun event ![]()
Am si eu o mica intrebare legata de sosete.Sosetele vor pica la orice mob,sau doar la metine si bossi? Cei de lvl mic,1-15 pot avea drop de sosete la ursi de ex,respectiv mobii din map1?
Va faceti sperante degeaba deoarece din cate observ evenimentele sunt din ce in ce mai slabute de la an la an cum a fost si cu cel de haloween sau paste . Sper sa ma insel , dar nu prea cred
Anul trecut a fost un event frumos , am reusit sa fac niste abanosi full bonus si 50 cuferele clar de luna
Ce zici? La eventul de paste a fost un drop excelent.Toti s-au imbogatit.La eventul de halloweenu ...eh na aici ai dreptate.Oricum daca o sa fie ca anul trecut
.Multumim celor de la GF ca se gandesc la noi ![]()
Am si eu o mica intrebare legata de sosete.Sosetele vor pica la orice mob,sau doar la metine si bossi? Cei de lvl mic,1-15 pot avea drop de sosete la ursi de ex,respectiv mobii din map1?
sosetele vor pica la toti mobii,iar evenimentul probabil ca va incepe prin 16-17 ![]()
Am si eu 2 intrebari:
1.Sosetele vor pica doar daca avem puiul de ren in inventar?? (adica cele 2 ore )
2.Am vazut de 10 minute pe cineva cu costum de Mos, exact ca pe afisul de la event. De unde a facut rost de acel costum? (am cautat in item-shop si nu am vazut nimic legat de asa ceva )
Multumesc anticipat !
//Editat * Shto.
Primesti un avertisment pentru injurii * Shto.
Am si eu 2 intrebari:
1.Sosetele vor pica doar daca avem puiul de ren in inventar?? (adica cele 2 ore )
2.Am vazut de 10 minute pe cineva cu costum de Mos, exact ca pe afisul de la event. De unde a facut rost de acel costum? (am cautat in item-shop si nu am vazut nimic legat de asa ceva )
Multumesc anticipat !
1.Da,sosetele vor pica numai daca ai renul in inventar.
2.Sincer nu stiu de unde il are dar am m-ai vazut cativa cu costume din astea!
Evenimentul de Craciun a fost singurul la care m-am axat... fie ca am avut mai mult, fie ca au fost niste evenimente mai importante; dupa parerea mea, anul trecut a fost PERFECT... MoonLight 6h sau 8 nu mai stiu... asta cu sosete experienta si altele. De abia astept sa vad cand incepe. GG Half pentru calendar.
PS: Faina povestea aia cu Bambi. ![]()
costumele inca nu au aparut in item shop , dar le poti lua la roata destinului ...daca ai noroc si ceva md uri ![]()
Povestea suna misto ,Nicolae98 ai dreptate in fiecare an la noi mai scade eventul in jos
iar cu costumule pica din metine din cate tin minte si dura o zi parca
Acuma nu vreau sa ma plang de eventuri dar nu stiu cum se face ca pe orice joc englez se compenseaza foarte mult membri jocului dar la noi la romani parca near da afara pe cei care nu baga bani deloc
CUM ADICA EVENTUL VA INCEPE CAND SE VOR AUZI COLINDE ADICA CUM IMI DAU SEAMA MS ANTICIPAT.... ![]()
/Avertisment pentru nerespectarea regulamentului: Postarile scrise in totalitate cu CapsLock sunt interzise. ***Akastus***
Oare cum altfel daca nu sa stai sa asculti muzica de la calendar?
Nu e chiar atat de greu sa verifici cand incep colindele sa cante la calendar. ![]()
Canta ceva...dar nu stiu ce canta. E colinda oare? :)))