[Discutii]Evenimentul de Craciun.

• Eu bat de cand a inceput eventul la maimutele expert (camera lordului) si nimic :-s

• Si mie mi`a picat , la primu metin , dupaia pauza :)) . Intr`un fel imi place asa nu vor avea toti zeci de cutii :) Spor la dropat cutii :)

• mda..bine inteles ca un hacker mi-a luat 2 cutii deja :| :wacko:

• Mie nu mi-a picat nimic.. o s-a bag manusa maine sa vad ce drop e... '' Ruleaza'' ? ti-a picat la mobii din metin sau din metin.... unde pica mai exact la metine /bossi sau la orce mobi ? 8|

• Am luat la metin, la mobi vad ca nu pica deloc.COncluzia e ca pica la fel ca baghetele, doar la metine.

- > Cand poti sa mergi pe apa, mai bine iei barca.

• Nu stiu ce sansa de drop este dar in 3 ore nimica nu am luat ! :dash:

• In 5 ore (47 metine de 70) doar 4 cutii de abanos :|:|:|:|din care manusa regelui,mantia evadatului,inel luky si manusile talharului....Praf dropu..astept eventul cu,cufere lumina lunii :sniper:

• In 30 minute o cutie in map2 . nu am deschiso. :D
    A verificat cineva daca cutiile cad si in dt la 7 ?

• Nu am dropat nici o cutie in 1 ora si cu manusa de 2 ore pe mine. Oare in Temnita maimutelor NORMALE e activat dropul?

• Event facut sa va tina in fata pc-ului cu speranta ca dropati cutii ebonita galbene :thumbdown:
    Dechideti ochii e Ajunul Craciunului Lume ! :hbd:
    Mergeti Impodobiti bradul pentru ca jocul nu merita atat stres.
    Scopul eventelor nu e pentru distractia voastra e pentru a va tine pe voi activi.Dar cand vezi ca dupa ce ti s-a dus timpul pretios te alegi si cu 0 nu stiu ce distractie e in event .
    NU MERITA !
    Sarbatori Fericite ! :china:

• adevar graiesti saiynt:D
    Sarbatori fericite metinarilor!! :*:*

Primesti un avertisment pentru offtopic * Shto.

• Langa un vin cald , sarmale e mai bine decat in fata PC`ului !

Primesti un avertisment pentru posthunt * Shto.

• Bat de 2 ore in camera lordului(maimute expert) si nici o cutie,doar medalii.Daca asa va fi si la moonlight atunci cuferele luna vor ramane tot la pretul de acum.SARBATORI FERICITE! :hbd:

• Astazi,din al 2-lea lord batut,mi-a picat cutie galbena de ebonita :x
    Edit : Am desfacut-o si mi-a picat ss :|

• Acuma putezi vedea si voi de ce nu s-a bagat niciun membru al stafului sa ne zica daca pica la metine si bosi sau la mobi . Ca sa ne pierdem noi ajunul sa descoperim.