Eu bat de cand a inceput eventul la maimutele expert (camera lordului) si nimic :-s
-
-
Display More
Print :
http://img812.imageshack.us/img812/9462/ub5c.png
Drop rapid
Nu am facut poza pentru a nu se aglomera , scuzati-ma dar asta e
Ti-a picat pe jos sau direct in inventar?
-
jos

-
Macar atat. Daca pica in inventar maine erau prin map1 shopuri full
. O sa putem sa vinem si noi cutiile 
-
Si mie mi`a picat , la primu metin , dupaia pauza :)) . Intr`un fel imi place asa nu vor avea toti zeci de cutii
Spor la dropat cutii 
-
mda..bine inteles ca un hacker mi-a luat 2 cutii deja

-
Mie nu mi-a picat nimic.. o s-a bag manusa maine sa vad ce drop e... '' Ruleaza'' ? ti-a picat la mobii din metin sau din metin.... unde pica mai exact la metine /bossi sau la orce mobi ?

-
Am luat la metin, la mobi vad ca nu pica deloc.COncluzia e ca pica la fel ca baghetele, doar la metine.
-
Nu stiu ce sansa de drop este dar in 3 ore nimica nu am luat !
-
In 5 ore (47 metine de 70) doar 4 cutii de abanos :|:|:|:|din care manusa regelui,mantia evadatului,inel luky si manusile talharului....Praf dropu..astept eventul cu,cufere lumina lunii

-
In 30 minute o cutie in map2 . nu am deschiso.

A verificat cineva daca cutiile cad si in dt la 7 ? -
Nu am dropat nici o cutie in 1 ora si cu manusa de 2 ore pe mine. Oare in Temnita maimutelor NORMALE e activat dropul?
-
Event facut sa va tina in fata pc-ului cu speranta ca dropati cutii ebonita galbene
Dechideti ochii e Ajunul Craciunului Lume !
Mergeti Impodobiti bradul pentru ca jocul nu merita atat stres.
Scopul eventelor nu e pentru distractia voastra e pentru a va tine pe voi activi.Dar cand vezi ca dupa ce ti s-a dus timpul pretios te alegi si cu 0 nu stiu ce distractie e in event .
NU MERITA !
Sarbatori Fericite !
-
adevar graiesti saiynt:D
Sarbatori fericite metinarilor!! :*:*Primesti un avertisment pentru offtopic * Shto.
-
Craciun Fericit tuturor !

Primesti un avertisment pentru posthunt * Shto.
-
Langa un vin cald , sarmale e mai bine decat in fata PC`ului !
Primesti un avertisment pentru posthunt * Shto.
-
Bat de 2 ore in camera lordului(maimute expert) si nici o cutie,doar medalii.Daca asa va fi si la moonlight atunci cuferele luna vor ramane tot la pretul de acum.SARBATORI FERICITE!

-
Astazi,din al 2-lea lord batut,mi-a picat cutie galbena de ebonita :x
Edit : Am desfacut-o si mi-a picat ss
-
Sa inteleg ca pica la bossi si la metine cutiile astea de ebonita si ca sunt rare!?
4 ore la golemi nu a fost de ajuns -
Acuma putezi vedea si voi de ce nu s-a bagat niciun membru al stafului sa ne zica daca pica la metine si bosi sau la mobi . Ca sa ne pierdem noi ajunul sa descoperim.