[Discutii]Evenimentul de Craciun.

• La fel si ca restul evenimentelor care nu isi au rostul, nu ma obosesc sa farmez pentru niste amarate de cutii.
    Mai bine un vin fiert, un rachiu cu piper, tuica sau orice altceva calm decat sa imi fac nervi in fata pc-ului.
    Este craciunul, sa ne simtim bine si sa nu ne stricam timpul, banii si nervi pe metin, macar acum .. de Craciun !
    Sarbatori fericite tuturor ! :D

• Bun , ca sa nu va mai stresati - mobi / metine va spun eu unde cade - 100% verificat

Dupa 2 ore batut la mobi si nu am luat nimic , am mers am batut un metin si am luat cutie , deci 100% cutie cade la metine

• Aseara am batut vreo 10 metine de 45, astazi alte 10 plus un Obeork cu manusa de la metine si 0 cutii. Cum au spus si ceilalti, event facut asa sa fie si sa te tina aiurea pe joc. :)

• Pai ??

E foarte frumos eventul , ce vrei sa cada la fiecare metin , si sa se ieftineasca ss la 2-3kk , si dupa voi sunteti care miorlaiti pe aici ca ss s-a ieftinit , baieti , trezirea , cutia dropeaza Inel 3 ore , manusa 3 ore , bless , ss ,pergament razboi , dragon , ce vreti sa va deie la fiecare metin cutie ?

Daca nu va convine nu participati ,mie unul imi place eventul :rolleyes:

• Just kidding.

*Zalmoxis
    Avertisment pentru posthunt.

• Deja se ajunge la nesimtire .... Anul trecut pica ,la tombola , picau cate 10 licori mov/ verzi , daca aveai anul trecut 50 de licori verzi si 50 mov , era ceva nemaipomenit ... Mosul , chiar daca da el mult yang , cu putina ambitie , iti poti bonusa un item , doua . Deja au facut multe schimbari de anii trecuti , si sunt extrem de multumit , si multmesc gameforce pentru schimbarile facute . Cutiile acelea au un drop...perfect , doar nu te puteai astepta sa faci o lura la caine sa iei 2 cutii , gandestete putin , e vorba de inele exp , manusi , pergamente dragon , stiti vorba aia , nemultumitului i se ia darul , Cam asa sunteti voi acum .. ;) Bafta la spart..

• Anul trecut pe 1.01.2013 era bonus 50% exp, acum 25% adica de 2 ori mai putin.
    Anul trecut (daca nu ma insel) deschideai de 10 ori cadoul de craciun.
    Evenimente din ce in ce mai slabe de la an la an :).Sunt curios la paste ce se mai micsoreaza ...

• (daca nu ma insel)

Te inseli :))... chestia cu cadoul de 10 ori a fost acum 2 ani, iar acel cadou il primeai gratis ( adica il aveai setat pe cont si tu ii dadeai distribuire ).

ON: Ma-nnebuneste yang-ul asta :haha: . In rest este frumos, am scos ceva banuti, nu am de ce sa ma plang. ^^

• mda, din vreo 45 de cufere am luat doar 1 adauga si un schimba de cand a inceput eventul...

la voi care e raportul? la fel de slab sau aveti mai mult noroc?

• Frumusel event,cam din 25-30 de cufere am luat 2 SS-uri,1 Bless,2 Fructe si yang :))

• Eu zic ca a fost un event destul de ok.. Mai bine ca a fost dropul mai mic. Am facut si eu 3 cutii din care am luat 1 Bless si 2 CC slabe.

• am reusit sa fac si eu de cand a inceput eventul vreo 8 add bonus 4 esuat si 4 reusit pe un scut pentagon+9...
    am mai facut 9 vrajeste in obiect pe care sigur ca le-am pus pe pentagon..pe toate 9 le-am folosit si n-am prins imun..mda am mare noroc ce sa zic, am mai facut 15 ss si 10 bless ,sunt multumit oricum

• Bilant total pana acum.
    68 pietre spirit
    24 bless-uri
    am bonusat 4 iteme full si mai am inca 4 intareste.
    23 de vrajeste obiectul
    restul yang, licori, pergamente.

• Bilant total pana acum.
    68 pietre spirit
    24 bless-uri
    am bonusat 4 iteme full si mai am inca 4 intareste.
    23 de vrajeste obiectul
    restul yang, licori, pergamente.

Ne arati si noua o poza te rugam ?

On Topic : 8 cutii galbene de ebonita -> inel de 3 ore , manusa regelui , si un bless in rest nu mai stiu.

Nu am facut cufere deloc. Prea multa lene. Mai bine farmez la lord si fac 15-20kk pe zi .

If you are good at something never do it for free!

☆✌

• Pai si cum sa-ti arate alea 23 vrajeste .. ?? Sa stii ca e foarte posibil sa faci asa ceva, pentru ca numai eu am strans 22 vrajeste obiectul si vreo 13-14 intariri ( si nici nu am farmat asa mult, cam 2-3 ore pe zi ) + 40 de ss-uri si 13 bless-uri, deci e posibil.

ON: Ieri am luat 3 Intariri si 1 Vrajeste 8o , iar astazi de dimineata deja 1 Intarirea Obiectului... pana diseara poate mai iau 1.

• drop cutii....vai de mama lor...nici una si am stat 11 ore la farmat in tara de foc, rar cand nu prindeam toate metinele, in rest am fost singur si spargeam toate metinele in mai putin de 20minute cu schimbarea de ch-uri si alergatu dintro zona in alta

din 94 conturi facute [cu cate 4 caractere fiecare] am luat doar 3 vrajeste si 2 adauga...aveam sosete sa dau timp de 4 zile pe fiecare cont...jucam 5 persoane sa facem conturile....ss-uri doar 3 si 6 bless....
    in rest numai .............
    eventu e facut mai mult pentru cei cu hack, degeaba chemi staff ca nu face nimic in privinta hackerilor....cum e posibil, il chemi pe chonius pe irc si pe joc iar playerii respectivi sunt inca cu hack si dupa 30minute...