Un event foarte reusit din partea mea Bravo Stafului si GF pt acest micut event:
Pot spune ca am facut dupa urma eventului:
20 SS
3 fructul vietii
3 Pergamente Corectarii
Yang fara numar nu am tinut cont la el ![]()
SI cel mai important
Otel +9 Full bonusat: +15 Val Atacului,10 Pumnal,10 Rezistenta Fulgerului,+1500 PV,15 Sabie
si cam vreo 350 cufere .
Bafta tuturor
-
-
Cel mai prost drop posibil.. 45 conturi :
-18 ss
-12 vrajeste
-2 intarire :|:|
-9 blessuri -
Pentru mine a fost un event frumos si a meritat munca pentru cele 395 caractere facute.Din aceste caractere am scos bine ,nici nu ma asteptam sa scot:
-28 add
-31 vrajeste
-33 ss
-42 bless
-29 fructul vieti
-16 pergament corectie si restul yang...
Deci multumesc celor de la GF si staff ului metin2Ro pentru eventul de craciun.Astept calendarul lunii cu noi evente chiar si ele mici dar bine venite...SUCCES -
Cel mai frumos event la care am participat:
-45 ss
-40 bless
-yang, fructe si pergamente la greu
-cizme, colier aur, pentagon, bratara aur alb si 2 perechi de abanosi full bonus
Dar cel mai frumos cadou au fost abanosi 10hh 10 sageti 15 sabie :X -
Eu mi`am facut 2 otele+9 full, sunt multumit, am facut conturi timp de vreo saptamana in rest` m`am axat pe piata, de unde am scos in jur de 500kk din vouchere( luate ieftine vandute scump).
In schimb am strans un stoc modest de 88 de ss`uri :)).
Frumos event, astept cu drag cel de paste sa`mi fac zenuri si citite pentru a face p`urile pe war si samanca xD -
Bilantul eventului :
- 22 SS
- 35 bles
- 14 fructul vietii
- 9 pergament corectie
- 18 pergament piatra stafie
- muuuuuult yang
In concluzie a fost un event acceptabil. -
Bilant :
Vreo 20 de blessuri
30ss-uri
yang mult
pentagon full bonus , colier lacrima full bonus si bratara lacrima full bonus , dar din pacate nu am prins nimic pe ele din vreo 20 de vrajiri.A fost un event ok , am facut doar prima saptamana conturi

-
Bilantul briliant

40 SS
5 iteme full bonusate(adica doar 4 bns)
Ele ar veni cam asa: 20 add
Vrajeste obiectul cam putine(schimba): 11...
Astept sa se scumpeasca SS-urile
Eu sunt multumit de event -
Sa calculam un pic... 5 intariri pe bratara ( 1 esuat ), vreo 6 intariri pe casca ( vreo 3 esuate, pana la urma am pus al 4-lea cu bonus din IS ), inca vreo 4 intariri pe abanosi ( aveau 1 bonus, 1 a esuat ) + inca 8 care le mai am acum = in jur de 23 intariri. La vrajeste am stat mai bine, vreo 25-26 ( din care nu a picat nimic bun pe bratara si casca ). SS-uri vreo 45+ ( da am mai vandut, citit... ) asa ca am mai ramas cu vreo 20. Bless-uri 25 ( cam asa ). La pergament piatra stafie, pergament corectie, licoarea grabei si fructul vietii nu am mai tinut socoteala ( clar, am luat peste 15 de fiecare ). Restul pana la 450 a fost yang.

-
Bravo celor care au profitat la maxim de event. Eu nu prea am avut timp,program incarcat la servici,oboseala... Pacat cu hackerii care l-au secat pe Mos Craciun de cadouri. In rest un event reusit,mai putin cel cu cufere. Am dus si eu ceva sosete doar cu doua conturi si am loat cam asa: 1 bless,1 adauga,10 licoarea grabei,3 pergament corectare,1 fructul vietii,yang. Multumit oricum. Bafta la toata lumea si un an nou plin de realizari!
Topic inchis si arhivat * Shto.