[Discutii]Evenimentul de Craciun.

• Anul trecut pe ce data a fost anuntat??? :baby:

• Pe o alta comunitate GAMEFORGE din europa a aparut acest mesaj

Event rozpocznie się 9 grudnia o 12:00 i potrwa 25 dni.

Evenimentul va începe la 09 decembrie la ora 12:00 și va dura 25 de zile.

Si se pare ca va fi exact ca anul trecut !!! Acu sa vedem

• Ar fi ok daca ar incepe pe 8, dar nu e bine ca ducem doar 5 sosete pe zi. :pillepalle:

• si ce va pica? ducem 5 sosete si da cufar ca anul trecut?

• Eu unul sunt de parere ca va fi ceva foarte complex daca ni se pregateste si calendar!
    Totusi ar fi mai bine daca ai farma doar cu un singur cont pentru sosete si sa poti duce de mai multe ori pe zi ca oricum toti o sa iti faca conturi non stop!
    Parerea mea este ca daca eventul va tine ca anul trecut o saptamana dupa noaptea de anul nou atunci ar trebui sa inceapa cu 3 saptamani inainte de 31 dec-1 ianuarie deci asta vine cam prin 9 asa cum s-a spus si pe celelalte comunitati!

• Mh. Doamne ajuta . O sa fie cool !

Sper sa bonusez ceva ! :D

• Abia astept acest event este unul dintre cele mai frumoase pentru ca te baga in Magia Craciunului si a Sarbatorilor,si pe deasupra cu multe Eventuri frumoase si Imbelsugate cu Bunatati.
    Bravo Staffului si Gameforge .
    Bafta Tuturor :fly:

• Nu am inteles prea bine ... cand va incepe eventul ? Atat ma intereseaza pentru ca stiu ca va fi unul reusit , sper sa fie ca anul trecut :)

_________________________________________________________________________________________________________________
    :love:

Sura AM Draco

:love:

• Daca baga clar luna , sau cum a fost anul trecut . Dapoi m-apuc tata de facut caracter bun * . Multumim GF ca te mai gandesti la noi :) :pump:

• atunci cand vor incepe sa cante colindele in calendarul de evenimente,tot atunci se va anunta si programul eventului de craciun :peace:

• nu stiu sigur, dar cred ca o sa inceapa pe data de 11, cand o sa ie mentenanta de miercuri :D

• Hm...mai bine era odata la 3 ore sa ducem sosetele.

Am stat sa ma gandesc .

Ma rog orcum cei de la GameForge fac treaba buna.

GG .

• Salut ,er fi foarte bine ca eventu sa fie ca anul trecut ,si daca stie cineva cand incepe am citit pe alte comunitati ca incepe maine ....poate incepe si la noi tot maine ,orcum dabea astept :thumbsup::phatgrin:

• In franta si polonia maine incepe , ma noi nu s-a anuntat inca !!!

• Din ce am citit pe .fr va fi o schimbare fata de eventul de anul trecut.In map1 in fiecare regat va aparea un brad,renul acum va pica decat in 2 zile doar 2 ore.

• Din ce am citit pe .fr va fi o schimbare fata de eventul de anul trecut.In map1 in fiecare regat va aparea un brad,renul acum va pica decat in 2 zile doar 2 ore.

sa speram ca nu ai dreptate,asa ar strica tot eventul :hmm:
    EDIT:te referi la bambi sau la renul care pica la metine?

• Gutuie , nu vad care e schimbarea.La fel a fost si anul trecut, in fiecare map1 a fiecarui regat a aparut un brad, dar e doar pentru aspect.Sosetele vor fi dropabile in joc si cred ca trebuie sa le duci la Mos Craciun pentru a-ti da o recompensa!
    Dropul la autorizatii dureaza din 21.12.2013 pana pe 3.1.2013 (cand va fi si sfarsitul eventului) intre orele 20:00 - 22:00.
    Partea a 2-a a evenimentului va fi anuntata pe joc de catre Mos Craciun, adica evenimentele particulare.