In calendar scria ca in ziua de 24 vor pica intreaga zi Cutie Galbena de Ebonita.
Credeti ca a picat ceva ?
NU
Echipa neserioasa...
-
-
Pana acuma din acest eveniment am scos asa : 31 ss,12 bless,13 adauga,10 schimba si am facut 4 iteme full bns si inca 1 care il voi face daca mai pica..tin sa precizez ca de pe data de 9 pana acuma doar cate 3-4 ore stateam pe zii sau chiar mai putin..
Deci chiar si daca nu stai 12/24 poti scoate ceva..uni colegi de breasla au scos 70 de ss`uri si multe altele ....
E greu,Hackeri ocupa tot map1`ul.Eu doar pe la 12 noaptea incep sa fac caractere cand e gol..sau dimineata pe la 7-8
Multumesc celor de la GF pentru ca este un eveniment foarte frumos chiar daca se ia mult yang..
Succes la totii! -
Display More
Ne arati si noua o poza te rugam ?
On Topic : 8 cutii galbene de ebonita -> inel de 3 ore , manusa regelui , si un bless in rest nu mai stiu.
Nu am facut cufere deloc. Prea multa lene. Mai bine farmez la lord si fac 15-20kk pe zi .
Poftim, cele pe care inca le am, restul au fost vandute. Mai este necesar sa fac si la iteme ? Daca doresti sa le vezi, am postat la vanzari corvus ca dau cont de 70, acolo ai si itemele bonusate.
http://i40.tinypic.com/2u5x83q.jpg
http://i43.tinypic.com/bf2f0w.jpgON: tombola elixir soare
-
Hei
ma puteti ajuta nu prea stiu sa caut noutatile pe aici
puteti sa imi dati lista cu eventele care vor urma?
Multumesc -
Ai aici calendarul evenimentelor Calendar Evenimente
-
-
Eu am Strans 19 adduri 9 esuate.
14 Shimba
36SS
14Bles
restu yang si ceo mai dat. -
Daca nu ai obesrvat pana acum ora forumului este diferita de ora noastra (diferenta de fus orar) dropul va fi cel care apare in calendar. -
Azi am luat 3 ss si un add....merge!
-
azi din 14 caractere=>3ore si vreo 30minute pentru cate 5 sosete:
2add
1schimba
2ss
restu yang -
Sunt singurul de aici care nu-si face caractere in + si bate doar cu cel prinicipal?
Un ss un add si de restul yang. -
Cutiile de ebonita vor dropa la mobi?
-
in orce mape va pica cutia de eboita??
-
Pana cand mai tine eventul cu sosete?
-
Pana cand mai tine eventul cu sosete?
Pana pe 3.1.2014 : ora 23.59
-
A fost un event dragut,mi-am facut abanosi ful bonus si am scos aproximativ 20 SS-uri,ce m-a dezamagit e pretu de rahat al ss-ului.
Cum am mai zis,astept evenimentul de paste ca sa ma imbogatesc
-
Sunt foarte multumit... am realizat cele 3 puncte majore fixate inainte de eveniment: Casca cu coarne +8 full bonusata 20% diavoli si Bratara aur alb +9 full bonusata 20% diavoli ( si 20% bampiri ) si P la Tais. Ceea ce am facut in +, mi-a crescut bugetul foarte mult ... vreo 20 si ceva de SS-uri, abanosi +9 4 bonusuri, in jur de 600 cufere si inca 6x Intarirea Obiectului. Multa bafta, la multi ani tuturor si astept evenimentul de Paste.

-
Eventul e aproape pe sfarsite...
Eu am reusit sa fac 19 ssuri 17 add 7 schimba 15 bles yang cu nemiluita si 97 cufere
Din punctul meu de vedere un event reusit -
A fost un event super,nu am scos cine stie ce dar sunt foarte multumit cu ce am reusit sa fac:
- P la aura :X
- 20 de bless
- 9kk yang :))
- O gramada de pergamentele corectarii,pergament piatra stafie si licoarea grabei
- 10 Fructul vietii
- Abanosi +9 full 20 diavol 10 sabie restu neinteresant
- Bratara lacrima 1,5k pv 10 % patrundere,10 vampir,restu tampenii
- Vultur+9 Imun+10%HH :X :X :X dupa 23 de schimba -
Deci anul asta nu am luat nici macar un cufar,unu singur macar si tot era ceva. Am lvl 65,am batut pe munte,in dt,la mobii de la intrare in dt,dar nimic. O fi fost dropul scazut,dar totusi nici macar o cutie sau un cufar? Anul trecut am batut v1,aveam level aferent pe un farmer,si am loat vreo 20,25 de cufere in vreo 4 ore,deci tot a fosta ceva! Precizez ca am fost la curent cu calendarul,deci comentariile gen trebuia sa bati la ora cutare,ziua cutare,nu isi au rostul! In rest am reusit sa strang si eu de la sosete,nu am facut zeci de conturi ca altii,am dus sosete doar cu contul principal si cel pentru shopuri,oricum cam 3 cadouri la 1-2 zile,lucrez deci nu am timp si oricum nu as sta ore intregi la pc. Bilant: 3 ss,2 bless,1 adauga,2 pergament corectarii,20 licoare graba,yang. Multumit,am loat ceva din fiecare de la mos fata de cufere,cutii la care nu am vazut culoarea! Bafta!