Descrierea Breslelor - Reguli si Ghiduri!


 • Regulamentul Forumului se aplica si in aceasta sectiune.


  Aceasta sectiune a fost creata pentru a permite jucatorilor sa comunice intr-un mediu diplomatic.Principalele aspecte ale acestei sectiuni sunt:
  - Discutii despre razboaie;
  - Discutii despre posibile razboaie;
  - Aliante intre bresle;
  - Introducerea Breslelor;
  - Recrutari.


  Cum sa introduceti o Breasla noua:
  Scopurile introducerii breslelor :


  Anuntati formarea unei bresle noi;
  Postati statistici ale breslei:


  Pozitia in clasament;
  Numarul de Membri;
  Numarul de Membri in Top100, Top500, Top1000;


  Anuntati noi acorduri diplomatice (Aliati/Dusmani);
  Faceti reclama breslei( Luati aminte ca aici este singurul loc unde se poate realiza acest lucru);
  Reclamele prea dese vor duce la avertizare/atentionare;
  Diplomatie;
  Razboi;
  Discutii;
  Recrutari;  - Moderatorul are dreptul si puterea de a inchide orice topic, si de a avertiza sau atentiona pe oricine.Daca aveti vreo nelamurire legata de inchiderea topicului sau de atentionarea/avertizarea primita, contactati moderatorul prin PM sau E-Mail.
  - Orice persoana ce posteaza doar cu scopul de a deranja ceilalti useri in repetate moduri, dupa a 3 abatere va fi banat temporar pe forum pentru o perioada de 1 saptamana. In cazuri extreme se poate actiona in acelasi mod si in joc/irc.
  - Acuzatii de orice fel nu vor fi tolerate pe intreaga sectiune. Puteti face acest lucru prin intermediul topicurilor deja create in sectiunea Discutii generale.
  - Cine este interesat sa intre in breasla va lua legatura cu Liderul breslei(sau persoana care a deschis Topicul).
  - Postarea dubla, topicurile multiple deschise pe aceeasi tema, sunt interzise, cu toate ca nu v-ati primit raspunsul in urmatoarele secunde dupa postare.
  - Insultele nu sunt permise. In aceasta categorie intra si cuvantul "nab" , "noob" si alte variante asemanatoare, indiferent de context.
  - Deasemenea sunt interzise apelativele. Ex : " mah " , " ba " , " frate " , " mha " , " waaa " , " bah" , " bha" , " bro" , etc .
  - Limbajul de messenger nu este tolerat. "tz" "shi" "k" "dc" "ji" , etc pot fi scrise in Limba si Literatura ROMANA, de ex: t, si, c/ca, de ce, si. Folosirea limbajului de messenger va fi pedepsit cu avertisment.
  - Un topic de prezentare a breslei trebuie sa fie initiat de catre un membru al acestei bresle. In primul topic, in afara de prezentarea breslei, trebuie sa se prezinte si el insusi, incluzand numele lui din joc, levelul lui si pozitia ocupata in aceasta breasla.


  Este permis UN SINGUR Topic de breasla.Orice alt topic va fi INCHIS.
  Titlul Topicului trebuie sa contina numele Breslei.


  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Daca aveti vreo nedumerire , intrebare, comentariu sau orice problema diplomatica, si aveti nevoie de un Moderator, il puteti contacta prin PM sau E-Mail.Daca nu primiti un raspuns in 24h , contactati un SuperModerator.

  If I cannot bend heaven, I will raise hell!

  3513615.webp
  I'd rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity!