Discutii Sf Valentin, Olympia

• Totusi sa ne spune cineva exact ... Chiar nu vor pica si la metine/bossi?
    Asa mare a ajung foamea celor de la GF ca nici macar eventul asta nu il mai primim? ( si e doar 1 zi )
    Asteptam raspunsul lui HalfOp.

• Sunt dezamagit de eventul de valentines day , l-am asteptat ...ca sa ce ? Ca dureaza o zi si nici macar NU dropeaza metinele/bossi ? Din cate am inteles in ziua eventului de valentines day cel olimpic va fi oprit care e problema sa nu dropeze metinele/bossi cufere cupidon ? HalfOp.. asteptam un raspuns de la tine . :)

• bataie de joc... de ce tine 1000 de zile acest event daca iti da doar prima data medalia? :cursing: dupa aceea dropul din celelalte cutii va fi asemanator cu cele hexagonale...deci este ca si cum nu ar fii.Asteptam acest event si ma gandeam cat de bine a fost acum 2 ani,chiar si anul trecut....in schimb ei ne rasplatesc cu acest super mega extra "nimic".Se vede ca de foarte mult timp tot ceea ce conteaza este profitul pentru GF si cam atat.
    Multumim pentru respectul acordat!;)

• Vesnicc nemultumiti.

Dropati si voi 100-200 ciocolate si vindetile la magazinu general. e 60k bucata.

La 100 bucati = 6kk.

If you are good at something never do it for free!

☆✌

• Daca eu imi strang din ziua anteriora bucatile alea le pot duce peste 2-3 zile sau trebuie facute in acea zi?

• Dar oare cufarul lui Milon il putem lua odata la 24 de ore sau doar o singura data pe parcursul eventului?

• O singura data....Deci,daca intr-adevar cuferele cupidon nu se vor putea dropa la metine si bossi e clar :cursing: .Oare e o "comemorare" a "pagubei catastrofale(asa-zisul "bug: la MD-uri? :haha: )Nu si-au recuperat "daunele materiale"? :lol: .Ma rog om trai s-om vedea

• Eu ma bucur la orice avent ... nu conteaza ce fel .

1.Voi primi o medalie a eroilor pentru 24 de ore
    [*]+50% EXP
    [*]+30% Damage
    [*]+20% Farmec
    [*]+20% Viteza atacului
    [*]+10% Max. PV
    [*]+10% Max. MP

2.Voi primi cutia atenei
    [*]Perla albastra
    [*]Perla visinie
    [*]Perla alba
    [*]Boaba Zen
    [*]Citit concentrat
    [*]Medalia Dragonului (5x)
    [*]Elixirul Soarelui (S)
    [*]Elixirul Lunii (S)
    [*]Cartea comandantului (2 hours)
    [*]Suc de rodie (15x)
    [*]Intareste obiectul
    [*]Vrajeste obiectul
    [*]Minereu de Cupru Magic
    [*]Minereu Magic de Fier
    [*]Marmura Binecuvantata
    [*]sau una dintre "palariile/coafurile" Olimpice (Pompoms)

3.Voi primi cutia triumfului de cate ori voi duce acele 5 medali
    [*]Fiere de Urs
    [*]Licoare albastra (S / M / G)
    [*]Mantia Evadatului
    [*]Crema de fata
    [*]Manusa Regelui Intelept
    [*]Skein
    [*]Inelul lui Lucy
    [*]Dinte de Orc
    [*]Licoare rosie (S / M / G)
    [*]Coada de sarpe+
    [*]Ac decorativ de par
    [*]Rat de porc
    [*]Pergament Binecuvantat
    [*]ac de scorpion
    [*]Foarfece de scorpion
    [*]Blana de tigru
    [*]Blana de lup
    [*]Blana de lup+
    [*]Boaba Zen
    [*]Portelan spart
    [*]30.000 EXP
    [*]50.000 EXP
    [*]70.000 EXP
    [*]100.000 EXP

Cele de mai sus find spuse , va fi un event super frumos si distractiv .

1. Eventurile sunt facute pentru distractie !
    2. A fost vreun event la care voi sa fitii multumiti ?

Edited once, last by Bear ().

• Chiar nu stiti sa va mai bucurati la eventuri si sa jucati acest joc pentru distractie. Ati devenit avari si vreti sa speculati fiecare event sa va imbogatiti peste noapte . Nu e chiar asa si ma bucur ca usor usor se schimba aceste lucruri la joc.

Eu ii felicit pe cei de la GF ca realizeaza aceste eventuri pentru a semna o zi in calendar si a bucura pe unii care inca mai gusta placerea jocului.

Eu sper sa va distrati f bine si sa aveti bafta la drop - pe care-l consider suficient.

:cu:

:mouth:

• Aceste evente vor fi super + ca voi primi si medalia eroilor,cufar milon etc. foarte bine organizate aceste evente NU trebuie sa te imbogatesti peste noapte.

• "foarte bine organizate aceste evente NU trebuie sa te imbogatesti peste noapte." iti dai seama.. ieseam miliardar daca activa dropu la metine/bossi o zi hm... eram cel mai bogat colcaiam de banii. Intr-adevar event-urile sunt pentru distractie dar ce event e ala in care trebuie sa bagi bani sa ca "te distrezi" ? Ca cu toti stim ca daca iei dintr-un cufar cupidon un adauga/schimba esti boss , eu nu cred ca ne "imbogateam" daca era dropu activat o zi .

Legat de eventul cu , cuferele Milon creca devenim cei mai bogati ... . Acesta mi se pare 1 event ok adica puteam beneficia de acea medalie pt o zi GRATIS + ca dropul la cufere Milon este ok .

• Salut, am vazut postul lui HalfOp legat de event. Anul trecut daca nu ma insel, cuferele dragostei cadeau si la metine.
    Din anuntul facut de HalfOp ("Ca de obicei, vom avea drop la Ciocolata si la Trandafiri. Vom avea deasemenea si Cuferele Dragostei, Albastre si Roz, disponibile in ItemShop.") eu personal am inteles ca, cuferele dragostei vor fi disponibile DOAR in itemshop, iar la drop va cadea doar ciocolata si trandafir.
    Am inteles eu gresit sau corect? ?(

• O sa fie super naspa ,anul trecut fiecare scotea acceptabil din cufere de sf, valentin, dar acum s-au gasit sa nu mai bage la metine/bossi adica totul se face pe bani ca si de hallowen daca nu aveai manusa site vedeai bagheta doar pe yt adica vedeai sutele de baghete doar pe yt ptr ca 5 -10 baghete am scos si eu:) oricum de olimpiada o sa se scoata serios acu 2 ani am stat 12 ore in ziua de debut si am scos o perla alba :))(doar atunci eram cam prost)

• Intrebare... daca fac strang toate 5 bucatele de medalie si le duc dupa terminarea evenimentului, mai primesc medalia ?? Sau daca primesc medalia, ce as putea sa fac sa nu ii treaca timpul ?? Intreb ca acum nu am timp sa cresc si de asta... multumesc de raspunsuri.

ON... cam aiurea cu evenimentul de Sf Valentin... in toti anii, cutiile alea mergeau dropate si era bine. Sper sa nu strice asa si evenimentul de Paste. ;(

• Evenimentul de paste sper sa fie ca in ultimi 2ani.Nici HalfOp nu cred ca ar vrea sa ne scada din castig la evenimente dar el totusi lucreaza pentru GF ei iau deciziile in mare parte.Evenimentul de paste nu cred ca o sa il modifice, daca si pe acela aleg sa il schimbe nustiu ce sa mai zic..orice ar fi mai e pana atunci bucurati-va de Sf.Valentin si Olympia inca 3zile pana la inceperea evenimentului. :hunt:

• Bear
    da tie iti convine cand alti folosesc hack la eventuri si scot mai bine ca tine? normal ca eventurile sunt pentru distractie dar te rog pune tu un event facut de un joc englez si unul facut de romani ca e o diferenta foarte mare .Pe metin eu unul cat am jucat nam vazut ca vreun event sa te bucure exemplu pretiosul ox care fug toti la el vin toti cu cai si nimeni nu le zice nimic (nam conexiune slaba dar ma gandesc la restu ca nu pot sa se bucure de un event din cauza unora care vin si cu multi conturi)
    Sincer parerea mea metinul nu vine decat cu misiuni noi pentru aia mari iar eventurile scad drastic cu fiecare an din ce in ce mai rau in loc de mai bun.Na costumele sunt o chestie frumoase si distractiva dar in rest nu a avansat cu nimic sincer .
    Eventurile in afara de costume nu vad alceva distractiv :thumbdown:

• "Eventul este facut pentru a te distra" sa imi spuneti si mie cum sa distrati pe data de 14 cand cumparati cufere din item shop... :love: ce distractiv o sa fie sa bag 500 de MD sa cumpar cufere! WOW de abia astept :love: :love: :love: :love:
    Deci ce mai ramane de spun decat RUSINE in fiecare an din ce in ce mai prost,din ce in ce mai slab fiecare event.Spuneti-mi un event de anul acesta sau de anul trecut care sa fi fost peste cel de acum 2 ani...va spun eu.NU ESTE ABSOLUT NICI UNUL mai bun,toate au fost din ce in ce mai slabe.Daca vrei sa evoluezi din ce in ce mai mult trebuie sa atragi jucatori noi ,nu sa renunsti si la cei pe care-i ai in momentul de fata.
    Multumit foarte,foarte mult!