Discutii Sf Valentin, Olympia

• Aceiasi problema o am si eu imi da mereu triumf am luat doar de 2 ori milion pana acum.Poate sa imi explice cineva de ce face asta sau poate sa pice aleator doar sa am noroc sa pice cufarul milion? ?(

• Cufarul lui milon il primesti doar odata pe un caracter de lvl 30+ si atat,dupa aceea primesti cufarul triumf de fiecare data cand te duci la Yu-Hwan. :P

• O intrebare am si eu .Pe timpu eventului cu medalii pica autorizatii sau am batut degeaba?:)) :tc2:

• O intrebare am si eu .Pe timpu eventului cu medalii pica autorizatii sau am batut degeaba?:)) :tc2:

În timpul eventului ce se desfășoară dropul este activ la Autorizații,dacă te uitai atent HalfOp a spus că doar în timpul eventului de Sf.Valentin a fost oprit.

Nu e cine știe ce dropul la Cutiile lui Milon,am deschis pe mai multe conturi dar în zadar,nu am luat nimic bun.

• Se mai inchide topicul asta oare?:))
    ON:Slab eventu:2xboabe zen din trandafiri si ciocolata,iar din millon am luat o freza,o perla albastra si un add :thumbdown: (ce sa fac cu un singur add bonus??sa incerc sa-l vand ca sa iau teapa :lol: poate...)