Asche cutiile roz pica si pe caracterele masculine si pot fi desfacute si de cele masculine singura diferenta de culoare si de nume : bleu si roz .
#Bear Sexul caracterului nu influenteaza ce culoare de cutie cupidon dropati . Toate caracterele dropeaza pana la ora 18:00 cuti cupidon bleu si dupa 18:00 tot toate caracterele dropeaza cufere cupidon roz . ![]()
![]()
-
-
Decti sa zicem ca eu am 2 caractere lvl 30+ pe un singur cont, daca eu iau medalia pe primul caracter voi putea dupa sa fac misiunea si sa iau medalia si pe cel de al doilea ?

-
cuferele vor pica si la etajul 7?
vor putea fi puse/ gruate unu peste altu? -
cuferele vor pica si la etajul 7?
vor putea fi puse/ gruate unu peste altu?1. Nu pica cufere la etajul 7.
2. Or sa ocupe fiecare cate un slot,cel putin asa a fost anul trecut. -
ok, ms
Primesti un avertisment pentru posthunt. * Shto.
-
Ce pica din aceste cufere de Sf.Valentin?
-
Nu mai inteleg nimic , ma poate ajuta cineva cu un raspuns clar?
Cuferele pica la bosi si metine pana la urma? -
Da..pana la urma au hotarat sa pice si la metine/bossi

-
un event de tot rasul cel de valentines day.ca de obicei se merge din rau in mai rau!!!pariu fac ca vor schimba si eventul de paste.eventul de valentines day si cel de paste erau cele mai bune ,dar se pare ca din nou noi trebuie sa ne multumim cu resturile !multumim halfop
-
un event de tot rasul cel de valentines day.ca de obicei se merge din rau in mai rau!!!pariu fac ca vor schimba si eventul de paste.eventul de valentines day si cel de paste erau cele mai bune ,dar se pare ca din nou noi trebuie sa ne multumim cu resturile !multumim halfop
Avand in vedere ca sunt 2 eventuri in care si la cel olimpic putem scoate ceva...eu nu zic ca este 1 event de tot rasul , pana la urma sa ne multumim cu ce primim decat DELOC .
-
eu zic ca e foarte bn asa....eu unu sunt multumit..sper sa scot macar 10 cufere cupidon :)...daca nu va multumiti cu atat nu mai jucati pe durata eventului

-
Sunt doua eventuri reusite care vor urma ,eu zic sa zicem mersi deoarece este binevenite ,mai ales acum cand deja cheful de joc cam a inceput sa dispara de pe serverul Official .
-
Eu sunt foarte multumit.
Un eveniment este facut pentru distractie nu ca sa ne imbogatim peste noapte.
Din punctul meu de vedere sunt 2 eventuri reusite.
Multumim HalfOp si Staffului !
-
Avand in vedere ca sunt 2 eventuri in care si la cel olimpic putem scoate ceva...Da,scoatem blanuri de tigru,raturi de porc...abia astept :))
Primesti avertisment pentru Posthunt * Shto.
-
Se putea si mai bine.......

Avertisment pentru Posthunt * Shto.
-
Nu inteleg de ce va plangeti,sunteti penibili,daca nu exista niciun event era mai bine?Nu cred.Voi spuneti ca sunt de tot rasul evenimentele care se organizeaza,eu nu cred.A fost cel de halloween ,in care daca stiai unde sa bati iti picau cateva baghete,a fost cel de craciun care a fost reusit,olympia care o sa fie destul de reusit(nu va bucurati de medalia eroilor si de cufarul milon/athena?) si cel de Valentine`s day va fi unul foarte reusit ,o sa bateti la metine/bossi si o sa faceti macar un cufar.Dar asa sunt majoritatea romanilor(nu suntem toti asa) nemultumiti.Eu o sa profit de aceste 2 evenimente.Multa bafta tuturor!
-
Cred si sper ca va fi un eveniment frumos

-
Off: Edytzu de ce vrei sa duci playerii in eroare,scrie destul de clar in postul lui HalfOp ca acele cufere de Valentine's day nu vor fi dropate la metine si bosi,ele se vor gasi doar in item-shop.Nu inteleg de ce mai vorbesti de altii
.
On:Eu o sa ma bucur de acest event,astept medalia eroilor pentru a creste 1-2lv si sper sa dea ceva bun si din cufarul lui Milon.Spor la drop
-
Off: Edytzu de ce vrei sa duci playerii in eroare,scrie destul de clar in postul lui HalfOp ca acele cufere de Valentine's day nu vor fi dropate la metine si bosi,ele se vor gasi doar in item-shop.Nu inteleg de ce mai vorbesti de altii .
On:Eu o sa ma bucur de acest event,astept medalia eroilor pentru a creste 1-2lv si sper sa dea ceva bun si din cufarul lui Milon.Spor la drop
Si eu te rog sa nu mai induci playerii in eroare pentru ca HalfOp a anuntat ca pana la urma vor pica si la metine/bosi
Oricum,eu sper sa scot macar vreo 10-20 de cufere
-
Tocmai am citit ce a postat HalfOp,eu stiam ca vor fi bagate doar in item-shop,dar acum am observat ca va fi bagat drop la metine si bosi.Imi cer scuze pentru eroare.Spor la drop tuturor
Astept avertisment